Anne olamamak ok canm yakyor

canım önce Allahtan hayırlısını iste..belki böylesi daha ii senin açından..
düşünsene çocuğun var ama sürekli sağlık sorunlarıyla uğraşıyorsun..amansız hastalığa yakalanmış...yaşarken ölür insan
yada sana dünyayı dar eden hayırsız mı hayırsız bir evlat...
rabbim herşeyi bilir..üzülme..inşallah bir gün sağlıklı hayırlı evlatların olur

merhaba arkadaslar ben yeniyim iyiki bu siteyi buldum ben dayanamiyorum artik isyanda etmiyorum hayirlisini istiyorum bekliyorum ama arkadaslar beklemek ne zormus allahim ne olursun isteyen herkese nasip et.ben 32 yasindayim 5 yillik evliyim bu 5 yillik süresince dis gebelik bos gebelik düsük sonrada tüp bebek yaptirdik olmadi hic sonuc alamadim bütün hamileligimde umutlarim hayallerim yikildi allahim beni anlayan varmidir ne yapcagimi bilmiyorum hep dua ediyorum isreyen herkese ver allahim diye benden kücük benden sonra evlenenlerin 2 cocuklari var sakin kiskanclik diye düsünmeyim icim aciyo utaniyorum sanki ben basaramiyorum eksikmisim gibi herseye aliniyorum en cok ta suna dayanamiyorum kardesim hamile kaliyo ve 5 ayligina kadar bana söylemiyolar sakliyolar duydugumda dedim anamm ben cokmu kusurluyum neden söylemiyolar simdide eltim ben cocuk yapmayi düsünüyorum bana sana nasil söylüycem dedi mahvoldum neden sakliyosunuz yapin olsun ne güzel 1 kizi var eltimin 2ci bebegi düsünüyolar bu ayin 28 doktora gidecez tüp bebek icin allah izin verirse 2ci tüp bebegimizi yaptircaz allahim bu sefer kucagimiza versin ne olur allahim yalvariyorum sen neylersen güzel eylersin

bence kafanıza takmamaya kendinizi üzmeyeye calısın herseyi akısına bırakın eger tıbbı olarak hersey yapıldıysa bende 4 yıllık evliyim benimde cocugum olmuyor ama ben yapmam gerekeni yaptıgıma inandıgım için herseyi zamana bıraktım suanda

evet insanlarin bazen gördüklerinde daha yokmu bebek niye istemiyosun demeleri beni üzüyo bende daha düsünmüyoruz diyorum hele hele bazi cahil zihniyetli insanlar hadi bakalim eltinden önce doguracanmi hanginiz önce hamile kalcaksiniz diolar ama eltimin cocugu coktaaannn oldu 2 bebegini düsünüyo

arkadasim bu kadar kafana takma allah herseyin en iyisini bilir benim bir tanidigiminda cocugu olmuyordu ve 8 seneden sonra oldu kendini yipratma bu kadar herseyin hayirlisi olsun insallah allah sanada bir cocuk nasip eder :Saruboceq:

oh iyiki msj okuyan var msj ulasmis kizlar bugün günüm gecti test aldik 2 cizginin 1 si daha acik pembe cikmis digeri kip kizmizi ama adet olcakmisim gibi karnim agriyoo hep böyle oluyodu diger hamileliklerimde genemi düscek genemi dis gebelik genemi bos gebelik olcam diye cok korkuyorum ayni böyle adet olcakmisim gibi karin agrisi cekiyorum aranizda böyle agrili hamile kalan varmi bu cift cizginin teki daha soluk olan varmi olupda hamile kalan varmi yoksa bu kimyasal gebelikmi allahim 10 günü bi gecirebilsemde doktora gidip bi baksa icimde ne var gercekten de bebek mi var allahim ne olur sinavim bitmis olsun bana yardim edin kizlar sizde nasil bi degisiklikler oluyodu anlatin yazin buna cok ihtiyacim var allaha emanet olun allahim dualarimizi kabul et ne olursun

canim benim bende hamile kaldigimda test yapmistim ve aynen anlattigin gibi cikmisti test ay insallah hamilesindir canim dualarim hep seninle allah dualarimizi kabul etsin cok sevindim ya :Saruboceq::teytey:

sana katılıyorum umutolsun bende o çizgiyi hiç göremicem adım kadar eminim yok ya eşimle benden çocuk olmaz bunu ikimizde biliyoruz işte bir o bir ben böyle dünyadan çekip gitcez herkes bize ayy kısır bunlar gözüyle bakcak belki ilerde çocuğunu sevdirmeyenler olcak.akıl verenler olcak gidin tedavi olun diye sanki biz öylece oturuyoruz.bilmiyorum ama içime doğan bu ben anne olamayacağım.

