Anne olamamak ok canm yakyor

ahhh yavruum aynı düşüncelere sahibiz dün akşam sessiz ağladım ne olcak benim bu halim dedim sakatsın işte dedim kabul et allah ne seni ne de eşini sevmiyor dedim eşim diyor bol bol dua et bu günlerde oooo 2 ramazandır bol bol dua ediyorum artık etmek istemiyorum dedim bırak ramazan ayını evlendiğim ilk günden beri allahım beni muhakkak evlat sahibi et dedim her günde bunu diledim ama fısss.
ya sorunun kimde olduğuda belli değil kime ne diyeceğimi şaşırdım inanın hamile kalsam valla inanmıcam imkansız gözüyle baktığım için o yemek masasında dur oğlum yapma kızım sözlerini çok iyi bilirim hatta bağırırlar çocuklarına nasıl olsa kolay bulmuşlar ya vur kır ne olcak.
ahhh bi bebeğim olsun gerekirse hiç uymam başında beklerim beni gece uyandırmasını bile diliyorum allahtan olsunda diyorum gerekirse uykusuz kalayım.artık dua etmiyorum olsun olmasın demiyorum çok kırıldım bu olayı unutacağım artık her soranada olmuyor ümitsiz vaka dicem belki bir daha sormazlar zaten 1 yıl sonra eşim sindirir 3 5 yıl sonrada ben sindiririm işte böyle gecer gider.....

canim yaaaa ayni yemeklerdende erken sizmi kalkiyosunuz sofradan erken kalkan hep biziz ya anlamiyorum bazi insanlar kürtaj oluyo bazilari korunuyolar nasil oluyoda hamile kaliyolar anlamiyorum varya isyan etmiyorumda bende biseylere kirginim kime bilmiyorum ama icimde bi kirginlik var senin yanindada oluyomu pptya87 cocuk severler böyle sindire sindire amaninnnnn diye yada benmi cok aliniyorum bide su alf yokmu aman ne cok kafana takiyosun yaa ne yapacaktim bu benim bi sorunum derdim ben takmayimda sizlermi takin deyilmii varya herkesin alti kuru karni tok anlamaz kimse yarin arkadasin bebeginin dogum günündeyiz simdiden tasalaniyorum herkes bebislerini cicek gibi gidirirler ya sendede oluyomu insan kusurlu gibi noksan gibi oluyo hele ben kanalimda yok artik tek kanalliyim ahh bebisim yumurta kanalimida aldi benden hem kendi gitti hem kanalim ya bi tuhaf oluyorum düsününce dahada zorlasirmi gebe kalmama acaba bazen aglarim sendede oluyomu aglamak okadar güzel oluyoki tam cigerimden agliyorum ya sen hayel kurarmisin bebisinin odasini yatagini kiyafetlerini konudan konuya atliyorum ama bugün iyim disari ciktik dogum günü icin hediye baktik allahim okadar güzel ciciler varki anlatamam hangisini alacagimi sasirdim ya cok zoruma gidiyo be arkadasim valla icim aciyo ya siz tüp bebek denesenize olur sizin ben 1 kere denedim tumadi 3 emrio koydular tutmadi 3 ay sonra tekrar deniycez bi maddi keder olmazsa hic umudum yokya genede istee sanki ben hic anne olamiycakmisim gibi geliyo cok korkuyorum insanin icine dogarmis neyse be arkadasim yazacak cok sey varda okumaktan sikilirsin tekrar görüsürüz bebüsüm hadi allaha emanet olalim dua edelim belki biryerde duyulur sesimiz beeeeee

yaaa simdi yazdiklarimi okudum da anlaya bilen ne askolsun icim aciyo yazilara dökemiyorum anlayin ne olur cahil biri deyilim ne kafiyesiz yazmisim sanki azimin ici dolu dolu catliycak gibi oluyorum da ondan ben kirginim ya icim küsmüs bugün süsleneyim dedim esim benden sogur dedim kendi kendime aynanin krsisina gectim yüzüme tükürdüm bi basaramadin doguramiyon dedim kendime kizdim herseye kizdim gözlerime baktim gözlerimin feri yoktu önceleri ici gülerdi sim di yok snki esim bana acikli gibi bakiyo olur olur allah büyük diyo olacak bak gör diyo bakalim nezaman varya esimi sevmesem durmam ama eimi cok seviyorum bazen diyorum esime hic cocugumuz olmazsa beni birakirmisin diyorum yok asla diyo bana sen lazimsin diyo ama icim korkuyo bazen ya cocuk cok isterse ayyyyy ben ne yaparim

rabbim herkese hayırlsını versin papatya sana vesvese veriyorlar aldırma sende bir gün anne olacaksın

Yaaa kızlarr öncelikle kusura bakmayın sizleri hiç tanımadığım halde yazıma siz değilde çok samimi arkadaşıma seslenir gibi kızlar diye başladım...

