kizlar sabredelim bak insan oglu neler atlatiyo rabbim beterinden saklasin geldi gecti kendime geliyorum bugün tamammen iyim cok sükür simdi 3 ay dinlendikten sonra tekrar denemeye basliycaz insalla bu sefer bebisimi kucagima alirim cok nazli bir türlü gelemedi yaa okadar cok duyuyorumki cogu insanin cocuk sorunu var olmuyo sanki yada benim böyle sorunum oldugu icin mi acaba ilgimi cekiyo yada nee bi okadarda doguran var ama cok feci bisy insanin cocugunun olmamasi dün ilkdefa ayaga kalktim görümcemde iftara yemekteydik herkes ordaydi herkesin ebegi vardi esimle ben sessiz sessiz yemegimizi yedik esim bana bakiyo ben esime insanin gözü doluyo aglamamk icin zor durdum herkez kizim dur oglum yapma yemin ederim abarmiyorum iftarlarini acamadilar isim beni rahatlatmak icin öff yazik ya yemek bile yiyemiyolar sunlara bak diyo niyeyse esimle ben sofradan kalkan ilk cift oluyoruz hep bi garip oluyorum cünki herkes bebisiyle ugrasiyo bu cuma günü benimle beraber hamile kaldigim arkadasimin bebisinin dogum günü 1 yasina giriyo benim bebisim gitmeseydi odami 1 yasinda olacakti heralde simdiden icim bi tuhaf oluyo insallah aglamam cünki hep öyle oluyo agliyorum sesiz sessiz agladigimda oluyo bazen kendimi tutamiyorum resmen bagirarak agliyorum sabki herkesin gününü maffediyorum ya ben ne luzumsz biriyim bazen kendime ben cocuk bile doguramadin diye cok kiziyorum hep gözüm hamilelerde ne güzeller varya icim aciyo benim niye yok ben hic anne olamiycammi ama varya insanin icine doguyo kizlar sanki benim hic cocugum olmuycak gibi geliyo allahim ben ne yaparim kim anne derki bana bazen bosluga düsüyorum cok korkuyorum önümde ne var beni ne bekliyo acaba kendimi kusurlu gibi görüyorum kanalimda aldilarya tek kanalli kaldim 2 kanalli doguramadim belki tek kanalli olur hee cok üzgünüm bee arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?