Anne olamamak ok canm yakyor

yesim83 sen adinimi degistirdin resim olmasa bilemezdim canim evet 3 ay sonra insallah tüp bebek yaptircagiz insallah bakalim tutar insallah bu sefet sagalun bizleri yalniz birakmiyosunuz dualarinizi esrgemeyin belki birilerimizin duasi birden tutuverir cok sagol canim

pptya87 kiz napan yavrum nasilsin bende simdi yukardaki resimlere baktim daa negüzel bebeklerinin ultrasyonulu resimleri var karnim yandi varya birden ahh ahhh dedim benimde olurmuki dedim hamile hamile resimleri var valla imrendim haa bugün televizyonda tüp bebekle ilgili program vardi dinledim tüp bebekle bebek sahibi olan kadina sordu sunucu bbeginiz olmadan ne düysünüyodunuz dedi kadin ayni bizim gibi anlatiyo ve gözleri doldu sunucu bile agladi reklama girdi program kadin dediki ben bütün hamile olan kadinlari gördügümde imrenirdim dedi sanki kiskanclik gibi sanarsiniz ama kiskanclik deyil bu duygu bambaska bir duygu dedi bende de oluyo aslinda kiskanclik deyil özeniyo insan imreniyo gipdeyle bakiyorum bende öyle oluyo cok zor gi hep böyle hamilelik düsününce karnim agriyo aci cekiyorum allahim yardim etsin hepimize ya tü bebek tutmazsa bana destek olun kizlar beni yyalniz birakmayin dayanamam inanin burasi bana iyi geliyo eger tutmazsa hepinize cok ihtiyacim olacak

iyiyim oram buram ağrıyor açlıktan herhalde:))
evet ya bende imreniyorum kıskanmıyorum hatta tanısamda tanımasamda allah bebeğine kuçağına almayı nasip etsin diye içimden dua edip gözlerimin yaşını siliyorum sakın ümitsizliğe kapılma tutacak ve bu bebek doğacak de hem sen şanslısın bak herşeye rağmen tutuyor zaten tüp bebek bu başarısızlıklar için seçerler en iyi spermi gönderirler içeri üzülme ki yumurtalıkların etkilenmesihihoyyyt

canim yoruldum iyidi aman bugünde bi sinrliyim sorma bazen oluyo iste böyle hersey gicik gibi geliyo burdan mi havadanmi bilmiyorum valla amannnnnnnnnnn off

doğrudur insan yoruldumu çok sinirli oluyor patlarsın birine yoksa insan kabına sığamıyor benimde başım gözüm dönüyor valla ramazan ilerledikçe açlık daha çok ortaya çıkıyor alışacağım yerde daha zorlanıyorum aman yatıyorum zaten onun için tutmak bana zor olmuyor.
aynı mallık bende de var bugün hiçbirşey yapasım gelmiyor genelde her pazar böyle olurum ben dur bakalım akşam eşimle gezmeye çıkacağım bıktım valla evde otur otur.

arkadaşlar meryem suresi hamile kalmak isteyenler içn çok iyiymiş lütfen okuyun bende okuyorum bide ashabı bedir tüm hastalıklara şifaymış du edecez mecbur

elden bişey geliyor dua ve sabır ben biraz toparladım allaha şükür çünkü kendimizi bırakırsak herşey daha kötü gidiyor

canim benim seni cok iyi anliyorum, sabretmeliyiz baska caremiz insallah allahim su mübarek ramazan ayinin yüzü hürmetine bizlerede tez zamanda nasip eder:teselli:

umut olsun arkadaşım seni gerçekten çok iyi anlıyorum. neler yaşadığını, neler hissettiğini, heralde buradaki pekçok arkadaşda anlıyodur. bizde uğraşmamıza rağmen bir düşük ve ardından koca bir hiçlik... hiç çocuk istemeyen arkadaşlarım, benden sonra evlenenler hepsi büyüttüler bebeklerini, ben öylece kalakaldım...
en son yaşadığım olay en yakın arkadaşım hamile (üstelik hiç çocuk istemiyordu), eşi eşimi aramış, eşimde neden gelip gitmiyorsunuz demiş. kocasıda abi nazela hamilemi diye sormuş. eşimde yok öle bişi diyince abi hamile kalsında biz öle geliriz yoksa ayşeye nazar değiyor demiş....yani anlayacağınız benim nazarım değiyomuş ve ayşe hastalanıyomuş.... bunu duyunca kafamdan aşağı kaynar sular döküldü valla... kaç gündür kendime gelemedim...

