Anne olamamak ok canm yakyor

umudum bu arada klinefelter sendromu genetik bir hastalıktır. erkeklerde fazla kromozom bulunmasından kaynaklanır. bu kişilerde testisler gelişmediği için sperm üretimide olmaz. zeka geriliğide görülür bu kişilerde.

evet nazelacım bu nazar olayı benide çok üzüyor yüzüme karşı hiç söylenmedi ama birinin bebeğini kucağıma alınca yüzüme bir tuhaf bakıp sanki ben 3 yaşında çocukmuşum gibi aman kafasını tut ay dur düzelteyim beli açıldı lafları sıktı artık yemin ederim kimsenin çocuğunu alıp sevmiyorum yakın bir arkadaşım benden 15 gün önce evlenmişti şuanda 5 aylık bir bebeği var kaç kere al şunu bir tut der ama inan 5 aydır bebeği bir kere kuçağıma almadım ne kokladım ne öptüm yaa biraz daha büyüsün düşer kucağımdan falan diyorum uzaktan seviyorum yatırıyorum öyle seviyorum allah inş bizlerede bebek verir gittikçe insan umudunu yitiriyor ama ne bileyim nasıl bir sınavsa geçmek çok zor allah yardımcımız olsun kardeşim başkasının çocuğunu sevsen bir dert sevmesen bir dert.
inan bende hamile kalınca kimseye birşey demicem göbeğimi görünce soran olursa heee evet deyip geçiştircem inş seninde bebeğin olurda seni davet ettiklerinde gelemem yolda çocuğuma nazar değiyor falan dersin anlarlar böylece.

ben bu gün adet oldum ve senin durumunu anlayabiliyorum bizde çok uğraştık aşılamanın bu ikincisiydi ama tutmadı..

rabbim ol diyince olucak ne yapalım önemli olan sen elinden geleni yapabiliyormusun bu..

rabbim seni senden daha çok düşünüyor unutma vardır herşeyde bir hayır..

her şer bir hayır her hayırda bir şer vardır unutma ...

yani sen hayırmı şermi anlayamazsın...

tek yapacağın moralini yüksek tutmak ve allaha yalvarmak...

sağlıcakla kal... dilersen dertleşiriz özelden

slm kızlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum şimdi benim 2 eylül yumurtlama günümdü ve ben o günü çok iyi değerlendirdim 16 eylülde adet günüm 1 hafta var yani bu sabah saat 6 da eşimi uğurlarken midemde ekşime tarzı bir bulantı başladı kusacak gibi ağzım uyuştu ama hiçbirşey çıkmadı sahurda ağır yemekte yemiyorum sadece kahvaltı yapıyorum ve her zaman aynı saatlerde sahur yapıp aynı saatte eşimi uğurlayıp ve sahurda sadece kahvaltı yapmama rağmen acaba neden bugün midem bulandı halen bulantı devam ediyor ama sabahki kadar şiddetli değil.
gelelim diğer belirtilere gögüslerim çok şişti sutyenimin sıktığını hissediyorum sol kasığımda çok ince sızlama var arada bir karın mide boşluğumda karmplar oluşuyor aşırı yorgunum her yerim ağrıyor ve oruçlu olmama rağmen sıkı sık idrara çıkyorum.
ve bunlara rağmen kendimi kaptırmak istemiyorum belki oruçtandır diyorum bakalım yarın sabahta bulantım olcakmı?
adetime 1 hafta kala böyle şeyler yaşamam normalmi acaba kız yavruum sen bilirsin bi el at bana öptüm.

hee şunları yazmayı unutmuşum 2 gündür acayip şişkinlik yaşıyorum ramazan şişkinliğidir diyorum ama kabız falanda oldum kilomda bir artış yok ama maşallah göbeğimin şişkinliğinden gece yatarken nefes alamıyorumkaydirigubbakcemile2

Canim uzulme ya icim parcalaniyo Benim boyle anne olmak isteyenlere duat et canim Allahim sana ogunleri gosterir INSALLAH minik bir yavru versin butun anne ozlemi cekenlere rabim

