Yok be ya, yalap şalap okumadım.Al listeyi sen yap hacı ellerinden öper.
Çok hızlı okumuşsun la yavaş yavaş oku yalapşap şeyapma çarpılmayalım.
Allah kabul etsin balım. Ve işte de Allah yardımcın olsun.Yok be ya, yalap şalap okumadım.Pazartesiye kadar okuduğum kâr benim için şu an haftaya gene köppek gibi çalışıcam geceli gündüzlü okuyorum. Akşam 01.30’du okuyordum, bu saat oldu hâlâ okuyorum
Ekledim.Benide eklermisiniz
Tesekkur ederimmm 100er kere tüm dualarimı okuyoruzEkledim.
100 1 dua 100 1dua için okuyoruz.Tesekkur ederimmm 100er kere tüm dualarimı okuyoruz
AmiiiiiiiiinnnnnnAllah kabul etsin balım. Ve işte de Allah yardımcın olsun.
Beni de eklermisin canimEki Görüntüle 2732603
Eki Görüntüle 2732602
Türkçe okunuşu aşağıdadır.
Eki Görüntüle 2733412
Ayetlerden kısmi alıntılardır. Regl iken de okunabilsin istiyorum. Önerilere ve uyarılara açığım.
Hz.Yunus'un duasını bu dönemde hepimizin yüreğinin ferahlamaya ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için eklemek istedim.
100+100 adet şeklinde okuyalım istiyorum. Listemiz herkese açıktır. Sürekli eklemeler yapılacaktır. Çünkü duaya ihtiyaç asla bitmez. Ben listeyi yazacağım her gün sırası gelen kişinin adını listedekileri etiketleyerek paylaşacağım. Okundu yoklaması almayacağım. Ama ricamdır ki okuyan okuduğunu bildirsin duasını ederek arkadaşına okuduğunu hediye etsin. Herkesin okuyacağından eminim.
Sayı sınırlaması ve total sayı yok. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok kişinin birbirine duası geçmiş olur.
Gönülden gönüle kurduğumuz dua köprülerinin izini, annelik sevincimizde hep taşımamız dileğiyle.
Başlama Tarihi: 5 Aralık 2020 20.00
Kese gördük canım kalp atışını bekliyorum simdiİnşallah keseyi görürmek nasip olsun canım heyecanlı bir süreçtesin şimdi
İnşallah onuda duyarsın sağlıcakla gelsin inşallahKese gördük canım kalp atışını bekliyorum simdi
Beni de eklermisin canim
Canım beni ekleyebilirsin.
Ekledim. Reglken okuyoruz. Ayetilerin tamamı değil çünkü.merve beni de ekler misin adetliyken okuyamıyoruz dimi
Ay kese bekliyo yazmışım.Kese gördük canım kalp atışını bekliyorum simdi
Kese bekliyor da diyebilirsin birinin gelişimi geriden geliyormuş belki diğerine yetişir haftayaAy kese bekliyo yazmışım.
Ay inşallah ya.Kese bekliyor da diyebilirsin birinin gelişimi geriden geliyormuş belki diğerine yetişir haftaya
Burdayım cnm benim sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?