Amin canım inşallah hayırlısıyla hepimiz tez zaman da evlatlarımızı kucağımıza alalımMinnosella098
K KurkmantoluS K KurkmantoluS (@KurkmantoluSero)
NaaNaa NaaNaa
Bir Pelincik Bir Pelincik
A Arelarven A Arelarven
gurbetgulu16 gurbetgulu16
S sedeom S sedeom
N Nurem N Nurem
britneyyyyy britneyyyyy
Hepimizin niyetleerini kabul etsin Rabbim
İmtihanimizi kolaylastirsin
Helal edin haklarinizi
Helal olsun kuzumRabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Eksiğimiz varsa kabul etsin Allahım. Sağlıkla tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eylesin bizlere. Hakkınızı helal edin
Amin canım benimbritneyyyyy N Nurem S sedeom gurbetgulu16 A Arelarven Bir Pelincik NaaNaa K KurkmantoluS kızlar sizler için okudum Rabbim kabul hamile olan bacılara hayırlı doğumlar evlat hasreti ile yanan kardeşlerime de hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah
Amin inşallah en hayırlı zamanda nasip etsin evlatlarımızıListedeki herkes hakkını helal etsin Rabbim hepinizin niyetini kabul etsin bana okuyan herkesten de Rabbim razı olsun. Umarım hepimiz duamızı yaşarken buluruz kendimizi
Allah razı olsun canım seninde Allah gönlündekini versin inşallah
Allah razı olsun canm aminBir Pelincik
A Arelarven
gurbetgulu16
S sedeom
Sizler için okudum rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Aminn Allah razı olsun
Aminn Allah razi olsun canımbritneyyyyy N Nurem S sedeom gurbetgulu16 A Arelarven Bir Pelincik NaaNaa K KurkmantoluS kızlar sizler için okudum Rabbim kabul hamile olan bacılara hayırlı doğumlar evlat hasreti ile yanan kardeşlerime de hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah
Allah razi olsun canm aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?