Yazdıklarınızı okudum.Özellikle yavruum nickli arkadaşım yazınızın bir bölümünde ciğerden ağlıyorum demişsiniz.Yazıyı bitirmeden inan içim resmen sızladı gözlerim doldu.Yapmayın kendinizi bu kadar helak etmeyin.Gençliğinizin evliliğinizin en güzel dönemini yıllarınızı bu şekilde ağlayarak kendinizi harab ederek geçirmeyin..İnanın yıllar sonra ahh!! diyceksiniz ahh!! evliliğimin en güzel günlerini en güzel gecelerini mahvettim değerini bilemedim.....

Şimdi banaaa ee tabii senin tuzun kuru kaç çocuğun var diye sorucaksınız.
Söyliyim hiç çocuğum yok ben 21 senelik evliyim evliliğimin ilk yıllarını ağlayarak ömrümün en güzel dönemlerini eşimle kavga ederek geçirdiğim için binlerce kezz pişmanımmm
Ahh şimdiki aklım olsa yemeğe gitmişim keyfini çıkarsanaaa somurtan bir eş yediğini burnundan getiren bir eş eve gelip ağlama krizlerine girenn benim halımdaa niye emekleyen yok oturduğum koltuğun yan tarafı niye boşş diyen her dakikasını salya sümük geçiren bir eş bazen düşünüyorum allah eşime iyi sabır vermiş......

Beni teselli edicek diye yapmadığı şaklabanlık kalmazdı.Kalk şuraya gielim gitmem kalk şunu yapalım yapmamm ahh kafam ahhhh o zamanlar 3-4 yıllık evliydim.Bebeğim dergisi vardı ona abone olma dediler.Git kadın dergisine abone ol diyenler oldu.Dinlemedim abone oldum her açtığım sayfaa bebek resimleri ile dolu maşşalhh diyip ağlıyorum.Eşim gülmeye başladı maşallahıda dilinden düşürmüyorsun afferim sanaa bide resimlere bakarken ağlamasan adama öyle bir bağırdımki şu an düşünüyorum çok sabırlıymış..

25 yaşındaydım bir arkadaşım benden evvel benden sonra evlenenler doğurdu hamile falan demiş.İnan ben arkadaş çevremde ilk evlenenim kızkardeşlerim yine öylee hepsi benden sonra evlendi çok şükür arkadaşlarımında kardeşleriminde çoluğu çocuğu oldu.Hatta boyları kadar kızları oğulları var artık gelin damat arıyoruz. :))

bir defasında arkadaşımın mutfağında oturuyoruz.Ben 3 senelik evliyim benim dışımda 3 arkadaş daha var bunlar mama saati dedi mamayı hazırlayan veledini :)) kapan içeri salona geçti.İçimden geçenleri yazmıycam beni anlayan anlamıştır şuan
tek yaptığım her zamanki gibi maşallah yaa diyip sigara yakmak oldu.Arkadaşın biri mutfağa geldi anladı demekki kalk bakalım kızımm burda insana sigara içme rahatlığı vermezler :)) al şu sıpayı mamasını yedir dedi...Sigara içiyorum dedim artık ben içiyorum diyip elimden aldı.Eeee mecbur bende kızının mamasını yedirdim. :)) Lafı uzatsam inanınn sayfalar yetmez......................................

Bunları niye yazdığıma gelirsek şimdi 42 yaşındayımm o günlere dönmeyi 23-24 yaşında olmayı o kadar çok isterdimki aynı hataları yapmazdım bu birrr
kendimi gözlerim kan çanağına dönene kadar yıpratmaz yok halımda yürüyen emekleyen niye yok diye ağlamazdım ikiii evliliğimin en güzel dönemlerini doya doyaaa yaşardım budaa üçç

Yapmayın kendinizi üzmeyin allah büyüktür.Bunu hepimiz biliyoruz hazinesinde çok istediğine ikiz istediğine üçüz veren rabbim bizlere vermediğine göre vardır bir hikmeti
Ben çok isyan ettim kimi kısırmısın dedi kimi niye olmuyo aa dedii kimi doktor önerdi kimi gırgır şamata laf soktu. ben kusura bakmayın aptal aynen arkadaşımın ciğerden dediği gibi hıçkırarak ağlardım.....
Sizleri bu sözümle tenzih ediyorum lafım kendimee
Şimdi düşünüyorumda yokk valla ben aptalmışımm ağlıyacağına gününü gün et gezmeye tatile gitmişsin ye iç gittiğin yerin keyfini çıkarr ama nerdeee şimdiki aklım olsa ahhh keşke
gençlik gidiyor elleriniz yaşlılık lekeleri ile dolmaya başlıyor.Saçlarınız tek tük kırlaşıyor...
Bazen kendi kendime diyorum niyee semaaa niye bu aklın o yaşlarda yoktu nerdeydin niye bu kadar içerleniyordun.Hem kendini hem eşinin ömrünü çürüttün.Olmuyormu bırakk vardır herşeyde bir hikmet ne demişler her şerde bir hayırr her hayırda bir şer vardır.

Rabbim işini bilendir kimine verir kıymet bilmez ya üstünde sigara söndürür ya dayaktan öldürür kimini doktor doktor dolaştırır hamilesin haberini verdirip sonra yanına alır bunları gören bilen karıncaya can veren allah bizlerin yana yakıla istediğinide görüyor vermiyorsa rabbine verdiği nimetlere evine eşine şükrediceksin başka yolu çıkarı yok.

