Anne olamamak ok canm yakyor

sohbete katılmıyorum canım ne bileyim bende slm veriyorum kimse görmüyor beni herhaldesositososito
bu arada çok üzüldüm ya demek 5.bu allah bu bebeğini size bağışlar inş.eğer sağlıklı geçer bebeğini dünyaya getirirsen resmini koy olurmu canım bakıp bakıp maşallah deriz.hiç bişey düşünme rahat bırak kendini bak gör bebeğin inatla tutunacak sanaalkisalkisalkis

arkadasım rabbim önce herkese kendi canından kanından versin hayırlısıyla ama yinede ilerde ne olur bilemem rabbimden tek istegim eşimde saglıklı ve hayırlı evlat allahım büyük inşallah

cnm olucaktir ins zamani var dir ..yakin bi tanidigimin 6 yil olmadi doktorlarda artik olmaz demisti o ayin sonunda hamile oldugunu ogrendi ..cunku arkadas allah dilerse olur derdi hep dua da onemli ..
sakin umutsuzluga dusme bakarsin 2 tane geliverir birden

canım hiç üzülme herşeyin sahibi allah değilmi mevlam ne eylerse güzel eyler vardır bir sebebi onu bilemeyiz senin şu anda canını sıkacağına eşine destek olman gerek bak sana birşey anlatayım ben 12 yıllık evliyim 11yaşında kızım var kızımdan sonra ne oldu dersin 4 tane düşük 2 ay öncede dış gebelikten amaliyat oldum sence bunlar hafifmi o yüzde herşeyin başı
sabır canım buna emin ol sende anne olacaksın buna bütün kalbinle inan bay

evet arkadaslar zorlu 5 haftalik bekleyisten sonra gene bombosum ve bugün hastaneden ciktim evdeyim yatip dinleniyorum atlatmaya calisiyorum canim pptya87 bebegim gene kaybettim bu sefer giderken yumurta kanalimida aldi benden canim doktora gidicem cemistim ya gittik gece yarisida gitik acil agridan ama bebegi göremediler beni eve yolladilar sabah gel dediler sabahi zorla bekledik esimle hani ne olursa genede umut belki bir yerlerden gösterir kendini diye göstermedi yumurtamin orlarda kalmis ilk dis gebelik oldugum yere takilmis inememis cumartesi operosyonla kanalimla bebegi aldilar canim okadar mutsuzum ki okadar yalnizim ki hayalim umudum hersem bommmmmmbooossssssssssssssssss kabaca mal gibiyim aklim durgun zaten hamile oldugumu ögrendigimden beri yatiyodum oldumu duscekmi dis gebelikmi bu sefer tamami derken oldu bitti ve evdeyim sanki bu internetin karsisindan hic kalkmamis gibiyim rüyaydi sanki size anlatiyorum allahim bu ney isyan deyil ama ney ne oluyo ben bundan sonra tek kanalla hamile kalirmiyim 2 siyle basaramiyodum bebek simdi nasil olucak offff bu hamilelik olayim az deyil kizlar ben bu yüzden cok kafaya takiyorum bu olay6 sefer dir ben bu problemleri yasiyorum hamile kalip doguramamak hayallerim hep yarim kaliyo simdi diyorum yok ben artik cocuk falan düsünmüyorum hep böyle diyorum azicik zaman gecsin hadi ne yapicaz tüp mü normalmi napalim demeye baslarim ama sanirim buda tüp bebek olcak insallah 2 denememizde tuttururuz bu sefer tam olur allahim su mubarek aylarda insallah benim de isteyen herkese bi bebek ver rabbim ben yatiyim arkadaslar karnim assaya dogru sarkiyo gibi ici aciyo dis gebelik ama bu sefer kanalim alindi herkes güldürmeye calisiyo ben diyorum kanalim yok diye bana diyolar hangi kanal sowmu kanal d mi dalga geciyolar neyse saskinligima verin icim patliyo

pptya87 canim insallah allah sizede fazla aratmadan sorunsuz bi sekilde nasip etsin hic birzaman tedavini birakma ne olur ne gerekiyosa yapin yaptirin kiz insallah iyi haberleri veririz bizde birgüüüüün dua edelim birbirimize bizi ancak bizler anlariz öpüyorum cnim allaha emanet olun

ya yavrum rumuzlu ve papatya gerçekten yazılarınızdan çok etkilendimm... aynı şeyleri yaşıyoruz Allah yardımcımız olsun..gerçekten yaşamayan anlamıyor,çevredki insanlar artık beni sıkıyor onlara çok basit geliyor çünkü çoğu çocuk bile aldılmış nevarki istediği aya hamile kalan bayanlar neyazıkki biz okadar şanslı değiliz... bizi anacak biz anlarız...bende çok üzgünüm eşim artık sen çok karamsar oldun diyor her adet günümde ağlamaktan yoruldumm.. belki bu ay diye bekliyorum ve sonu yine hüsran,ama Allahtan umut kesilmez bekliyorum...inş bende isteyen herkesde anne olsun.. rabbim şugünlerin yüzü suyu hürmetine dularımızı kabul etsinn ... ben yurtdışındayım arkadaşlar geçen yıl tedaviye gittik bende herşey normal çıktı eşimede damar tıkanıklığı biri tıklaı ama spermler canlı ameliyat dediler iknaolmadı başta ama inşallah 6 ay sonra ameliyat olcakk o ameliyat olmadan tüp bebek deneyel,im diyor bilmiyorummm önerileriniziz bekliyorum dualarınızı bekliyorumm..

