İnşallah kuzum Allah razı olsunK KurkmantoluS için okudum. Allahım dualarını kabul etsin inşallah. Hayırlısıyla ve sağlıkla bebișine kavuşursun inşallah
Geç olsun da güç olmasın canım. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordurA Arelarvengurbetgulu16 S sedeom N Nurem britneyyyyy ve kendş adıma okudum rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah benim adıma okuyan herkesten Allah razı olsun dualarınıza çok ihtiyacım var tüp bebek tedavim Nisan mayıs ayına ertelendi beklemek daha zor ve ağır gelecek teşekkür ederim
İnşallah canım inşallahGeç olsun da güç olmasın canım. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Aminn hepimize insallah canm Allah razı olsun. Insallah Rabbim bekletmeden tup bebeğe başlamadan bir mucize de size nasip eder insallah sağlıkli hayirli evlatlar versin Rabbim canm Rabbim kabul etsin gepimzn dualarini insallahA Arelarvengurbetgulu16 S sedeom N Nurem britneyyyyy ve kendş adıma okudum rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah benim adıma okuyan herkesten Allah razı olsun dualarınıza çok ihtiyacım var tüp bebek tedavim Nisan mayıs ayına ertelendi beklemek daha zor ve ağır gelecek teşekkür ederim
Amin Allah razi olsun
İnşallah canım çok teşekkür ederimAminn hepimize insallah canm Allah razı olsun. Insallah Rabbim bekletmeden tup bebeğe başlamadan bir mucize de size nasip eder insallah sağlıkli hayirli evlatlar versin Rabbim canm Rabbim kabul etsin gepimzn dualarini insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?