Çok uzattım biliyorum.Kusura bakmayın sizlerin yazılarını görünce bişiler yazmadan sayfayı kapamak istemedim.Hepinizin yazısı beni etkiledi gözlerim yaşardı burnumun direği sızladı.İnanın yazılarınızda kendi gençliğimi gördüm diycem gerçi yaşlı değilim en azından ben kendimi öyle görmüyorumm :)) çok üzüldüm.......

Allah cümle isteyenlere ve tabiiki sizlerede versin.Rabbim nerde bu şekilde (ahh arkadaşım lafından çok etkilendim ciğerden) ağlayan huzuru olmayana yardım etsin.Rabbim iki cihandada yüzünüzü güldürsün arkadaşlar her şey gönlünüzce dilediğinizce olsun.Kısmetinizde anne olmak varsa eninde sonunda olucaksınız
onun için bugünlerinizin kıymetini değerini bilin bu günler bidaa geri gelmiyor...Niye giyinip süslenmiyorsun arkadaşım en güzelini giy en güzel makyajını yap eşini güler yüzle karşıla elinden geldiğince masanı yemeklerini hazırla güle oynaya yemeğini yee kahveni yap salona geç eşinle havadan sudan konuş sohbet et eşinde desinki iyiki evlenmişim iyiki sen varsın akşam eve iki adım öne üç adım geriye atarak eve gelmesin yine gidicem aynı laf aynı sıkıntı bunaldım şimdi gözleri şiş kapıyı açıcak demesin.Giyinin süslenin inanın şuan bu saydıklarımı yapıyorum eşimin lafıı 20 sene önce nerdeydinn haklıı gerçekten haklı lafım sizee beni bir ablanız olarak (sizlerden yaşça büyük olabilirim)görün bu laflarımı yabana atmayın derim benn yaşınızın baharını yaşayın ben çok şey yaşadım.Şimdi deliler gibi pişmanım ömrümü tükettimm hemde yıllarcaaa ne geçti elime derseniz hiç koca bir hiçç tükettiğimle kaldım...................

Hepiniz allaha emanet olun.
Umarım kimseyi sıkmamış ve kırmamışımdır..
Sevgiler

Son düzenleme:
semazenn abla diyorum sikmak kirmak ne kelime allah razi olsun senden senin durumunada üzüldüm bebek olmamasina dogru söylüyosun herseyde bi hayir vardir rabbim neylerse güzel eyler dogru söylüyosun ama insanin elinde olmuyo anne olmak istiyorum herkesin benden hamile oldugunu bile saklamalari canimi yakiyo ben kafaya takmasam bile insanlar laflariyla hamile kalip söylememeleriyle daha birsürü sey ben nasil takmayim kafaya cok üzülüyorum abla gercekten karnimin ici yaniyo aciyo 32 yasimdayim 5 senelik evliyim diyeceksinki daha 5 sene olur tamam olur belkide olmaz cok korkuyorum olmazsa diye cünki sorunlar var benim sorunum hormon sorunu o halloldu prolaktin hormonum yüksekti düsürdük esimin sperm sayisi düsük birsürü seyler yasadim evliligimin 2 yilindan beri disgebelik oldum bos gebelik oldum arkasindan düsük yasadim 1 defa tüp bebek oldu tutmadi sonra doktorlar rahim yapisiktir dediler rahim filmi cektiler histerokopi diye biseyle bayiltip icimi incelediler daha sonrada bu gectigimiz cumartesi gene dis gebelik operasyonu oldum bu sefer yumurta kanalimda gitti tek kanalli kaldim cok üzücü nasil takmayim ablacim insan kesilen yerlerini gürünce aklima geliyo vücutum bile hatirlatiyo ben anne olmak istioyrum ama allahimin bi bildigi vardir diyorum genede pes etmiyorum 3 ay sonra insallah rabbim izin verirse 2 tüpbebek denemeyi düsünüyoruz diyorum bu sefer ne olursun allahim ol de olsun yalvariyorum ya abla cok aci insanin ici yaniyo insanlar niye benden hamileligini sakliyolar diyolar ben hamile kalirsam sana nasil söylerim niye söyle böyle demeleri benim icimi yakiyo cok agliyorum ya abla tüp bebek gene tutmazsa ben ne yaparim simdiden cok kötü oluyorum esimi üzmemeye calisiyorum gizli aglarim benden yilmasin bilmasin diye süslenirim hos karsilarim elim den geldigince ben derim hadi herseyim kal gezelim azicik derim onu ben güldürürüm ama benim yaram benim ledir icimdedir esimde üzülüyo esimin arkadaslarinin bile oldu kiz kardesinin bile oldu gözleri doluyo onlara bakinca ben görüyorum o esnada benim gözüme bakmaz bakarsa aglar birde abla ben ve esim cok duygusal olduk gibi cizgi filmde bile anlamli bisey olsun agliyoruz hic ummadiginiz biseye bile agliyoruz tuhaf gülerek agliyoruz allahim diyorum cocugumda olmuyosa allahim benim yuvam bozulmasin kimsenin yuvasi bozulmasin ben cocuklari cok seviyorum bebeklerin kokusuna dayanamiyorum allahim bu nasil bi koku bazende cekinirim bebek sevmeye yakinimin da olsa cünkü hemen diyolar ay sabaha kadar uyumadi nazarmi deydi acaba ogünde ben varim dir arkadaslar vardir bilmemki nazarim degiyomudur ama ben hep maasallah derim hatta esim ne cok maasallah diyosun der bazen sevmeyim derim yaklasmam ozaman da tabii cocuklara karsi soguk duruyosun belki ondan olmuyodur inanin nasil davranacagimi bilemiyorum seviyim mi sevmeyimmi yaklasiyimmi yaklasmayimmi insanin den geside bozuluyo aslinda yazmasamda benim durumumda olanlar beni anliyolardir neler yasandigini insallah rabbim isteyen bende icin de herkese ne istiyosa versin su mubarek aylarda ben rabbime inaniyorum birgün insallah verir yarabbim sen herseyin iyisini bilirsin eger bu dünyada olmazsa öbür dünyada olurmu kii acaba birsürü bebeklerimiz neyse yazacak anlatcak okadar cok sey varki kimbilir kim okur kim okumaz bu ne diyenlerde olur neyse allaha emanet olun allah yar ve yardimcimiz olsun.

