anne olamamak cok canımı yakıyor benimle evlenenler 2. cocugu doguruyor moralim sıfır cocuk aglıyo annesi bagırıyo annemmmmmmmm ne oldu diye ben ne zaman annem ne oldu diye seslenecem anne diyen cocuklar hep sesleri yüregimi yırtıp geciyolar yavrumun sesini duyabilecekmiyim ah bi olsada yanına yatsam emzirsem koklasam yavrum diye bagrıma bassam cocugum yok diye her sözü üstüme alınıyorum. annem gel artık annen yalnız seni bekliyo bekletme artık ne olur gel sarıl annene seni cok özledimm.gel bidaha gitme bebegim gel lütfen en kısa zamanda rabbimin izniyle :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
pptya canım saydığın belirtiler sanki gebelik belirtileri gibi geldi bana. çok umutlandırmak istemem ama hakkında hayırlısı canım.umudum eşin klinefelter sendromlu ise sanırım hastalığı çok ağır değil sana belirtilerini yazmıştım daha önce... canım yanlız bu hastalığa sahip bireylerde testisler yeterince gelişmediği için sağlıklı sperm üretimi olamayabiliyor. ancak bir tüp bebek merkezinde eşine bu konuda yardımcı olabilirler diye düşünüyorum tabi öncelikle bir spermiogram yapılıp durumuna baklımalı arkadaşım... (daha önce yaptırdınızmı bilmiyorum.)bu arada kıslar ben umudumu artık tamamen yitirmiş bulunmaktayım. çarşamba günü yıllardır çektiğim şiddetli karın ağrılarımın sebei ortaya çıktı. FMF (ailevi akdeniz ateşi) hastasıymışım. tabi teşhis geç kaldığı için tedavide gecikti. bu nedenle bebek sahibi olma şansım çok azaldı... yinede rabbimden umudumu kesmiyorum ama neden ben diye sormadan da edemiyorum. ne zaman vevek için bir adım atsak başka bir hastalığım ortaya çıkıyor, heralde rabbim bana bebiş olayını unutturmaya çalışıyor diye düşünüyorum....
kızlar 4 üncü bayram kaan hocaya gidecez lütfen dualarınızı esirgemeyin
ahhhh kizlar bende ölüyomm bebek icin ama biliyosunuz ben suan beklemediyim tüp bebek icin korkuyorum gene tutmayacak diye bende anlamiyorum bazi insanlari korunduklari halde hamile kaliyolar yada ilk geceden hamile kalanlar var aayyy ben ne yapicam daha gezmedim eglenmedim istemiyom bebegi diyolar yada düsük yapip tuvaletlere atiyolar cok duyyorum benn bizim niye yok isyan oluyomu suan yazdiklarim ama ne yapyim cok canim sikiliyo arkadaslar bu arada yeni arkadaslar katilmis sanki herkese merhabaalar benni okumusunuzdur ben 5 defa hamilelik gecirip bir türlü kucagima alamyanlardanim kizlar buda cokaci bidurum hamile olldugumu ögrenip sevinip sevinemedigimi anlamadan hep ya düstü yada dis gebelik yada bos gebelikle sonuclan di 5 haileligim de 1 de tüp bebek olayim var 3 ay sonra 2 tüp bebegimi yaptircagiz ben ne yapyim ayy ölecem bu aralar bir hamile kalanlar var allahim sanki inadina
ben duyyorum yada görüyyorum acayip mutsuzum buraya bile giremedim kac gündür esimin teyzesinin kizi hamileymis 3 yillik evliydi oda tüp bebek yaptirmis simdi 2 hamile allahim ya dedim allah kucagina versin dedim acayip bebek istiyodu inanamazsiniz ya bizler cocuklari olmayanlar cok garip oluyo bilmiyorum bana mi öyle geliyoo ben öyle yim bebekli bi ortama giriyim kendimi luzumsuz kisir garip basarisiz biri daha neler neler hissediyorum bir de su nazara gelelim evet yaaa suan agliyasim geldi bendede oluyo ayy valla cocugum hic böyle deyildi simdi ne oldu anlamadim diyenimi ayyy cocugu olmayanlarin nazari deger diyenlermi ben de yasiyorum bunlari hamile kalip söylemeyenlermi ya ne olcak biz öcümüyüz ne ne oluyooo yaniii allah okadar büyükki birden neye dönersiniz varyaaaa beni bilenler kizlar hani eltim 2 cocuk yapmaya calisiyodu ya bügün adet olmus üzülüyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biz bizler ne yapalim ölelimmi biz can deyilmiyizz ben okadar sey atlattim bilmiyorum valla zaten allah bir kuluna cekemeyecegi yükü vermezmis demekki biz bunu cekicekmisiz ne yapalim neyse anam benm ceenem cok yaram cokk ha bu arada dikislerim düstüü oh beee
kızlar bende hamileyim 4 haftalık.benimde ilk bebek erken düşükten 5,5 haftalıkken düştü. ödüm kopuyo buna da bişey olcak diye valla canım inşallah allah herkese nasip etsin evlat sevgisini banada yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?