Anne olamamak ok canm yakyor

Allh ne zaman verirse ozaman seni çok iyi anlıyorum ama nasip bazen hiç bir sebeb olmadan olmuyor malesef inş en kısa zamanda olursun KK da pek çok hanım sen gibi inan:)üzülme nolur

bacılar sizin gibi arkadaslarım kaderdaslarım olddugu için cok mutluyum

allah ne zaman dilerse o zaman olur canım yaa demek biraz daha zamana ihtiyacın var allah sana da nasip eder inşallah anne olmayı..

Ben de bekleyiş sonrası yavrularına kavuşanlardanıım,
Allaha göre güçlük var mı ki,muhakkak ki bir bildiği var.Fakat yine de onun sonsuz kudretinden sizler için gönülden istiyor;dileniyorum,Allahımm her arzu edenin kucağını yavrularıyla şenlendirsinn,lutfundan,bereketinden,rahmetinden eksik bırakmasın..
Üzülmeyin ne olur,O "ol" derse olur..

Bende ayni durumdayim canim biliyorsun
Ama ben takmiyorum artik,Oluruna biraktim
Hergun uzulup kahrolmuyorum artik
bu benim basima gelmisse vardir bir hayir diyorum
Birde su anlayissiz insanlar olmasa
bir arkadasim var cok samimiydik onceden 15 senelik arkadasim
neyse bu kadar anlayissiz biri oldugunu simdi anliyorum
her gorusmemizde ne zaman bebek yapcan
neyi bekliyosun,ben soylemek istemiyorum
dusunmuyoruz falan diyorum,sacmalama diyor
ayy deli olcam bu tip insanlarin yuzunden
sana ne kardesim sana neeeeeeeeeeeeeeeeeee

amin kızlar rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah

bende uzun zamandır bebeğimi bekliyorum ama hala yok artık üzülmüyorum diyemiyorum bazen aman boş ver napalım diyorum 1 saat sonra neden yok diye ağlıyorum sonra düşünüyorum rabbim her zaman hayırlısını versin diyorum ya çok istersem rabbim o minicik ellerin tek parmağını bile eksik verse ömrüm hayatım mahvolur şimdikinden daha çok üzülürüm diyorum ve unutuyorum. hayaller kurarak geçiyor gecelerim haberi alacağım andan bebeğimi kucağıma alıp onu büyütünceye kadar geçecek günleri hayal ediyorum hayırlısını diliyorum minicik yüzüyle uykuya dalıyorum her gece dua ediyorum sabah ezanından uyanıp dua ediyorum güzel rüyalar görüyorum sonra ertesi gün hiç bir şey hayal edemiyorum miniğimi özlüyorum rabbimin hayırlısını tez zamanda sağlıkla vermesini diliyorum yapacak başka bir şey yok çünkü....

Merhaba,yazini okuyunca inan cok uzuldum seni anliyorum bende cocuksuzlugun ozlemini cok cektim.Hep neden cocugunuz olmuyor niye yapmiyorsunuz sorun sendemi esindemi kaynaklaniyor diye sormalrindan bilmistim artik arkamdan kisir gelin derlermis kendimi eve kapatmistim birde gurbetteyim her gun aglayarak gecerdi.Her sabah bugun de anne olamadim diye kalkardim.Tub bebek tedavilerim negatifle sonuclaninca bebek gormek bile istemezdim televizyonda bir bebek goreyim hemen kapatirdim kendimi odaya ama her zaman dua ederdim rabbime.Sonunda allahim 6'ci tub bebek denememde kizimi verdi bana 7 sene sonra kizima kavustum.Her zaman dua et yuce allah hicbir zaman ona acilan elleri bos cevirmez buna inan.a.s.

iyi dileklerin için sagolasın arkadasım inşallah hersey güzel olacak

Rabbim yüreğinizden geçen o masum güzelliği hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin arkadaşlar (amin)a.s.

CANIM ALLAHA ÇOK DUA ET ALLAH BÜYÜK.NBıZıMDE 7 SENE SONRA OLDU.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSıN.EN YAKIN ZAMANDA SENıDE CEMı CÜMLE ıSTEYENLERLE BıRLıKTE SEVıNDıRSıN.:ecrin_bebek:opuyorumnanaktan

benim de bir hikayem var..evliliğimizin 10.ayında korunmayı bırakınca hamile kaldım...bu kadar çabuk olması beni de şaşırtmıştı..ne hamileliğimde ne de doğumda sorun yaşadım..ama doğumdan 3 gün sonra oğlum fenalaştı..neler olup bittiini anlayamıyordum..tek yapabildiğim ciğerlerim sökülürcesine ağlayıp dua etmekti..ama olmadı..oğlum dayanamadı..bırakıp gitti beni..üstelik sebebi anlaşılamadı..iç organları iflas etmiş..neden??hiç öğrenemedik..

rabbim onu daha çok sevmiş,yanına almak istemiş..ne gelir elden..böyle bi durumda ya isyan edip ateist olurmuş insan ya da Allaha sığınırmış...biz Allaha sığındık..eşim de ben de namaza başladık..derken korkuları yenip tekrar denemeye başladığımızda olmadı...9 ay uğraştık..depresyondan çıkamadım..inatla ilaç kullanmak istemedim çünkü benim ilacım sadece bebekti..eşimin spermlerinde sorun çıktı..benim reglilerim iyice düzenszleşti..ilaç kullandım yumurtalar büyümedi..doktorum önümüzdeki ay gel aşılamaya geçelim dedi..ağlaya ağlaya ayrıldım oradan o günü unutamam...yolda insanları seçemiyordum...boşlukta yürüyordum sanki...ama doktorumun büyümez dediği yumurtalar büyüdü ve ben aşılamaya geçemeden hamile kaldım Rabbime binlerce şükür...

7.5 aylık hamileyim,yine tek yapabildiğim ağlayıp dua etmek..inşallah Rabbim bize acır da bu emanetini bu sefer bağışlar..asla sadece kendim için dua etmedim...bu sitede o kadar çok çocuğu olmayıp da uğraşıp hamile kalan gördüm ki..umut ne demekmiş anladım..

beni kızımın yaşaması umudu ayakta tutuyor şu an..seni de umudun ayakta tutsun..inancını kaybetme..sen de artık dualarımdasın...inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırım...

bu hasret bu özlem bu acı çok başka
her an düşünmek kahrolmak çok acı
hasretini başkalarının çocuklarıyla dindirmek
çocuk mağzalarına girip patikleri zıbınları minik minik etekleri okşamak
çok zor çok zor
bunu sadece yaşayanlar anlar
rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…