okudum çok güzel şeyler yazmışsınız işte dediğim gibi 3 5 yıl sonra sindiririm siz sindirmişsiniz muhakkak bizde elden bazı şeyler kayıp gittimi olmadı napalım diyeceğiz ama şuanda çok gencim neden olmasın neden benim yaşıtlarım hatta benden yaşça küçükler büyükler çatır çatır doğururken neden ben boşum.
eşim bana destek oluyor ama her doğum yapana hediye almak onu verirken hayırlısı olsun aman maşallah falan demek ve karşı tarafın üzülme ya seninde olur bunu acıyarak demesi öl geber daha iyi.şimdi bir arkadaşım hamile doğum yaptığında gideceğim bana diyecekleri belli ayyy kız bi senin çocuğun olmadı yazık ya tadamadın bu duyguyu böyle söyleyecekler dost acı ve doğru söyler.gitmesem bu seferde kıskandı gelmedi diyecekler şaştım kaldım valla.
zaten ne kendi ailemden ne de eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum annem babam ablam bir kaç kuzenim başkada kimseyle görüşmüyorum bu durum beni sosyal hayattan kopardı.
yavruum birde ben şu lafa uyuz oluyorum amannnn napcan çocuğu biz yaptıkta ne oldu boşver ye iç yat senin tuzun kuru her ilişkide bir bebek sen anlayabilirmisin benim acımı sana anne diyen evlatların var bana bu sözü belki hiç söylemeyecekler.
içimde o kadar karışıkki bir diyorum olur bi diyorum geç bu hayalleri eşime diyorum bi olsun öyle güzel kıyafetler varki onları alıp alıp giydircem benim bi battaniyem var bebekliğimden kalma annem çeyizimde onuda vermişti çok güzel bi battaniye kundaklama yapılacak tarzdan bi tarafı mavi bi tarafı pembe birde bebekliğimden kalma güzel bir bebeğim var oyuncak onu ona sardım kucağıma aldım baktım baktım ağladım eşim diyor kafayımı yedin oyuncaklarlamı oynuyorsun öyle duruyor o oyuncak bebek.
tüp bebeği bize önermiyor doktorlar ciddi sorun yok o en son tercih diyorlar valla bilmiyorum artık içim dışıma çıktı her gece her gece ağlamaktan bakalım biraz daha uğraşacağız oldu oldu olmadı içime oturur yaşlanır giderim.

Canımm yaa yaşadıklarını zamanında bende yaşadım.Elin bebeğini sevsen bir türlü sevmesen bir türlü kesinlikle katılıyorum.Ve aynen maşallah diyerek kucağıma alıyorum ama içimden yinede acaba nazarı değermi derlermi diye geçiriyorum.Bu halaa böylee yıllar önce doğum yapan bir tanıdığın doğum mevlidine gittim.Bebeği elden ele dolaştırıp dualar falan okuyorlar.Orda olanlardan biri o kadar kişinin içindee semayaa verin semayaa dedi.Bilen var bilmeyen var.Duyan millet kimi vahh vahh dedi kimi niye olmuyor kimi sendenmi eşindenmi ooo öylee laflar uzadıki o an yanlış anlaşılmasam çıkıp gidicek duruma gelmiştim. İşin yoksa millete dert anlat

Ama zamanla allah demekki o ferahlığı huzuru insanoğlunun içine veriyor biz kadınlar biraz daha hassas olduğumuz için her laf her söz içimizi acıtıyor.

Çok şükür şuan bu dediklerimi yaşadıklarımı atlattım.Demekki gerçekmiş zaman herşeye ilaçmış.Ben inanıyorumm sen anne olucaksın benim halamın kızı aynen senin durumundaydı dış gebelik düşükle sonlanan her hamileliğinde gözleri kan çanağına dönerdi o dönem ona ne dense boşş içim acıyorr der ağlardı.

