K KurkmantoluS sanirim sensin canim inceki kullanico adini etiketledm cikmadi sana da okudum bilgin olsunEvva B Bademmm388 Minnosella098 @KurkmantoluSero NaaNaa Bir Pelincik ve kendime okudum Rabbim en kisa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah dualarımızı kabul etsin
Allah razi olsun canim aminn hepimizin dualari kabul olsun insallahMagnifiaque Cesmicihannn Evva B Bademmm388 Minnosella098 K KurkmantoluS NaaNaa A Arelarven gurbetgulu16 S sedeom N Nurem britneyyyyy sizler için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
K KurkmantoluS sanirim sensin canim inceki kullanico adini etiketledm cikmadi sana da okudum bilgin olsun
Allah razı olsun kızlarMagnifiaque Cesmicihannn Evva B Bademmm388 Minnosella098 K KurkmantoluS NaaNaa A Arelarven gurbetgulu16 S sedeom N Nurem britneyyyyy sizler için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Eki Görüntüle 2732603
Eki Görüntüle 2732602
Türkçe okunuşu aşağıdadır.
Eki Görüntüle 2733412
Ayetlerden kısmi alıntılardır. Regl iken de okunabilsin istiyorum. Önerilere ve uyarılara açığım.
Hz.Yunus'un duasını bu dönemde hepimizin yüreğinin ferahlamaya ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için eklemek istedim.
100+100 adet şeklinde okuyalım istiyorum. Listemiz herkese açıktır. Sürekli eklemeler yapılacaktır. Çünkü duaya ihtiyaç asla bitmez. Ben listeyi yazacağım her gün sırası gelen kişinin adını listedekileri etiketleyerek paylaşacağım. Okundu yoklaması almayacağım. Ama ricamdır ki okuyan okuduğunu bildirsin duasını ederek arkadaşına okuduğunu hediye etsin. Herkesin okuyacağından eminim.
Sayı sınırlaması ve total sayı yok. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok kişinin birbirine duası geçmiş olur.
Gönülden gönüle kurduğumuz dua köprülerinin izini, annelik sevincimizde hep taşımamız dileğiyle.
Başlama Tarihi: 5 Aralık 2020 20.00
Nosking
Burcu2614
S Sabr-Sukur-Dua
kizinbiri9
merve
Mehfam
Merayyy
edaecoo
alsem
Mavim25
burcusami
BankacI26
Twinsmom19
Larka
C Cemreww
Hemsirecik
ManyakPrenses
M Maviayyy
Ecmel-vera
Tubaasare
Oriana
Gereksiz06
rubil
sadeem
sweetgirlcandy
Gelincik78
H M
Life light
olive_bluto
mhndsbayan
cukulatam
H halleycik
K Kanaryaaa
hasbeee
Magnifiaque
@cesmicihann
Evva
B Bademmm388
Minnosella098
K KurkmantoluS
NaaNaa
Bir Pelincik
A Arelarven
gurbetgulu16
S sedeom
N Nurem
britneyyyyy
Allah razı olsun canım Allah semi de hayırlısıyla evladına kavuştursun inşallah
Amin canım inşallahAllah razı olsun canım Allah semi de hayırlısıyla evladına kavuştursun inşallah
Allah razı olsun tatlımK KurkmantoluS veNaaNaa kızlar sizin için okudum. Allah kabul etsin. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah size
Ayy sen zaten hamileydin canımm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAllah razı olsun tatlım
Amin bebeğim çok teşekkür ederimAyy sen zaten hamileydin canımm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağol canım benim Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?