Anne olamamak ok canm yakyor

canım pptyacım bunun 2 yılıda 5 yılıda aynı benim dayımın 20 yıl olmuş ama yeri gelirse hala gözleri dolar çünkü seni yıkan sende sonra evlenipte sensonra çocuk sahibi olanlardı benim negünahım vardı diye içten yakarıştır bu kesinlikle kısmak deyil onlara özentidir az çok anlarsın beni :Saruboceq: umarım rabbim bizlerede verir ramazanlar hürmetine işalah ömür bayrama kadar hayırlısıyla bizde kucagımıza alırız bebeklerimizi:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

evet haklısın canım benim annemin dayısınında hiç çocuğu olmamış şuanda yenge 50 55 yaşlarında sorsanız yine çocuk ister yine çocuk ister.
inş dediğin gibi olur bizlerde bebek sahibi oluruz.

amincanlarim kiz valla sanki ben hamile haberi alcam burdan dur bakalim hanginiz insallah hepimizde oluruz ben daha olamamda bayram geliyooooooooo bayrammmmmmmmmmm ne yapcaz kizlar yokmu bebek diyecekler sorduklari zaman benim suratimi bi görseniz ne diycegimi sasiriyorum bu bayram ne desem ki onlara yaaaa banada dediler eger cocugunuz olmazsa evlatlik alirsiniz diye acayip oldum bu konuda hicbisey diyemiyorum alirim yada almam diye allah bilir ney nasipse o olur pptya87 yumurta catlamanda calismadan sonra beline yastik koy iyice yerlessin bebek olucakkkk insallah sigara iciyomusun ben iciyorum günde 4 veya 5 tana icmesem duramiyorum bi ara biraktim olmadi disari cok etkiliyo beni kafam atiyo hemen canim istiyo birakmayi cok istiyorum allaha emanet olun arkadaslar

vallah bayramda sorduklarında vs.. sorduklarında agzıma öyle laflar geliyoki söyleyecek ama bak bak buseferde anam yüreginin yangısını bizdenmi çıkartıyorsun diycekler derlerde allahım acısın gör bakalım bayramda kimlerin hamile haberlerini alacagız ziyaretlerde filanda hamileymiş aman onun ikincisi üçünçüsü artık allah sana versin gibi cahilce teseliler teseli etiklerinden deyilha kırık yanından faydalanmak kendini su yüzüne çıkarmak

aynen günde 3 5 tane içiyorum bende napayım ya üzülüyorum kendime yak bi sigara oluyorum valla şu oruçlu ağzımla sürekli dua ediyorum herkese her dileği için inş mevlam kabul eder.
bana daha henüz evlatlık edin denmedi ama 3 yıl sonra derler ya ben öyle sahiplenememki içimde olmalı yaşamalıyım 9 ay onu içimden çıkmalı hee tamam evlatlığıda evladım derim içime basarım ama kendim doğurmuş gibi olmaz yani anladınız ne demek istediğimi.
belime yastık yorgan ne bulsam koyuyorum ayaklarımıda dikiyorum bekliyorum öyle 40 dk hatta bacaklarım titriyor artık eşim tamam biraz indir diyor yok yok iyi böyle diyorum:roflol:
bu aydan çok umutluyum ilk defa inanarak ilişkiye giriyoruz ve gebelik için ne gerekiyorsa hepsini yapıyoruz ama eğer bu ayda olmazsa bir kaç ay bu işi rafa kaldırcağım yani yumurtlama günüymüş ilişkiye girmek gerekirmiş falan hiç uğraşmayacağım artık gerçekten yıldım yıldıııııımmmm......
offf ya bayram gerçekten çok zor geçecek bizim için genelde babamlara ordanda anneannem ile babaanneme gidiyoruz beraberce artık bana sormuyorlar annemi yakaladıkları yerde soruyorlar birsel in bebek işi ne oldu diye çünkü teyzemler ve halamlar bu konuda çok hassaslaştığımı biliyor çünkü ee normalde kim yıllarca doktora gidip gelse hassaslaşır yani allah yardımcımız olsun bu son umudum benim bakalım artık.