Biz de tam 3 yıldır bebek için uğraşıyorduk ,pcoluyum bu yüzden hep sorun yaşadık .3 ayda bir adet görüyordum doktora gidiyorduk eşim çocukları gördükçe ağlayacak gibi oluyordu, milletin imalı laflarına üzülüyorduk ,tam aşılamaya başlayacağımız dönemde eşimin kanser olduğunu öğrendik, şimdi onun tedavisi için uğraşıyoruz ve en az bir yıl bebek için uğraşmamamızı söyledi doktor çünkü eşimin vücudu kimyasal ilaçlarla doldu yine de şükrediyorum Allah'a eşimi bana bağışladı. Bebekleri olmayan arkadaşlar sakın isyan etmeyin bakın ne dertler var eşlerinize iyi sarılın ve onları üzmeyin onlar başımızda olmadıktan sonra hiçç bir şeyin anlamı yok

umutolsun canım eşinde sanırım kromozom fazlalığı var herhelde tedavisi yokmu hayatım allah yardımcınız olsun siz yine teşhisinizi biliyorsunuz bir sebebiniz var ama bizde oda yok insanın canınıda bu sıkıyor işte.
şuanda acayip üzgün ve sinirliyim eşimin yiğeni 2.çocuğunu doğurdu offff ya ne zaman tamam diyorlar hemen öbür ay gebe kalıyorlar bayramda şimdi ne diyeceğim ben ya bıktım valla çatır çatır doğuruyorlar eşim sende bi ara hayırlı olsun de dedi dedim ben sadece millete hayırlı olsun derim zaten benimde görevim bu dedim arayacağım tabiki ve diyecek hadi şimdi senden bekliyoruz diye çok beklersiniz diyeceğim bende şakayla ama aslında şaka değil gerçek bu offffff allahım ya görmüyormusun duymuyormusun bizi valla insan içine çıkamaz duruma geldim hadi sen kulların darda kaldımı yetişirdin hadi rabbim yetiş bizlerede.

Kizlar bugun cok kotu hastalandim acile gittim ondan sonra beni jinikolog bolumune gonderdiler orda bir kadin vardi kurtaj olmaya gelmisti merabalastik kadin dedi iste 3erkek cocugum var kucukler bu bebeyi kaldiramam bakamam kafam almiyo orda hemen aklima sizler geldiniz dedim Allahim okadar cocuk ozlemiyle yanan insanlar var cocuklari olmaz biryandanda 3tane cocugu var 4uncuyu kaldiramam diye aldiriyo ben orda cok kotu oldum sizler aklima geldiniz

Kizlar bugun cok kotu hastalandim acile gittim ondan sonra beni jinikolog bolumune gonderdiler orda bir kadin vardi kurtaj olmaya gelmisti merabalastik kadin dedi iste 3erkek cocugum var kucukler bu bebeyi kaldiramam bakamam kafam almiyo orda hemen aklima sizler geldiniz dedim Allahim okadar cocuk ozlemiyle yanan insanlar var cocuklari olmaz biryandanda 3tane cocugu var 4uncuyu kaldiramam diye aldiriyo ben orda cok kotu oldum sizler aklima geldiniz

Canım yaa sakın üzme kendini bu cahil içinlmaz:

Hey alam yaaa ne insanlar varÇok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
şüphesiz rabbim sabredenlerle beraberdir meryem suresini okuyun bol bolll bide ashabı bediri dualar bizim ilacımız(( üzülmeyin diyecem ama çok saçma,neler yaşıyoruz,hepsini anlıyorum kuzenimde anne oldu sonunda benmde içim acıoo bi tarafım eksik ama artık oluruna bıraktımm

canım öyle yazmışsınki inan yüreğim içim tuhaf oldu((canm sen şimdi zor bi sınavdan geçiyosun..rabbim gönlüne göre versin inşallah duan kabul olur inşallah sana hayırlı bi evlat nasip eder....
canm bide arkadaşlarda yazmışlar stres moral bunlar çok önemli faktörler!!! rabbim herşeiyn en iyisini bilir hayırlı zamanda inş mutluluğa kavuşursun...umudumuz kaybetmeyelim dua edlim bu mübarek ayda mübrk cuma gününde inşallah bitanem gönlüne göre olur herşey.......