papatya 87 inşallah seninde en kısa zamanda bebeğin olur... hepimiz dua edelim lütfen tıp çok gelişti ümidimizi kırmayalım ve direnelim anne olmak bizimde hakkımızzz

slm kızlar benimde eşimde hiç sperm yok malesef bizimde şimdilik olmayacak gibi görünüyor her geçen gün bişeyler alıp götürüyor içimden hep dua ediyorum yaradanıma yarabbim mucizelerini bizede yaşat diye allahım çok büyük ona güveniyorum yaradanımın her işinde bir hayır vardır inşallah bizlerde o duyguları yaşarız ... çok zor gerçekten ama hakikat şu ki insanoğlu herşeye alışıyor zamanla şimdi eşim ilaçlar içiyor allahım hepimizin yüzünü güldürsün... her hamile gördüğümde içim cız ediyor yarabbim diyorum banada yaşat hayırlısıyla... evlat bambaşka bişey daha doğmadan hasreti çörekleniyor insanın içine...:1no2:

kızlar gerçekten bu böyle işte kolay hamile kalıp doğum yapanlar çocuklarını döver kürtaj olur aman bizim olduda ne oldu boşver yapma derler.......
ama bilmiyorlar işin gerçeğini eğer onlarda bizim gibi olsaydı yanar tutuşurlardı.bak biz birbirimizi nasıl anlıyoruz.inanın milletin 2 yıl geçti bebek yokmu demesinden kısık kısık sesle yoksa olmuyormu sorunmu var demelerinden bık tım.birgün birine ters cevap vereceğim ama bakalım kime patlıcam.
semiyecim yalnız değilsin her regl gününde ağlarken bizde aynıyız kendi adıma söyleyim kanı gördüğüm an aşırı üzülüyorum sanki bebeğimi kaybetmiş gibi akşam eşim hemen anlıyor yinemi oldun evet belli yüzünden düşen bin parça diyor.
sultan49 allah yardımcınız olsun kürler falan denedinizmi hadi sizin teşhis belli tedaviye başlamışsınız ben çok zor durumdayım eşim varikosel ama eşimi etklememiş sperm değerleri gebelik için doktora göre çok iyi olmaması imkansız bunun içinde ameliyat etmiyor morfolojin düşer dahada zor olur sizin için diyor bende sorun yok bitkisel kürlerde bende işe yaramaz çünkü çoğaltmak hızlandırmak gibi bi derdimiz yok valla böyle bekleyeceğiz artık her ay.

kızlar bugün bende doktoro giitim adet oldum ama kanama gibi degildi sanki doktor bthcg yaptı sıfır cıktı yarın gel diyo ama kararsız kaldım,

ahh bir kez daha yaram açıldı çok üzgünüm kızlarmafoldumben gözüme 1 damla uyku girmiyor 3 arkadaş sırayla evlendik önce biri sonra ben sonra diğeri en son evlenen doğum yaptı bebeği 6 aylık oldu bile önce evlenen hamileymiş bugün öğrendim sıra sende diyorlar ama imkansız.
bilmiyorum ya tabiki arkadaşım adına çok sevindim ama bi o kadarda kendime üzüldüm acıdım açıkcası boynum bükük yazık dedim kendi kendime yazık sana...........
ağlasam ne olcakki artık zaten gözümden yaşta gelmiyor o kadar alışmışımki bu duruma içime atıyorum ne gibi geri döner bana bilmiyorum kafayımı yerim kansermi olurum bilemem.içime çok oturuyor valla tamam sadece 2 yıl geçti ama insanın içine doğuyor ya benim hiç çocuğum olmayacak benimde içime bu doğuyor..........
anne olamayacağım bana hiç kimse anne demicek haa belki arkadaşlarımın çocukları cici anne der 2. anne der öyle avuturum kendimi napayım şimdi arkadaşımı görmeye gittiğimde karnını okşarım bakarım tuhaf tuhaf her hafta sorarım ne gibi değişiklik oldu diye.
kimseye isyan edememki kimsenin yardım edebileceği bir durum değil çünkü allaha isyan edememki yaradanım o kime ne diyeceğimi bağıra bağıra içimi kime dökeceğimi şaşırdım en çok korktuğumda 1 gün olcak ama çok geç olcak korkusu eşim 39 yaşında 1 2 yıl sonra soğuyacak biliyorum zaten başladı 40 yaşından sonra çocuğu ne yapacağım diye ahhh be ne büyük derdim varmış.
ne genç kızlığımı yaşayabildim ne kadınlığımı neden anneliği tadabildim bu kadar sınav ağır oldu rabbim.:çok üzgünüm:

