sema 785 ahh be güzel kardeşim bak sen 5 yıldır unutmamışsın ben nasıl unutcam bilmiyorum 2 yılı geçti halen olmuyor çevrenin acıyarak bakması bilmeyenlerin yapsana ne bekliyorun demesi olmuyor dediğin zaman aaa eşinmi senmi kısırsın demeleri birinin bebeğini severken ayyy yazık ya allah sanada nasip etsin üzüldüm şimdi demesi sevmesen bebeği kıskanma kıskanma seninde olur demesi valla şaştım kaldım ama yok artık bundan sonra soranlara eşimde bende kısırız olmuyor olmayacak diyeceğim aslında yok böyle birşey ama millete malzeme çıksın onlar dedikodu yaptıkça ben sevap kazanırım.
amincanlarim kiz valla sanki ben hamile haberi alcam burdan dur bakalim hanginiz insallah hepimizde oluruz ben daha olamamda bayram geliyooooooooo bayrammmmmmmmmmm ne yapcaz kizlar yokmu bebek diyecekler sorduklari zaman benim suratimi bi görseniz ne diycegimi sasiriyorum bu bayram ne desem ki onlara yaaaa banada dediler eger cocugunuz olmazsa evlatlik alirsiniz diye acayip oldum bu konuda hicbisey diyemiyorum alirim yada almam diye allah bilir ney nasipse o olur pptya87 yumurta catlamanda calismadan sonra beline yastik koy iyice yerlessin bebek olucakkkk insallah sigara iciyomusun ben iciyorum günde 4 veya 5 tana icmesem duramiyorum bi ara biraktim olmadi disari cok etkiliyo beni kafam atiyo hemen canim istiyo birakmayi cok istiyorum allaha emanet olun arkadaslar
kızlar ya ben dün doktoro gittim rahim agzında yara var dedi doktor ne yapacam bilmiyom yakmak gerekirmiş ne yapayım sizce
hz fatıma anamızın hayatında hiç adet görmediğini biliyorum ama aslanlar gibi 2 evlada sahipti.
yani hiç adet görmemiş bir insanda mutlaka hormon problemleri olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?