Anne olamamak ok canm yakyor

ben de seni anlayabiliyorum canım. henüz 2 aydır çocuğum olmuyor bizim. ama yine de çok kötü bir duygu. Allah daha fazla kimseyi bekletmesin. bol bol dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor. sabır et canım, sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır. Allah herkesin kalbine göre versin.
buraya yazanlardan bazıları şimdi hamile. hamile olduktan sonra buraya uğramamaışlar. nilsu24 ve tırtıl kelebek. mart anneleri topiğinden tanıyorum. maelsef insanlar çektikleri sıkıntıları unutuyor. dün aklıma takılan bir soru olmuştu, tam 2 kere sordum, hiç biri cevap vermedi. sadece kendi sorunlarıyla ilgileniyorlardı, hangi doktora gidiyorsun falan filan.ben hamile değilim diye ilgilenmediler.bu topiğe de yazmamışlar sonra zaten.

canım karnında bebegini alan gidiyo burdan ancak acıyı cekenler burda arıyolar umudu sıkma canını benimde halamın kızı 1 ay oldu evleneli şimdi 1 aylık hamileymiş ben 4 yıldır olmuyo bana söylemiyecekmiş hamile oldugunu ne kadar acı bişey

Umutolsun, ınşallah birgün bizimde bebeğimiz olur, yüreğimizin acısı diner. bu çok zor bir duygu. Bende 4 kez hamile kaldım ve hepsini doğmadan kaybettim. Şimdi 40 yaşındayım ve artık hamile kalamıyorum. Tüp bebek denemek istiyorum ama önce moralimizi yüksek tutmamız gerekiyor. Malesef biz ve bizim gibi kadınlar bunu yapmak zorundayız. Umutolsun ki bebeğimiz olsun diye savaş verelim dimi? Sende tekrar denemelisin. Umudunu kaybetme. Ben buradan şu bal, çörekotu ve tarçın karışımı hakkında bilgileri takip ediyorum. belki Allah yardım eder ve işe yarar, Ne dersin?
Arkadaşlar bu bal, çörekotu ve tarçın karışımı hakkında daha detaylı bilgi verir misiniz?
Birde Antalya'da tüp bebek tedavisi gören arkadaşlardan tecrübeleri konusunda (hastane, doktor, vs..)bilgi bekliyorum lütfen.

benzer olayı bende yaşadım yaz başında
2 gün boyunca hıçkıra hıçkıra ağladım
sırf bana söylemiyorlar diye

bizimde sebepsiz bir şekilde 3 yıldır bebeğimiz olmuyo aslında başka önemli hastalıklarım yüzünden bu 3 yılın büyük kısmında ilaç kullanndığım için korundum deli gibi çocuk istiyorum tedavi olmak istiyorum ama başka hastalığım var ve önce ondan kurtulmam gerekiyo 1-2 yıl sürecek bi tedavim var kurtulmak için..ama bu süre nasıl geçer nasıl bekleyebilirim.etraftan soranlar oluyo onlara nasıl açıklayabilirim..bilmiyorum..
çocuk için tedavi olanları bile kıskanıyorum şu an bence çok şanslısınız..
beni bebek tedavisine başlayabilmek bile çok mutlu edecek biliyo musun..
hayırlısı olsun ne deyim..

Rabbım ınsallah gönlunun muradını tez zamanda verır canım.. Bazen bende düşünüyorum,yenı evlıyım bılınclı olarak cocuk sahıbı olmuyoruz suan ama ıstedıgım zamanda ya benımde olmazsa dıye...
Sadece sabır canım... Ne desek senın özlemını halıyle gıderemeyız ama Allahtan ümidini yitirme...

Gercekten cok üzüldüm
Yazının ne kadar üzüldügünü belli ediyor..
Ben size dua ediçem inşaALLAH sizde birakmayın ALLAH'tan (c.c.) hep hayırlısını isteyin ve farklı dular var onları okuyun
ALLAH c.c. hayırlı bir evlat versin inşaALLAH

bende aynı şeyleri yaşadım ,ama kimseye söyleyemedim ,birinin hamile haberini alsam yıkılırdım ,herkes benim inadıma sanki hamile kalıyordu etrafımda ,sonra tedaviye başladım ,yumurtlama

günlerinde yumurtalarım bir türlü istenen olgunluğa erişmiyordu ,bal-çörekotu -tarçın karışımına başladım ,o ay yumurtalarım büyük bir atakla 18 mm i geçmeyi başardılar ve rabbimin mucizesi kızımın

karnımda olduğunu öğrendim ..kızım 9 aylık şu anda ama yaşadığım zor günleri asla unutamam..bu yüzden birçok arkadaşımıda tedavi için yönlendirdim ..allah tez zamanda isteyen herkesin kucağını

doldursun..