inşallah rabbim hepimize tez zamanda bebeklerimizi gönderirde bizlerde toplumun yüz karası olmaktan kurtuluruz...

kızlar slm konu taşındımı bir derdim var da aradım yok birde eşi ve eşinin ailesi ile ilgili bölüme bir girdim bu topiği buldum allah allah yoksa açlıktan kafammı döndü.
bu arada kızlar birşey sorcam ya benim prl hormon sonucum 20.86 adetimin 2.günü yaptırmıştım fsh hormonumda 10.00 diğerleri normal doktorum birtek fsh için doğal yolla gebe kalman için çokta sorun değil eğer 12 olsaydı o zaman tedavi önerebilirdim dedi peki prl nasıl sizce normalmi?

rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin sana...:Saruboceq:

haklısın canım evet hamile kalan kişiler nedense gelip gitmez oluyorlar. bende sinir oluyorum bu duruma ama yapacak bişey yok maalesef. ama ben hamile kalırsam gitmeyeceğim kimseye. neden nazarımız değsinki onlar için seviniyoruz. benim amca kızı geçen kasımda evlendi şimdi doğum yapacak. hemen hamile kalmış. öyle soğuk davranıyorki anlamadım başlarda ama çok kırıldım. kimse bizim iyi niyetimizi haketmiyor. demekki biz mevlamın sabırlı kullarındanız ki bizi böyle deniyor bir gün mutlaka bizimde kucağımda bebişimzi olacak. inan hiç oflamadan saatlerce taşırım kucağımda yeterki olsun evimizi şendirsin.

:umursamaz: yaa inamıyorum ya bu ne biçm insanlıkkkkkkkkkk boşver görüşme sendee ALLAH akıl versin bu zihniyetteki insanlara hiç bişe demiyorum ama çok üzldüm ve kızdım gerçektenn

ne kadar sacçma ya nazar değiyomuş tövbe tövbe yok daha neler mıllet uçmuş iyice

neeee :1shok::1shok::1shok: inanamıyorum bu nasıl iğrenç bir zihniyettir inan resmen içime ateş düştü nasıl böyle düşünür insanlar hoş bebeğini sevmek için kucağıma aldığım bir arkadaşta sanki ben bişi yapacakmışım gibi bebeği kucağımdan çekip almıştımafoldumbenmafoldumben ama unutmasın kimse Allah verdiği gibi almasınıda bilir kimsenin kimsenin zaten yanmış canını daha fazla yakmaya hakkı yokmafoldumbenmafoldumben

üzülme nazela bebegi olmayan anlamaz bizim durumu boşver biz alıştık böyl e kızlar siz hiç klinifelterli birini duydunuzmu

valla kızlar rabbim biliyor mübarek günde beddua etmedim desem yalan olur. rabbim onlara ilk bebeği hiç aratmadan kolayca verdin ikinciyi aratta çektiğim üzüntüleri, sıkıntıları anlasın dedim...
yapacak birşey yok, elden birşey gelmiyor dua edip, teslim olmaktan başka... inşallah bizlerde birgün anne olacağız, balımnur canım dediğin gibi kucağımdan indirmek şöle dursun kimselere yüzünü göstermeyeceğim benimde bebeğime nazar değer sonra... hem kararlıyım hamiş kalayım burdan başka kimselerede sölemeyeceğim taki karnım büyüyene kadar... allah korusun nazar falan değer sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…