- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 33
Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım inşallah hayırlısıyla hamile kalıp evlatlarını kucagına alırsınGnaydn kızlar nasp olursa insallan 10-11 arası transferm olacak iki yumurtam ikinci güne kdr ilerlemişti riske atmak istemedkleri için bugn 3. Gün embryosu olarak transferm olcak (gerçi ikisini de mi istesem bi diye düşünmüyo değilm ama karar veremedm doktora danscam) sizden ricam müsait olan okumak isteyen bir-iki tane ayet-el kürsi okur mu bnm için hepinizden allah raZı olsn
Çok sağl cnm rabbm isteyen bu yolda emek veren her kardesne nasp etsn insallahAllah emeklerini boşa çıkarmasın canım inşallah hayırlısıyla hamile kalıp evlatlarını kucagına alırsın
Amin canım Allah razı olsun rabbim tez zamanda hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallahBir Pelincik ve A Arelarven kızlar sizin için okudum. Allah kabul etsin. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin size inşallah
Allah razı olsun canım seninde Allah gönlündekini versin inşallahBir Pelincik ve A Arelarven için okudum. Allahım dualarınızı kabul etsin. Sağlıklı hayırlı bebișleriniz olsun inşallah.
Canım ben okurum hayırlısı ne ise o olur inşallahGnaydn kızlar nasp olursa insallan 10-11 arası transferm olacak iki yumurtam ikinci güne kdr ilerlemişti riske atmak istemedkleri için bugn 3. Gün embryosu olarak transferm olcak (gerçi ikisini de mi istesem bi diye düşünmüyo değilm ama karar veremedm doktora danscam) sizden ricam müsait olan okumak isteyen bir-iki tane ayet-el kürsi okur mu bnm için hepinizden allah raZı olsn
Seninde yüreğine diline sağlık canim aminn cumlemizle tum isteyenlere insallahVe listeee bitti çok şükür
A Arelarven
gurbetgulu16
S sedeom
N Nurem
britneyyyyy
Benim için okuyan herkesin yüreğine ve diline sağlık . Gönül yoldaşların Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahHayırlı evlatlar nasip etsin
Aminn Allah razı olsun canım inşallahBir Pelincik ve A Arelarven için okudum. Allahım dualarınızı kabul etsin. Sağlıklı hayırlı bebișleriniz olsun inşallah.
Aminn Allah razı olsun canımBir Pelincik ve A Arelarven kızlar sizin için okudum. Allah kabul etsin. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin size inşallah
Tsk ederm canm allah raZı olsnCanım ben okurum hayırlısı ne ise o olur inşallah
Sağolasın canım Allah razı olsun Allah sana da hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahBir Pelincik
A Arelarven
gurbetgulu16
S sedeom
Sizler için okudum rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Allah razı olsun amin inşallahSağolasın canım Allah razı olsun Allah sana da hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?