pptya87 canim oldunmu adet sikma be caninin allah büyüktür sen dene hic yilma dan bilmadan dene ya biliyorum bu duyguyu ne olursun üzülmee olur sen sabret allahimm bütn isteyenlere ver rabbim ne olursun banada ver senden istiyoruz allahim bu arada kadir gecemiz mubarek olsun bacilar dua edelim bol bol inanin buna birgün herkesin olcak bebekleri benim de olsun olsun olsun istiyorum hemede cok istiyorum ne zor mus allahim bizim sinavimiz bu arkadaslar allah sevdigi kulalrina böyle dert verrimis demekki biz sevgili kullariyiz allaha emanet olun
herkesin mübarek kadir gecesi hayırlı olsun ben adetliyim kızlar ama yinede bol bol dua edeceğim hem kendim için hemde sizler için bizde benim için dua edin olurmu öptüm hepinizi.
amin insallah allah dileklerimizi verir yarebbim offf olurmuki acabaa hep icimde bi burukluk var hep acaba acaba diyorumm ben anne olcammi acaba ya bu ara hep hamile haberi aliyorum nasil heycanlilar bilemezsiniz anlatirken yazarken onlarin duygularina heyecanlaniyorum nasilki diye ben de öyle sevinirmiyim acaba allahim bizlerin de olsun da icimizdeki su yangin sönsön artik icim aciyoo
canim öncelikle allah sabir versin cok zor bende yasadim ayni seyleri. bizim cocugumuz olmazken eltim kaynanam herkez sanki kücük görürdü kimseye anlatamazsin derdini acini kimse anlamaz yasamayandan baska simdi hamileyim dualarim kabul oldu allahim herkeze versin insallah dualarimiz kabul olur. hep olumlu düsün inan kavusacaksin bebegine. hayatta dertler hic bitmiyor hep sabirli olmak lazim esine saril sikica öptüm bitanem
kaç yıl sonra oldu çocuğun canım ben 2 yıldır gebe kalamıyorum denemediğim bir tek bitki olayı kaldı allah bebeğini kucağına almanıda nasip etsin gerçekten çok zor bir durum kişinin kendi derdi kendine yetmiyormuş gibi bi dış etkenler var niye olmuyor aaaa olmuyor kim kısır tepki versen kafayı yemiş çocuğu olmuyor ya diyorlar tepki vermesen durmadan soruyorlar valla şaştım kaldım 2 yılda bu kadar üstüme geldilerse artık 5 yıl sonra ne olurum taşlarlar galiba.
bu arada yavruum görüşemioz kızzz ne edion nasıl geçio bebeksiz hayat can sıkıcı dimi al işte bayramda geldi ne diyecez kız millete valla bayramlardan nefret eder oldum acaba kimseye gitmesemmi zaten hiç gitmiom bide bayramda gitmemezlik yapmayım dimi
olacak kız bizimde bak gör çatır çatır doğurcaz evet şimdilik umutsuz vaka gibiyiz ama bu dualar geri çevrilmicek ben artık yumurtlama hesabı falan yapmıcam aman salla gitsin.
bu arada canım sen bilirsin ya bu aşılama olayını nedir fiyat devlet hastanesi bağkurluya yaparmı acı yapıyormu birde tutarmı acaba bizde sebepsiz inferfilite hee ne dersin hadi öptüm bayramın kutlu olsun
ayrıca herkesin bayramı kutlu mutlu hayırlı olsun.
aslında o sabır değilde elin kolun bağlı olunca alışmak oluyor gibi çünkü insanın içinde ne fırtınalar kopuyor halbuki içimden ne çığlıklar atıyorum ama dışarıya sabrediyorum diyerek kendimide kandırıyorum.
pptya87 canim benim evet bugün bayram bakalim neler olcak allah büyük allah bize sabir versin canim bu arada asilama hakkinda hic bir bilgim yok ama bi arkadar yaptirmisti acimiyomus doktora sorun derim kcda kac tutma ihtimali var yada olurmuymus bi sorun derim kiz derdimden bayraminida kutlamayi unuttum canim bayramin mubarek olsun dilerim allahtan birdahaki ramazan bayramina bebek lerinizi kucagimiza aliriz olur belki hee allah büyük beeeeeeeeee canim kocaman öpüyom senii iyi bayramlar
Sevgili yurttaşım,aziz kardeşim, Ramazan Bayramın,mübarek olsun; Rast gelsin,ihlasla tuttuğun işin Ramazan Bayramın,mübarek olsun. Bir ay,oruç tuttun; dualar ettin, Allah'ın müstakim yolundan gittin; Nefsini eğittin,güzellik kattın Ramazan Bayramın,mübarek olsun.
slm kızlar ne edionuz yine bu bayramda bebek olayına girildi ama allahtan çok konuşmadılar teyzem bi köşede kilomu aldın dedi bende evet dedim yoksa gebemisin dedi ayy teyze dedim olsam söylemezmiyim dedim hadi inş olur dedi birde yengem uzun zamandır görüşemiyorduk bebek olayı ne oldu dedi dedim yok olmuyor yenge bizde artık bıraktık dedim zamanını bekliyorsundur takma kafana taktıkça olmaz dedi başkada kimse sormadı bence artık anladılar olmuyor sormaya bile luzüm yok dediler çünkü sordukça olmuyor cevabını alıyorlar en iyisi üzülmeyim diye lafını bile açmadılar.