canım bide bu arada bende birşey paylaşmak istedim benm yakınlarımdan amcamın kızının 7 yıl olmadı dr tedavi vs epey uğraştılar tam aşılama olcaktıki dr gitmeden hamile kaldı ,dayımın kızı 5 yıl olmadı drlar olur bi problem yok demiş hangi dr gittiyse bunu söylemiş şimdi ikisininde 2 çocuğu var....canm bitanem yanlış anlama lütfen sadece sabret moralini bozma umudunu kaybetme diye yazdım rabbm gönlüne göre versin

ahh be arkadaşım bunları benimde aklım almıyor kürtaj doğurup sokağa atmak ne bunlar ya istemiyorsan korun dimi ama bak bizlere neler yapıyoruz 1 evlat için şahsen ben allahım bir bebeğim olsun gerekirse bütün bir gece uyumayım diyorum artık saçma sapan dualar ediyorum çünkü çok istiyorum.

ahhhh kizlar bende ölüyomm bebek icin ama biliyosunuz ben suan beklemediyim tüp bebek icin korkuyorum gene tutmayacak diye bende anlamiyorum bazi insanlari korunduklari halde hamile kaliyolar yada ilk geceden hamile kalanlar var aayyy ben ne yapicam daha gezmedim eglenmedim istemiyom bebegi diyolar yada düsük yapip tuvaletlere atiyolar cok duyyorum benn bizim niye yok isyan oluyomu suan yazdiklarim ama ne yapyim cok canim sikiliyo arkadaslar bu arada yeni arkadaslar katilmis sanki herkese merhabaalar benni okumusunuzdur ben 5 defa hamilelik gecirip bir türlü kucagima alamyanlardanim kizlar buda cokaci bidurum hamile olldugumu ögrenip sevinip sevinemedigimi anlamadan hep ya düstü yada dis gebelik yada bos gebelikle sonuclan di 5 haileligim de 1 de tüp bebek olayim var 3 ay sonra 2 tüp bebegimi yaptircagiz ben ne yapyim ayy ölecem bu aralar bir hamile kalanlar var allahim sanki inadina
ben duyyorum yada görüyyorum acayip mutsuzum buraya bile giremedim kac gündür esimin teyzesinin kizi hamileymis 3 yillik evliydi oda tüp bebek yaptirmis simdi 2 hamile allahim ya dedim allah kucagina versin dedim acayip bebek istiyodu inanamazsiniz ya bizler cocuklari olmayanlar cok garip oluyo bilmiyorum bana mi öyle geliyoo ben öyle yim bebekli bi ortama giriyim kendimi luzumsuz kisir garip basarisiz biri daha neler neler hissediyorum bir de su nazara gelelim evet yaaa suan agliyasim geldi bendede oluyo ayy valla cocugum hic böyle deyildi simdi ne oldu anlamadim diyenimi ayyy cocugu olmayanlarin nazari deger diyenlermi ben de yasiyorum bunlari hamile kalip söylemeyenlermi ya ne olcak biz öcümüyüz ne ne oluyooo yaniii allah okadar büyükki birden neye dönersiniz varyaaaa beni bilenler kizlar hani eltim 2 cocuk yapmaya calisiyodu ya bügün adet olmus üzülüyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biz bizler ne yapalim ölelimmi biz can deyilmiyizz ben okadar sey atlattim bilmiyorum valla zaten allah bir kuluna cekemeyecegi yükü vermezmis demekki biz bunu cekicekmisiz ne yapalim neyse anam benm ceenem cok yaram cokk ha bu arada dikislerim düstüü oh beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…