Anne olamamak ok canm yakyor

tabiki canım benim hamile bir kalsam önce buraya yazacağım sizlerle bu güzel duyguyu yaşamak beni onurlandırır çünkü birbirimizi tanımadığımız halde dua ediyoruz gebe olduğumu söylemezmiyim inş bebeğin seni asla bırakmaz dikkat et kendine allaha emanet olun canım.

pptya87 canim cok sagol suan yatiyorum organlarim sirtima yapisti arada lovobaya gidiyorum gene gelmis o kahverengiden bu kahverenk ten nefret ediyorum insalla allahim sanada banada isteyen herkese nasip etsin rabbim

güzel duaların içinde teşekkür ederim canım aman çok dikkat et kendine bebeğine birşey olmasın teyzeleri onun için dua ediyor anneni sakın bırakma teyzem sakın:Saruboceq:

pptya87 canim allah razi olsun icim yaniyo suan sanki kan bosalacak icimde bebek gidecek diye bu nasil bir korku bilemezsin bu adet olcak misim gibi agri lekelenme bence bu düsüyo gidiyo sigara icen biriyim onu bile icmiyorum yatiyorum kalmiyorum hani insanin ici söyle bi ohh derya onu yapamadim hep tamam bu sefer dedigimde bile hep korktum gene bisey olursa diye ya ilk hamileligim olsa belki normal bu agri falan derim bu 4. yaaa birde 4 bebekten sonra internetten cok seyler arastidim okumadan jinekolog oldum bilgilendim bukadar cok agrinin normal olmuycagini biliyorum lekenin normal olmuycagini biliyorum daha neler neler insallah bebisim ne olur ben elimden geleni yapiyom sende dayan ne olur sen beni hicmi merak etmiyosun annecim diye ben seni cok merak ediyorum mik kuzum benim odani dösedim neler aldim sana hayalime gelde gerceklestirelim ne olursun daha üzme beni annnecigim.

canım benim ya çok duygulandırdın beni peki neden bu düşüklerin sebebi inş bu düşmez ayyy canım ya hiç kalamamak kadar senin durumunda zor allah hepimize evlat bağışlar inş.

slm kızlar bi sorum var yarın benim adet günüm 28 günde bir adet görüyorum bebeğimin olmasını çok istiyorum bugün sabah şiddetli bir bel ağrısı ile kalktım baktım kan falan yok kasık ağrısı ani vajina ağrısı ve bel ağrısıyla dolanırken öğlen 4 gibi iç çamaşırımda kahverengi az bi leke gördüm biraz netten araştırdım yerleşme kanamsı olabilirmiş hiç mide bulantısı yaşamadım ama gaz problemi gögüslerde şişkinlik hassasiyet mide kazınması baş ağrısı baş dönmesi halsizlik gibi şeyleri yaşıyorum yarın tam adet günüm eğer kırmızı gelmezse bu yerleşme kanaması olabilirmi?
acaba testi ne zaman yapsam 1 hafta bekleyimmi?

canim insallah sende hamilesindir bende cok baktim bu kahverengi lekelenmeye gicik sey olmasa keske insani o mahvediyo zaten ama bence sen erken testler var eczanede satiliyo yap hamilemisin diye cünki en azindan daha dikkatli olursun hamileyim diye ama sabrede biliyosan 1 hafta bekle ben sabredememistim almastim adetime 1 gün kala test yaptim ben silikte olsa cift cizgi cikmisti 4 gün sonra gene test yaptim yani adetimi 3 gün gecmisti bu sefer cift cizgi tam istedigim gibi cikti nar gibi ikiside ama benim adet olcakmisim gibi halen karnim agriyo ve kahveren gi leke sabahlari geliyo ama insallah hamilesindir ben de hamilelik belirtisi yok yani bulanti gibi kuma gibi bas agrisi bas dönmesi gögüslerde sikinlik olur diyolar yok normal sadece karnim sik acikiyo oda pisikolajikmi bilmiyorum ben halen korkuyorum daha tam rahatlayamadim pazartesi doktora gidicez bakalim durum ney insallah hersey yolundadir bu aylarda birbirimize dua edelim arkadaslar insallah bizlerinde bebisleri olsun.test yap bence varsa cikiyo erken olan test al ama

pptya87 canim senin adet tarihin bugün demi dün yazmissin msj simdi baktim ay insallah adet olmamisindir canim hamilesindir eger adet olmadiysan kalk bence bi test al yap 1 hafta dayana biliyosan bilmiyorum.