pptya87 öyle söyleme allah cok büyük biz sinavdayiz allah baska dert vermesin arkadasim elimiz ayagimiz var görebiliyoruz karnimiz doyuyo ne güzel ben hep diyorum eger bu dünyada olmassa allah bizlere öbür dünyada verecek bir sürü bebegimiz olacak benim de garantim yokki bugün adet olmam gerek adet agrilarim var belim de agriyo belki adet olcam belki kimyasal gebeligim kim bilir ama cok istiyorum bilemezsinizbende diyorum kesin benim hic bebegim olmuycak hic anne olamiycam hep hamilelere imrenerek bakicam hep böyle düsünüyorum ama allah büyük umudumuzu yitirmeyelim kizlar benim diger hamileliklerim de 3 hamilelik gecirip doguramadim ya yazmistim her 3 hamileligimde de arkadaslarla 1 er 2 ser arayla hamile kalmistim amam onlar dogurdu görümcemle aramda 2 hafta vardi bak kizi simdi 1 bucuk yasinda canim dedigim arkadasim vardi onunla görümcemle aralarimiz 2 ser haftaydi onlar dogur du allahim insallah bizlerde aliriz bebislerimizi kucagimiza bu arada sizlere cok tesekkür ederim benim le bisey ler paylastiginiz icin cok mutlu oldum valla bakk hepinizide öpüyorum
allaha emanet olalalim

ya mesajlarınızı okudum bende çok etkilendim ve anladımki sadece bu duyguları ben yaşamıyorum,aynen benle evlenenler artık ikinciye hamile ve ben hala bakakalıyorum okadar içerliyorumki herakşam evde ağlıyorum eşimde gerçekten artık çok üzülüyor,ben yurtdıında yaşıyorum 3 yıllık evliyim anne olmak ölmeden istediğim tek şey inşallah olur..eşimde damar tıkanıklığı çıktı ama ameliyat olma istemiyor,,tüp bebek düşünüyoruz dualarınız bekliyorum,artık eve kapandım arkadaşlarımın hepsi hamile :S

benim eşimdede varikosel var bilmiyorum valla nasıl olcak tedavi olmaya oluyoruzda 25 aydır her 2 günde 1 ilişkiye giriyoruz allahın 1 günü korunmadık nasıl tutmuyor ya.artık cinsellikten bile soğudum görevmiş gibi geliyor.bilmiyorum aranızda varmı benim gibi düşünen?
en üzüldüğüm noktada 1 2 hafta arayla evlendiğim arkadaşlarım gebe kaldı doğum yaptı 2.yide bu biraz büyüsün öyle yapacağım demeleri ben ben halen 1.yi tutturcamkaydirigubbakcemile3
44 yaşında teyzem var 2 çocuk annesi eşi demiş 1 tane daha yapalım valla diyor kadın çıkarcam spiralimi çıkardığım gün hamileyim dedim teyze yumurtlama günü hesaplıyormusun o ne be dedi adet biter abdest alırım yatarım öbür ay hamileyim ben bütün çocuklarımı böyle yaptım dedi düşünün teyzem 44 yaşında çocuğu oluyor ben 22 yaşındayım ..............allah yardımcımız olsun çok üzülüyorum çokmafoldumben

pptya üzülme canım inşallah sende bende olmayıp isteyen herkees hamile kalır sizde sorun neydi tam olarak canım.

sorun eşimde canım ya gerçi benim böbrek üstü bezlerim çok çalışıyor kıllanma falan var bende ama dr ona hiç takılmadı bile hormon testlerim iyi rahimde vajinada sorun yok tüplerimde sorum yok adetlerim düzenli yumurtlama oluyor ve hatta ovulasyon günümü anlamam çok kolay halsizlik ve akıntı kendini belli ediyor ama eşim varikosel sperm değerleri iyi 1ccde 66 milyon hareketli %75....falan filan dru deneyin ameliyat hemen yapmayalım dedi ama çocuk olmuyorki dene dene nereye kadar zaten çevrem canımı sıkmaya başladı bile niye olmuyor 2 yıl oldu yapın artık yoksa sorunmu var ee gidin tedavi olun herkese zamanı var olur demekten valla sıkıldım artık kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum dua ediyorum sadece hiç olmazsa çok üzülürüm çoookkk.......
allah herkese nasip etsin inşallah çok kolay bişey bizde ne kadar zorlaşıyor.hepimiz aynı şeyi öğrenmedikmi 1 kadın 1 erkek sonuç bebek ama niye şimdi öyle olmuyor isyan etmiyorum zaten ne haddime yaradana isyan etmek ama 1 evladım olsa herkes sussa anne olsam yavrumu öpsem koklasam çokmu yani bilmiyorum 2 yılda bu kadar içerlediysem 10 yıl sonra kahrolurum herhalde.....
dışarı çıksam ya anne yada hamile görüyorum biriyle konuşsam ya kendisi yada gelini eşi dostu gebe evde otursam tv izlesem dizilerde herkes hamile üstüme üstüme geliyor herşey eşimde artık üzülme olur bak gör olucak demekten bıktıki sanırım ki oda olayın farkında yok olmayacak herhalde ümitlenmeyelim diyor.
umutolsun sizde sorun ne canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…