Ama şimdi 3 tane çocuğu var.Hatta kızını evlendirdi.Kızı hamilee halamın kızını anneannelik heyecanı sardı...
oğlu askere gitti küçük kızıyla şuan harıl harıl bebek eşyaları alıyorlar biliyor ve hissediyorum seninde olucak ama az biraz daha sabır et be güzelim senin dış gebelik düşük dediğini okuduğum ann aa kesin hamile kalır dedim.

Ben atlattımm artık bu saattden sonra istemiyorum.Beni yeni tanıyanlara çocuğunuz varmı diyenlere şaka ile karışık vardı olmazmıı askerde şehit oldu diyorum.Kimi inanıyorr vah vahh diyor kimi başka doğurmadınmı diyor yok diyorum tek çocuktu.
Burda parantez açmak istiyorum şehit olan askerlerimize içim yanmıyormu elbette yanıyor tv de gördüğüm haberlerde içim sızlıyor ağlıyorum bir ana kuzusu daha gitti diyee

Askerlerimizle dalga geçmek onların adını kullanarak kendi egomu tatmin etmiyorum.
Sadece bitip tükenmeyen sorulara böyle bir cevap buldum.Bazen işe yarıyor bidaa dönüpde tıkk kelime etmiyorlar.Ben 21 senede alıştım millet hala durumuma alışamadı gitti...
Duygusallık dersen o belirli bir yaştan sonra herkezin yaşadığı bir olay eskiden hiç üzülmediğim annemlerin çevremin vahh vahh dediklerine bakıyorumda şimdi ben üzülüp vahh vahh diyorum.
Hele bilmiyorum reklammı olur babam ve oğlum izledinizmi bilmiyorum.Eşimin hıçkırarak ağlamasını unutamıyorum oysa benim eşim despottur herşeye ağlayıp üzülen bana çok kızardı.Şimdi böyle ağladığını görünce baak diyorum sende yaşlandın.Gerçi eşimle aramızda dört yaş var ona yaşlandın diyorumda ben hala gençmiyim sanki

Ben buraya bişiler yazıyım dediğim zaman lafları çok uzatıyorum kusura bakmayın kızlarr
Allah cümle isteyenlerinizin sesini duysun benim demek istediğim kendinizi fazla yıpratmadan bu süreci geçmeniz.Allah öyle büyükki kayanın taşın hiç yeşeremeyeceği yerde filiz verip orayı yeşertiyor.Eminimki sizlerinde yuvanızı şenlendiricek cıvıl cıvıl seslerle doldurucak.Şanslısınız bencee birde bu yönden düşünün allah sevdiği kula dert verirmiş kendini daha fazla ansınlar diye bize burda düşen isyankar olmamak dualarımızda rabbimin adını daha fazla anmak yüce yaradanımın vardır bir bildiği

Hz.Aişe anamızında çocuğu olmamış geçenlerde bir yerde okudum galibada burda kk,de okudum gibi hatırladım şimdi arkadaşın biri demişki yazdıklarını birebir tam hatırlamıyorum ama bu dünyada bebeği olmayan kadınların diğer tarafta ahirette Aişe anamızın yanında yerleri hazır olacak Hz Aişe anamızın yanında saf tutacaklar.Bu bir ikincisi bu dünyada anne olamayan kadınların cennette eteklerini tutan anne diyen melekleri olacak.Bunları okuyunca duyunca ohhh demiştim bundan büyük saadet olabilirmi görüyoruz duyuyoruz annesini babasını hiç yere öldüren evlatları elbette millete hayırlısını veriyorda bize gelincemi hayırsız verecek diyenleriniz olabilir çünki bende öyle diyenlerdendim.
Bu tür bilgileri öğrenince allahım neylerse güzel eyler bu dünyada anneliği tattırmadıysa bir bildiği var bana bebeklerim meleklerim ahirette lazım diyorum.
En üzüldüğüm allah gecinden versin öldüğümüz zaman eşimle benim mezarımıza gelipde burda anam babam yatıyor bir fatiha bir yasin okuyalım diyenimiz yok yeğenlerimizin çevremizin aklına gelecekde okuyacak.Çok özür diliyorumm bayya uzun oldu........
Umudunuzu yitirmeyin.Dualarımda olucaksınız.Allah yar ve yardımcınız olsun.

sema abla cok güzel yazmışsın sorması ayıp olmazsa neden olmadı bebeginiz egre cevaplamak istersen