canım sabıret bekle allah dua et ama umudunu yitirme tüp bebek hemen tutmayabiliyo ama sakın pes etme bu ay olmadımı bidaha bidaha tutana kadar illaki olucak o benim eltimin 12 sene çocuğu olmadı neler neler yaptılar olmadı denemedikleri yol kalmadı ama umutlarınıda yitirmediler ve en sonunda tuttu şimdi 2 yaşında ve allah kimisini bekletiyo kimisine hemen veriyo seninde sabrını deniyo demekki ama sakın sakın yıkılma pes etme rabbim gönlüne göre verecektir inşallah tez zamanda alırsın meleğini kucağına olmıcak diye düşünme allahım zamanını bekliyo inşallah tutar canım bir değil iki bebeğin olsun

arkadaşlar mutlu bir haberi sizinle paylaşmak istiyorum hem belki sizede umut ve moral olur. komşumuz 6 yıllık evli onunda çocuğu olmuyordu 1 sene önce tedaviyide bırakmış. doktor yumurtalarda çatlama olmuyor demiş. tam olarak sorununu bilmiyorum hiç sormadım. şimdi hamile kandilden bir gün önce öğrendi hemde ikizmiş. Rabbim tamamına erdirir inşallah, Darısı başınıza hanımlar sizlerinde mutlu haberini alacağız inşallah.

umudunuzu yitirmeyin yaa inş en kısa zamanda anne olursunuz hakkınızda hayırlııs neyse o olsun...benim annemin arkadaşı 9 yıl üstüne çocuk sahibi oldu hemde o kadar tüp bebek yaptırmasına rağmen olmadı ve kendiliğinden oldu...ve annemin amcasının kızıda aynı şekilde 14 yıl üstünemi ne 2 çocuk sahibi oldular...

Elbette her bayan birgün anne olmak ister.Bu isteğini de çok iyi anlıyorum.Ama Allah herşeyin hayırlısını versin diye dua etmelisin.Her olayda bir hayır olduğune inanmalısın.Sen elinden gelen tedbiri yerine getirdiysen artık takdiri Allah'a bırakmalısın.Kendini bu şekilde yıpratma sakın.Çok fazla üzülme ve kendini parçalarcasına ısrarcı olma lütfen...Bu kelimeleri kullandığım için de bana kızma...Çünkü bu sözler, büyük bir ısrar sonucu doğmuş engelli yeğeni olan bir halanın sözleridir...

Canım cok ÜzÜldÜm rabbım sızlere sabır versın bızlerede saglıklı sıhhatlı hatırlı evlatlar versın ınŞallah

gözlerim doldu gerçekten, tüm kalbimle diliyorum ki Rabbim içine bir melek kondursun. ve bu hasretini gidersin. ve tüm isteyenlerin.
kiminin de imtihanı böyle işte. bazısı 5-6 çocukla bıktım sizden artık derken, bazısı da gel artık annem özledim diyo daha görmeden. Allah sabır versin canım tez zamanda dermanını da.

canım birçogumuz seninle aynı durumdayız...

Allah ın takdiri diyerek sabretmeliyiz, gerek tedavi gerek dua ile bir şekilde olacaktır..
hep birlikte dua edelim... insallah tez zamanda bizler de anne oluruz.

bebeğiniz olmadı olamıyo diye kendinizi eksik hissetmeyin
aksine allah size bir cok seyin farkındalığını sağlıyo
bi kere siz bi bebeğin ne kadar güzel ve nekadar özel olduğununu
bikere siz bir bebeğin tam bir mucize olduğunu
bi kere siz anne ve babalığın kıymetini
bi kere siz dünyaya gelmiş bi bebeğin kıymetini
herkesten ama herkesten cokdaha iyi biliyorsunuz

bu yüzdendirki sizin gibi çiftler normal yollarla hamile kalamıyorsa
anne olmak için bi yolları daha var unutmasınlar
boş kalmış kollara kucak olsunlar
bunu hiç düşündünüzmü......

cok güzel yazmışsın agzına saglık canım benim dogru belki anne olamadık aama olmamış bebegimizin kıymetini şimdiden anlıyoruz

:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…