Anne olamamak ok canm yakyor

ya arkadaslar ben konudan konuya atliorum icim cok dolu hepsini yazmaya kalsam okumazsiniz sikilirsiniz ben burdaki benim gibi cocuk hasretiyle ici yananlari okadar iyi anliyorum ki anlatamam size iyki varsinizzz

pptya canım saydığın belirtiler sanki gebelik belirtileri gibi geldi bana. çok umutlandırmak istemem ama hakkında hayırlısı canım.umudum eşin klinefelter sendromlu ise sanırım hastalığı çok ağır değil sana belirtilerini yazmıştım daha önce... canım yanlız bu hastalığa sahip bireylerde testisler yeterince gelişmediği için sağlıklı sperm üretimi olamayabiliyor. ancak bir tüp bebek merkezinde eşine bu konuda yardımcı olabilirler diye düşünüyorum tabi öncelikle bir spermiogram yapılıp durumuna baklımalı arkadaşım... (daha önce yaptırdınızmı bilmiyorum.)bu arada kıslar ben umudumu artık tamamen yitirmiş bulunmaktayım. çarşamba günü yıllardır çektiğim şiddetli karın ağrılarımın sebei ortaya çıktı. FMF (ailevi akdeniz ateşi) hastasıymışım. tabi teşhis geç kaldığı için tedavide gecikti. bu nedenle bebek sahibi olma şansım çok azaldı... yinede rabbimden umudumu kesmiyorum ama neden ben diye sormadan da edemiyorum. ne zaman vevek için bir adım atsak başka bir hastalığım ortaya çıkıyor, heralde rabbim bana bebiş olayını unutturmaya çalışıyor diye düşünüyorum....

AH CANIM BENİM YA İNAN ÇOK KÖTÜ OLDUM,ALLAH'IM NE OLUR SEN ŞU MÜBAREK GÜNLERDE KİM NE İSTİYOSA VER RABBİM,KİMSEYİ ÇOCUKSUZ BIRAKMA :Saruboceq:

nazela cok gecmis olsun genede sen umudunu yitirme allak cok büyüknice insanlar var senin cocugun olmaz dedikleri halde anne oldular yeterki rabbim istesin olur allah sifa versin canim

kızlar 4 üncü bayram kaan hocaya gidecez lütfen dualarınızı esirgemeyin

canım ya moralini bozma sakın bizde öyleyiz bir umutlanıp bir yok ya bizden bebek olmaz diyoruz tedavini olduktan sonra niye olmasın bebeğin bence vardır birçok kişi senin durumunda ve anne olan.
evet benim belirtilerim yavaş yavaş kayboluyor sanırım adet olacam ben aman helal olsun valla bana bir bebek becerememekte zor iş şey yap şey yap hamile kalamama helal olsun valla nasıl bir yumurtalıkla sperme sahipsek artık helal olsun diyorum başkada birşey diyemiyorum:roflol:

kızlar bende hamileyim 4 haftalık.benimde ilk bebek erken düşükten 5,5 haftalıkken düştü. ödüm kopuyo buna da bişey olcak diye valla canım inşallah allah herkese nasip etsin evlat sevgisini banada yarabbim

:1hug:

ahhh ahh yine ağlıyorum bıktım ya her ay her ay aynı sorun 4 gün var adetime dayanamadım test yaptım az önce o kadar net negatif çıktıki yuhh dedim bee bu kadarmı kısırmışız allahım çok dua ettim sana hiçmi duymadın sabretmek artık boş geliyor hiçmi yok çevrenizde 60 70 yaşlarına gelmiş ama çocuğu olmamış çevrenizde yoksa bile duymuşsunuzdur demekki allah vermedimi vermiyormuş belki bende onlardan biriyim eşime diyorum 1 gün olcak çok geç olcak bu çocuğa ihtiyacım olmayacak o zaman diyorum ben şimdi istiyorum bu yaşımda istiyorum umudum çok kırıldı aynanın karşısında kendime sen kim annelik kim dedim sadece ellere bakıp özenirsin onu bunu arayıp tebrik edersin senin görevin bu dedim insan yüzüne çıkacak halim kalmadı çokmu şey istiyorum ya bu kadar mı imkansız istediğim artık pesss maalesef çünkü çok sıkıldım zaten ilaç kullanıyorum sinirlerim yıpranmış daha uğraşamayacağım yumurtlama günü hesaplamayla falan aman ister olsun ister olmasın bee ömrüm gitti allahta benim rezil olmamı istiyor demekki zaten oldum olacağım.
artık tamamdır soranlara kısırız deme zamanı geldi tedavi falanda yok artık hiçbirşey yok.

cimbomlu 4. bayramdan kastım 3 bayram günü varya ertesisi tatil olmuyo yani o zaman canım

pptya87 canim hani test yapmiycaktin belki belli deyildir yaa kan testimi yaptirdin kanda cikar belki teste cikmamistir hemen umutsuz olma bekle bakalim hemen ne niye böyle düsünüyosun kötü düsünmee kan testi yaptir bekle bakalim canim sikildi valla nebiliyim hamile belirtilerinde vardi belli olmaz bakailm bekle allah büyüktür yaaaaaa üzülme

zor bu durum yaşayan bilir yaşamayana da anlatamazsın kesinlikle anlayamazlar
ben tam 5 yıl bekledim sonunda oldu şükür ama çok dua ettim ümdidinizi yitirmeyin lütfen bol bol dua edin Allah yar ve yardımcınız olsun

kızlar desteğinize ve ilginize çok teşekkür ederim. tabiki rabbim isterse veriyor ama dedim ya eğer isterse.... inşallah bizi evlatsızlıkla imtihan etmez yüce allahım...

pptyacım eğer idrarda baktıysan çıkmamış olabilir canım(geç döllenme falnada olmuş olabilir) bence adet gününü bekleyip kanda baktırırsan daha net bir sonuç alabilirsin... umudunu yitirme arkadaşım... onuda yitirsek biteriz, dünya yaşanmaz olur...

zarifecim rabbim tamamına erdirsin canım. inşallah bu kez kucağına alabilirsin yavrunu.ilk düşükten kaç ay sonra gebe kaldın canım? bende temmuz başında 3 haftalık bir düşük yaşadım.o zaman nedeni bilinememişti şimdi drum FMF den olabilir dedi.

kızlar adet günümü bile bekleyemedim allah bu mutluluğu bile bana kısa yaşattı 3 gün önceden adet oldum sabah bi kalktım wc ye gittim falan tam tuvalet kağıdı ile temizlerken oramı bi baktım kan aboooooo dedim niye erken oldumki acaba dedim ilk defa bu kadar erken oluyorum gecen ay 19unda oldum genelde hep 3 gün atar bu sefer 6 gün atmış oldu.
acayipte yoğun oluyorum parçalar düşüyor resmen belim karnım bacaklarım her yerim kopuyor.bakalım öbür ay artık zaten deneme tahtası gibi oldum bu sefer biraz bitkiye ota falan yönelcem belki işe yarar denemekte fayda var.öptüm hepinizi üzgün değilim.

pptyacım aslında bizler kafamıza fazla taktığımız için, stres oranımız artıyor ve gebe kalamıyoruz... biraz çocuk olayını unutmaya çalışıp, normal hayat ritmine geri dönsen senin için daha iyi olur kanısındayım canım... ha şurasıda var sana sölediklerimi kendim yapabiliyormuyum...asla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…