maalesef yavruum adet oldum sanırım kist falan oluştu kahverengi leke ve ağrıda ondan kaynaklanıyor olabilir.zaten eşimde dedi ben tedavi olmadan sen nasıl hamile kalabilirsinki dedi offfff 25 ay ya 1 kerede tut be artık gözümden yaş bile gelmiyor o kadar alışmışım yani sen ne yaptın canım sağlığın yerinde demi bebeğin nasıl?

ya adetimde bir tuhaf oldu sabah kalktığımda yine bişey yoktu.dedim bi markete gideyim evde ekmek falan kalmamıştı hazır gitmişken bütün alışverişimi de yapayım dedim belki ağır poşet kaldırdığımdan olsa gerek eve bi geldim pedde az bişey kırmızı kan gördüm o saatten bu saate daha bişey yok sırf bel ağrısı kasık ağrısı gelen bişey yok ama

yaa canim belki hamilesindir olurmu olur canim eger bisey yoksada üzülme üzülünce ne olyo bak ben halen bisey yapamadim halan yatiyorum salak gibi oldum eger olmuycaksa böylede olmasin insan mahvoluyo böyle olmaz ben pazartesiyi beklemeyim yarin doktora gidiyim neyse ciksin dismi icmi dayanamiyorum canim eger yazamassam yarin hastaneye yatmisimdir ya sen anlatsana kimsin sizde sorun ney bende ve esimde problem var esimin sperm sayisi ve benim prolaktinim yüksekti düstü ama esimin spermleri az allahim genede veriyo ama böyle sorunlar cikiyo sen de anlat canim

sen sohbete falan katiliyomusun ben bi ara girdim slm falan verdim benle pek konusan olmadi ben cok yeniyim burda belkide ondandir birde herkes hamile orda ben acmamisimdir

ya varya söyle bi hesapladim da ben tam 5 hamilelik 1 tüp bebek gecirmisim yaaaaaaaaaaa yani bununla 5 ci insallah bu bari olsa ya neye yaniyim tutmadiginmi yata yata sistim nasil verecegimemi offf ya kafam bi hosss sigarada icemiyorum ya canim sikliyo arkadasim nezaman bizler söyle bi ohhhh cekecegiz

anne olamamk çok zor tabi anlıyorum ama evlat edinmeyi düşünmez misin hiç. benimde ilerde böyle bir sağlık sorunum olsa hiç tereddüt etmeden evlat edinmke isterim. kendi çocuğun olması kendi canın ciğerin olması tabiki bambaşka ama çocuklar dünyada herşeydir bence evlatlık da olsa bu duyguyu tatmalısın

yavruum canım nasılsın?ben 22 yaşındayım ama eşim 39 yaşında onun için aşırı bir şekilde bebek sahibi olmak istiyoruz.2 yıllık evliyim gecen yıl beraber doktora gittik ben jinekologa girdim doktor hormon tahlili alttan bakma falan yaptı pozitif herşey daha sonra 14.günüme randevu verdi adetliydim zaten gittiğimde usg baktı oda pozitif rahim içi filmi de çektirdim oda pozitif ama eşim ürologa bir girdi birdaha çıkamadıkaydirigubbakcemile3 elle muayene etmiş bişey demeden usg istemiş çektirdik bilateral varikosel doktoru gördü evet varikosel dedi sperm tahlilide istedi 4 günlük perhizden sonra verilen sperm değerleri iyi çıkınca ve eşimde ağrı sızı da olmayınca doktor 6 ay deneme dedi kendi halimize bıraktı 6 ay sonra olmayınca doktora tekrar gitti eşim yine sperm testi yaptırdı aynı değerler yine çıktı ama nedense bir türlü ameliyata yanaşmadı aslında eşim ameliyat olmakta istiyor ama doktor şimdilik gereksiz hem morfolojinde düşer diyor.kafamçokkarıştı
işte böylece 1 sene geçmiş oldu keçiboynuzu kürü falan da denedik ama yok olmuyor şimdi adam akıllı bakacak bir doktor arıyoruz bu sene kesin bu iş bitmeli artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…