pptya87 canim inanki benimde kücüklügümün battaniyesi var bu sene tüp bebek icin türkiyeye gittigimde annem sandiktan cikardi kizim al bunu götür dedi biliyodum benim oldugunu ama hic aklima getirmek gelmemisti getirdim benimkide pembe tüllü okadar güzelki bakiyorum arada ayy ben bunun icinde yatmisim diyorum agliyorum bakip bakip benim bebegim olmuycakmis diye agliyorum. birde ben bebek yelekleri örmüstüm bi görsen renk renk patikleri bile var onlari bir hurcun icine koydum cok yogun üzgün oldugumda acip agliyorum bi görsen okadar güzellerki benimde var inanmiycaksin belki ama oyuncak bebeklerim var yatagimin basucunda duruyolar onlari cok seviyorum esim de bana der kafayimi yedin sen diye öyle diyincede utaniyorum ya sadece benmi cok takiyorum anlamiyorum birde sana ne diycem pptya87 benim icime acayip doguyo bak bu dedigimi unutma senin bebegin cok kisa bir zaman da olucak demedi deme sen buraya gelip kizlar bende hamileyim diyceksin acayip icime doguyo inanki görde bakkk iyiki burasi var ne güzel dertlesebiliyoruz dedigin gibi bendede oluyo bazen oluyo hic disari cikasim gelmiyo insan göresim gelmiyo bazen hepsinden nefret ediyorum insan ailesiyle konusmak istemezmi vallahi buda oluyo artik burda hasretligi bile unuttum bebek yüzünden biz dualarimizi eksik etmeyelim olur insallah ama dedimya unutma senin bebisin yakin hayirlisiyla simdi ben hazirlandim arkadasin bebginin dogum günü varya oraya gidecegiz hem iftarda olcak bakalim gene derler ayyy insallah senin de olur senin bebeginin dogum gününede biz geliriz diyecekler allaha emanet olun arkadaslar

semazenn ne yapmissin neler yazmissin arkadasim yazdiklarindan nerden baslasam bilmiyorum ben hep derdim allah beni sevmiyo diye halanda derim bu lafi ama yazdigin o Hz.Aise anamizinda cocugu yok dedin ya aglamaktan yazi yazamiyorum suan ben bunu bilmiyodum senden ögrendim ve halan agliyorum Hz.Aise Anamizin anamizin yaninami gitcez allahim bunu duydumya artik hep agladigimda bunu düsüncem iyiki yazmisin cok sagol allah razi olsun evet bende esime derim biz ölünce bize dua etmeye kim gelcek diye acayip oluyorum ya hep cocuklari olmayanlar ayni duygulari ayni seylerimi hissediyo anlamiyorum siz yazdikca ayni seyler bendede oluyo herhangi bir toplulukta aciyan gözler gitsemmi gitmesemmiler nazar deyecek okuyun bebegimi denmeler güzel allahim sen en iyisini bilirsin duy sesimizi nekadar cok bebek isteyen var rabbim sinavin bitsin artik ne olur allahim suan duyguluyum sacmaliyomuyum bilmiyorum iyiki burasi var ne güzel yaziyorum kimselerle konusamadigimi burda yaziyorum haykira haykira suan yazarkenki telasimi bi görseniz cok sagolun hepinizde sagolun dua edelim ne olursunuz belki allah bizi duyar

pptya87 canim inanki benimde kücüklügümün battaniyesi var bu sene tüp bebek icin türkiyeye gittigimde annem sandiktan cikardi kizim al bunu götür dedi biliyodum benim oldugunu ama hic aklima getirmek gelmemisti getirdim benimkide pembe tüllü okadar güzelki bakiyorum arada ayy ben bunun icinde yatmisim diyorum agliyorum bakip bakip benim bebegim olmuycakmis diye agliyorum. birde ben bebek yelekleri örmüstüm bi görsen renk renk patikleri bile var onlari bir hurcun icine koydum cok yogun üzgün oldugumda acip agliyorum bi görsen okadar güzellerki benimde var inanmiycaksin belki ama oyuncak bebeklerim var yatagimin basucunda duruyolar onlari cok seviyorum esim de bana der kafayimi yedin sen diye öyle diyincede utaniyorum ya sadece benmi cok takiyorum anlamiyorum birde sana ne diycem pptya87 benim icime acayip doguyo bak bu dedigimi unutma senin bebegin cok kisa bir zaman da olucak demedi deme sen buraya gelip kizlar bende hamileyim diyceksin acayip icime doguyo inanki görde bakkk iyiki burasi var ne güzel dertlesebiliyoruz dedigin gibi bendede oluyo bazen oluyo hic disari cikasim gelmiyo insan göresim gelmiyo bazen hepsinden nefret ediyorum insan ailesiyle konusmak istemezmi vallahi buda oluyo artik burda hasretligi bile unuttum bebek yüzünden biz dualarimizi eksik etmeyelim olur insallah ama dedimya unutma senin bebisin yakin hayirlisiyla simdi ben hazirlandim arkadasin bebginin dogum günü varya oraya gidecegiz hem iftarda olcak bakalim gene derler ayyy insallah senin de olur senin bebeginin dogum gününede biz geliriz diyecekler allaha emanet olun arkadaslar