olacak hic üzme kendini sen elinden geleni yap bilirim o bacak titremesini boynum kirilcak gibi oluyo belimde yastik ayaklarim yukarda bilirim bilirim bakalim insallah bu ay müjde verirsin insallah canim seden umutluyum.hamile kalinca bizlere dua et unutma bak hamile kalinca buralara girmemessizlik yapma hadi hayirlisi adet günün ne zaman

zaten bi hamile kalayım burdaki bütün topiklere tek tek yazacağım:roflol:
16 eylül canım 2 eylül yumurtlama günüm bakalım inş içine doğan gerçek olur bu ay acayip hevesliyim ama ya olmazsa valla artık yuhh diyeceğim ya bu nasıl yumurtalık nasıl sperm şeye benzetiyorum ben eşimede diyorum bunu şimdi diyorum benim tüplerden içeriye romantik bir şarkı çalıyor I will always love you gibi bi şarkı böyle çok aşırı nazlı bir yumurtalık ağzında gülle gelen en romantik ve aşırı hızlı spermi bekliyor ama seninkiler serseri ne gül ne hız bide yumurtayı gıcık edecek hareketler ediyorlar e doğal olarak benim yumurta içeri giriyor seninkilerde amaannn deyip dışarı çıkıyor nasıl ama benzetmem kızlar:roflol::roflol:

kiz acayip komiksin beni güldürdün güzel bi benzetme hahahahha kesin benim yumurtamda diyodur beeeeeeeeeeeeee diye aman üffffff diye cok komiksin valla güldüm ha

kızlar ya ben dün doktoro gittim rahim agzında yara var dedi doktor ne yapacam bilmiyom yakmak gerekirmiş ne yapayım sizce

Bu mübarek günlerde rabbim sesini duyarda tez zamanda seninde mutlu haberini alırız inşallah
senin için dua ettim canım Rabbim sana ve tüm dileyen isteyen kadınlara hayırlı bir evlat nasip eylesin.
hiçbir kadının kucağı boş kalmasın inşallah..

kızlar sagolan doktor yakalım dedi ama ben korkuyorum
en son 1 bucuk yıl önce gitmiştim kadın doguma ondan sonra hastalansamda gidemedim korkudam şimdide gidince yara cıktı işte aman ne bileyim ne zor işlermiş bunlar

Umutolsun arkadaşımın öncelikle sorusuna cevap veriyim.Neden diye sormuş.

hz fatıma anamızın hayatında hiç adet görmediğini biliyorum ama aslanlar gibi 2 evlada sahipti.
yani hiç adet görmemiş bir insanda mutlaka hormon problemleri olmuştur

Bende hiç görmeyenlerdenim.Hormonlarla ilgili bir hastalık..

Ve ayrıca umutolsun canım sana gereken neyse yap derim.Ayrıca yara yakılması falan seni korkutmasın.Sadece telafuzzu insanı ürpertip korkutuyor Yara yakılması falan korkulacak bir yanı yok emin olabilirsin.....
Geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

semazenn cim benim ablamda hiç adet görmeyenlerden.yalnız teyzemin eski sahibi bir kadın vardı şuanda 55 60 yaşlarında vardır ablam hiç adet görmeyince benim çocuğum olmayacak falan demeye başladı teyzemde ev sahibi ile tanıştırdı onu çünkü kadın hayatında 1 damla kan görmemiş eşi bunu araştırma hastanelerine falan götürmüş o yıllar tabi tıp bu kadar ilerlemiş değil 40 yıl öncesi falan bakmışlar adet olmuyor korunmamışlar bugün tm 5 çocuğu 8 torunu var eğer spiral taktırmasaydım 5 değil 15 olurdu dedi işte allahın hikmeti ben 28 günde bir adet görüyorum çocuğum olmuyor ve gerçekten eşimde bende hormon konularında çok sağlıklıyız ama o bayan hiç adet görmediği halde 5 kere doğum yapmış.
benimde testesteron hormonum yüksek ama gebelik için çokta sorun değil dedi doktorum sende de öyle sorunlar varmı canım kıllanma gögüs küçüklüğü gibi.

umutolsun canim cok gecmis olsun allah sifani versin. hic korkma yaptir ilerde tüh keske yaktirsaydim deme yaktir ne gerekiyosa icinde keske demememen icin doktorun ne diyosa yaptir canim allah büyük belki bundan sonra bebegin olcak inan ilerde daha büyük seyler olmasin diye yaktir sik disini dua et bebek icin bizler nelerre katlaniyoruz bak bebegimiz icin gerekirse acida cekicez cünki anne olmak istiyoruz bizim bebeklerimiz biraz zorluycaklar bizi ama sonunda insallah olucak ve bi olsun onun burnunu sikicam nerdeydin diye allah sifalar versin arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…