ahh canlarim acinizi cok iyi anliyorum benim 7 yil cocugum olmadi 7 yil sonra 4 der yil arayla 3 cocugum oldu,hamile birini gorunce aglama krizine girerdim,Rabbim sizlerede ikiz ikiz versin insallah:Saruboceq:

kizlar sabredelim bak insan oglu neler atlatiyo rabbim beterinden saklasin geldi gecti kendime geliyorum bugün tamammen iyim cok sükür simdi 3 ay dinlendikten sonra tekrar denemeye basliycaz insalla bu sefer bebisimi kucagima alirim cok nazli bir türlü gelemedi yaa okadar cok duyuyorumki cogu insanin cocuk sorunu var olmuyo sanki yada benim böyle sorunum oldugu icin mi acaba ilgimi cekiyo yada nee bi okadarda doguran var ama cok feci bisy insanin cocugunun olmamasi dün ilkdefa ayaga kalktim görümcemde iftara yemekteydik herkes ordaydi herkesin ebegi vardi esimle ben sessiz sessiz yemegimizi yedik esim bana bakiyo ben esime insanin gözü doluyo aglamamk icin zor durdum herkez kizim dur oglum yapma yemin ederim abarmiyorum iftarlarini acamadilar isim beni rahatlatmak icin öff yazik ya yemek bile yiyemiyolar sunlara bak diyo niyeyse esimle ben sofradan kalkan ilk cift oluyoruz hep bi garip oluyorum cünki herkes bebisiyle ugrasiyo bu cuma günü benimle beraber hamile kaldigim arkadasimin bebisinin dogum günü 1 yasina giriyo benim bebisim gitmeseydi odami 1 yasinda olacakti heralde simdiden icim bi tuhaf oluyo insallah aglamam cünki hep öyle oluyo agliyorum sesiz sessiz agladigimda oluyo bazen kendimi tutamiyorum resmen bagirarak agliyorum sabki herkesin gününü maffediyorum ya ben ne luzumsz biriyim bazen kendime ben cocuk bile doguramadin diye cok kiziyorum hep gözüm hamilelerde ne güzeller varya icim aciyo benim niye yok ben hic anne olamiycammi ama varya insanin icine doguyo kizlar sanki benim hic cocugum olmuycak gibi geliyo allahim ben ne yaparim kim anne derki bana bazen bosluga düsüyorum cok korkuyorum önümde ne var beni ne bekliyo acaba kendimi kusurlu gibi görüyorum kanalimda aldilarya tek kanalli kaldim 2 kanalli doguramadim belki tek kanalli olur hee cok üzgünüm bee arkadaslar.

her karanlık gecenin ardında aydınlık olurmuş üzülme bak çok mutlu etcek allah seni

allahim fazla bekletmesin insallah enkisa zaman da bizim de olur yarabbim allahim duyyormuki sesimizi bilmiyorum sanki benim sesim gitmiyo duymuyo beni yada allah beni sevmiyomu acaba aklima geliyo

bilmemki herkes diyo yada bana tesilli mi veriyolar acaba allah sevdigi kulunu denermis sabredersen allah seni mükafatlandirirmis bilmem dogrumu acaba

canımsınız hepiniz ya..:1hug:
aynılarını yaşadım kızlar..hepsini tüm duygularınızı hislerinizi yaşadım 2 sene boyunca.
tam hamile kaldım derken 4,5 ayımda karnımda öldüğünü öğrendim bebeğimin..normal doğumla doğurdum..:gitme:
zaten zar zor hamile kalan ben..2 ay korunduktan sonra 2 ay daha çalıştık baktımki stres yaşıyorum..dedim zamanı gelecek nasılsa.
.taşınma arifesindeydim ev arıyorduk filan derken ne yumurtlama günü,ne ilişkiden sonra yatma bilmem ne yapmadan adetim gelmedi..dedim kesin kist gene:sinifsinif::sinifsinif:
doktorumu aradım,test yap bir öyle gel dedi bana..hiç inanmayarak gitti elim teste..üzülerek yaptım.
sonra bir baktımki çift çizgi.tabi ben şoklardayım..çünkü hiç bişe yapmadan gelmişti bebiş..benneyaptımki
hemen doktoruma gittim.kan sulandırıcı iğne olarak kızımı kucağıma aldım.Allahın izni ile..
tüylerim diken diken olur hala yaşadıklarımı düşündüğümde..:1rolleyes:
kızlar..canlarım..
lütfen ümitsizliğe kapılmayın..minikler gelecek bir gün.gerçekten ne kadar stres yaparsak süreyi o kadar uzatıyoruz bizler..
mübarek günlerde dualarım sizler için.
Allahımın izni ile tüm isteyen arkadaşlarıma ansip eyle Yarabbim:Saruboceq::Saruboceq:

canim cok sagol valla agladim yazini okuyunca hele su cift cizgi dedin ya insan o cift cizgiyi görünce ne yapicagini sasiriyo ama ben basaramadim gitti bebek allah bebegini bagislasin ne mutlu sana allah insallah bizlerede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…