ahh be arkadaşım tüylerim diken diken oldu inş içine doğan en kısa zamanda olur eşimin ailesiyle aram iyi değil ve duydumki benden sonra evlenen eşimin yiğenleri hamileymiş biri 8 aylık diğeri 5 aylıkmış şimdi ne laf dönüyordur olmadı işte sakatmış kısırmış diye halbuki bende hiçbir sorun yok ama oğullarına laf ettirirlermi?herşeyi kafaya takar oldum alıngan oldum bilmiyorum ya arkadaşlarım gebe oldukları zaman en son bana söylüyorlar kızıyorum niye en son ben duyuyorum diye yalandan aaa öylemi biz biliyorsun sanıyorduk falan diyorlar.inanki gebe kalınca hemen gidip kimseye söylemeyeceğim ne zaman göbeğim belli olur o zaman soranlara evet gebeyim diyeceğim yoksa hemen gidip söylersem ayyy yazık ya nasılda hevesli yıllardır bekliyordu ya sonunda allah verdi falan derler üzürler beni kimsenin bana acımasını istemiyorum.
teyzemler falan çok takıyorsun boşver diyorlar ama salla ya boşver denecek bir konu değilki ya bir canlı getiremiyorsun dünyaya sadece yemek içmek içinmi geldik arkamızda bir evlat bile bırakamayacakmıyız ee o zaman ne anlamı varki böyle yaşamanın tabiki demiyorum gidip intihar edelim diye ama bir yanı eksik olan bir insan nasıl boşversin aman takmayım desin öylemi değilmi sencede.
bugün için sana çok dua edeceğim inş sorunsuz gecer gecen kimse sana seni üzecek birşey söylemez belki inanmayacaksın ama benimde içimde hep bir heyecan var 1 gün senin bebeğin tutacak bak gör 1 tane olcak ve olcak....
bu arada neden bebeklerin düşüyor canım nedeni nedir tedavisi yokmu allaha emanet ol.

pptya87 canim duan oldu cok iyi gecti dogum günü herkes sohbet etti bebekleri hakkinda bende katildim dedimki benim oglanda hic durmuyo gece hic uyumuyo dedim güldüler dua ettiler insallah senin de olur diye hemen eve gelesim geldi buraya bakip msj larima bakmak icin iyiki burasi var ne güzül beni biraz iyilestiriyo canim bizim sorunumuz benim prolaktinim süksek ilac kullaniyorum 3 seneden beri ilaci birakinca 1 ay sonra hormonlarim firliyo 200 cikiyo bende ilaclarimi birakmiyorum birde en önemli sorunumuz esimin sperm sayisi düsük %25 ve hareketliligide az ve yapi bozuklulugu var buna ragmen tutuyo ama kanallarda kaliyo bebegin olmasi gereken yerde olmuyo yanlis yerlerde tutunuyo birkeresinde olmasi gereken yere geldi ama bos gebelik oldu kesem vardi ama bebek yoktu icinde hemen kürtajla aldilar sonra gene hamile oldum oda düstü tüp bebekte tutmadi anlamadim sersem gibi oldum buda gene dis gebelik oldu doktorlar dedi siz gene tüp bebek yapin gene dis gebelik olur yada baska sorunlar olabilir dediler cünki sperm kalitesi yok bebek gelisemiyor bugün bi abla yazi yazmis okudum agladim sen de okudunmu sema abla Hz Aise anamizinda hic cocugu olmamis be biz ölünce allah gecinden versin onun yanina gitcekmisiz o bizi koruycakmis birde bizim orda meleklerimiz olcakmis birsürü etkilendim allah belkide bizi cok seviyo orda birsürü bebegimiz olcak kim bilir ama genede bu dünyadada olsa keske sende oku tam adini yaziyim sana bu msj yollayim

canim pptya87 semazenn adli arkadasin yazdiklarini okudunmu oku lütfen Hz.Aise anamiz hakkinda yazmis ya acayip etkilendim canim sikiliyo ya icimde hep böyle bi acayip sikicilik var bunaliyorum hersey tatsiz tuzsuz bombosum eve geldik kalabaliktan simdi böyle kulaklarim bi hoss cin cinn ediyo bebekleri bi görseydin ne güzel giyinmislerdi aboo hepside kiz birde garip olan benim hamile kaldigimda hep birileriyle denk gldik simdiki gittigimiz görümcemin eltisinin bebegiyle aramizda 2 hafta vardi o dogurdu benimki gitti görümcemle 1 er hafta aryla hamile kaldim o dogurdu benimki gene gitti arkadasimla gene hamileligimiz denk geldi o dogurdu ben gene basaramadim simdiki gittigimiz arkadasin bebegiyle benimki dogsaydi ayni olcaklardi ne güzel hep onlarin karnini severdim elimi koyrdim kimildayinca bebekleri birde en acisi ney biliyomusun arkadasimla hamile kaldigimda bende daha problem kendini göstermeden önce bebegimin adini koymustum kizim olursa adi mutlaka kesin zeynep olcakti benimbebek alindi hamilelik biti arkadas dogum yapti ve bebegin adini zeynep koydu anamm bu bana bi koydu cocugu sevemedim yemin ederim adini zeynep koydu cok sasirdim ayy ne yapiyim herkes zeynep istedi bende koydum dedi simdi konusmuyoruz aram sogudu konusasim gelmedi sogudum öylelikle bitti hem beni ne yapsin benimle ne paylassin ki ben garibim cocugum yok benim simdi önümüz bayram ay sinir bayramlasmaya gidilecek hemen karnima bakacaklar yokmu bisey yoooookkkkkkkkkkkkkkkk malesef yokkkkkkkkkkkkkk insanin bagirasi geliyo ayyyy yazik niye olmazki ayyyyyy demeye baslarlar simdi eltim bebek yapiyo 2 aydir ugrasiyo 2 bebegini düsünüyolar sanirim bu ay hamileligi duyulur banada demez ben baskalarindan duyarim ne aci bisey eeeeee olsun heralde olcak birtaneyle kalinmazki tabi olsun simdiden hamile gibi kendini nasil koruyo bi görseniz bide bizim olsada bizde korusak kendimizi ne var sanki feci bisey yaa bu durum canim ya senin esinde bi problem yok demi büyük bi sorun sizin olcak bk gör azin kulaklarina varacak bak unutma eger benim adim hatice ise okadar eminim bu arada adim hatice canim senin hic resmin varmi bu kk de ben koycam ama nasil konuyo bilmiyorum eger koyarsam bak ben kimim hekes koymus bakiyorum arada aaa bu buymus bu suymus diyorum iyi oluyo kafam dagiliyo neyse ben yazarimda yazarim allaha emanet ol minik kusum allah okadar büyükki o bizi duyar görür belki bize acir olsun artik der bi bakmisiz bebislerimiz karnimizda bidaha bakmisiz kucagimizda ayyyy negüzel rabbimmmmmm insallah hadi allaha emanet ol.

