umut olsun arkadaşım seni gerçekten çok iyi anlıyorum. neler yaşadığını, neler hissettiğini, heralde buradaki pekçok arkadaşda anlıyodur. bizde uğraşmamıza rağmen bir düşük ve ardından koca bir hiçlik... hiç çocuk istemeyen arkadaşlarım, benden sonra evlenenler hepsi büyüttüler bebeklerini, ben öylece kalakaldım...
en son yaşadığım olay en yakın arkadaşım hamile (üstelik hiç çocuk istemiyordu), eşi eşimi aramış, eşimde neden gelip gitmiyorsunuz demiş. kocasıda abi nazela hamilemi diye sormuş. eşimde yok öle bişi diyince abi hamile kalsında biz öle geliriz yoksa ayşeye nazar değiyor demiş....yani anlayacağınız benim nazarım değiyomuş ve ayşe hastalanıyomuş.... bunu duyunca kafamdan aşağı kaynar sular döküldü valla... kaç gündür kendime gelemedim...
inşallah rabbim hepimize tez zamanda bebeklerimizi gönderirde bizlerde toplumun yüz karası olmaktan kurtuluruz...
Kizlar bugun cok kotu hastalandim acile gittim ondan sonra beni jinikolog bolumune gonderdiler orda bir kadin vardi kurtaj olmaya gelmisti merabalastik kadin dedi iste 3erkek cocugum var kucukler bu bebeyi kaldiramam bakamam kafam almiyo orda hemen aklima sizler geldiniz dedim Allahim okadar cocuk ozlemiyle yanan insanlar var cocuklari olmaz biryandanda 3tane cocugu var 4uncuyu kaldiramam diye aldiriyo ben orda cok kotu oldum sizler aklima geldiniz
ahh be arkadaşım bunları benimde aklım almıyor kürtaj doğurup sokağa atmak ne bunlar ya istemiyorsan korun dimi ama bak bizlere neler yapıyoruz 1 evlat için şahsen ben allahım bir bebeğim olsun gerekirse bütün bir gece ta diyorum artık saçma sapan dualar ediyorum çünkü çok istiyorum.[/QUOTEevet bende oyle dedim madem istemiyosun korunsaydin Allahin verdi cana niye kasdediyosun uzuluyorum istemiyosan dikat et neblim canim kotu oldum ama uzulme insallah Allah sizlerede nur topu bir bebek verir rabim bu mubarek gunde duyar sesinizi kabul eder dualriniz Insalallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?