aman bacım ne desek yüregimizi sogutmaz ken kendimize baze teseli veriyoruz ama olmuyor o içteki sızıyı kandırmıyor benim 5, yılım ama hala yok bir gün olsun aklımdan cıkmıyor aklımdan cıktıgı gün öldüğüm gündür ancak bunun yanı sıra seni sanada bırakmıyorlar daha yokmu daha yokmu olursa duyarsın helbet aman oldusa oldu olmazsa evlatlık edinirsin. bizim filanınkide olmadı nebilim kac sene sonra oldu vb.. benzer cahilce nasihatlar bunun yanı sıra çocuklarını seversin aman allah sanada versin hele akrabalar aman aman çocuklarını seviyorsun oy yazık yokya diyorlar dayım kızı hamile eşim karnınna elini deydirerek büyüyorha dedi aaaa onasıl vurmaydı ya kıskanıyorsunuzmu ne dedi laf geçti benim eşim le kendinin eşinin huylarını benzetmeleri konusu geçti birgün. benim eşimle kimse bir olamaz biri karnımda biri kucagımda dedi daha buna benzer neler adetim geçiyor dedim yanlarında birkaç kez aman senide bu umut götürür diye şakaya buldurup laf söylemeleri namaz kılmıyormusunne daha birşey yokmu deyip insanı strese koymaları bende defalarca yanlarında yalandan gitip fark etirmemek için adetli adetli namaza durdum daha neler neler bacılarımkısaca kimse halinden anlamıyor bu 5 yıldır cektiğimi bir ben bilirim birde allah elin dilinemi yanım yoksa halimemi allahım kısa zamanda hepimize verir işallah

Son düzenleme:
canım doğum gününün güzel geçmesine çok sevindim.şu bayram olayı benide sıkıyor yine sorcaklar bide küstah küstah kız yapsana bitane ne bekliyorsun diyorlar ya git parçala yani canım bende bir sorun yok eşimde varikosel var ama etkilememiş eşimi 66 milyon ve %75 hareketli ve ben 25 aydır korunmadığımız halde gebe kalamıyorum hemde yumurtlama günlerimde ilişkiye girdiğim halde dün akşam başladık yine çalışmalara:kedi:
ayın 2si yumurtlama günüm 5 gün öncesinden başladım 2 günde 1 bakalım tutacakmı gerçi tutsaydı 25 ay önce tutardı.
sakın kendine kızma bi doğuramadın yazıklar olsun sana falan deme bak allah nasip ediyor sonuçta verende o alanda o sen aslında başarıyorsun ama allah nasip etmiyor inş tüp bebek tutar çok kaliteli bi yerde yaptırsanız olurmu olur yani ama benim içimde hep bir his var 1 tane çocuğun olcak ama olcak.
hz aişe olayını ben biliyordum canım.birde hz fatıma anamızın hayatında hiç adet görmediğini biliyorum ama aslanlar gibi 2 evlada sahipti.
yani hiç adet görmemiş bir insanda mutlaka hormon problemleri olmuştur ve o buna rağmen gebe kalmış doğum yapmışsa sende başarırsın.bende tek bi sorun var testesteron yüksekliği gebeliğe engelmi bilmiyorum ama doktorum üzerinde durmadı acaba engel değilmi?

sema 785 ahh be güzel kardeşim bak sen 5 yıldır unutmamışsın ben nasıl unutcam bilmiyorum 2 yılı geçti halen olmuyor çevrenin acıyarak bakması bilmeyenlerin yapsana ne bekliyorun demesi olmuyor dediğin zaman aaa eşinmi senmi kısırsın demeleri birinin bebeğini severken ayyy yazık ya allah sanada nasip etsin üzüldüm şimdi demesi sevmesen bebeği kıskanma kıskanma seninde olur demesi valla şaştım kaldım ama yok artık bundan sonra soranlara eşimde bende kısırız olmuyor olmayacak diyeceğim aslında yok böyle birşey ama millete malzeme çıksın onlar dedikodu yaptıkça ben sevap kazanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…