:Saruboceq:slm kızlar,ben de 2 yıllık evliyim,ben evlendiğimden beri üzerimden kaç hamile geçti,hiç ümit olmıyanların bile çocukları oldu,ikinciye gebe kalıp doğuranlar bile,Allahım birbirlerine bağışlasın inşallah,kayınvalidem bi gün eltimin gebe olduğunu,bana da sen üzülme tüp bebek var,seda sayan programları var,olur muhakkak dedi,ben de ona diyemedim:sen benle dra geldin hiçbi sorun yok dedi,tüp bebeğe gerek olmadığını,olsa bile seda sayana mı kaldım ben diyemedim,çevremdeki bebekleri sevemez,yaklaşamaz oldum,yok bu da çocuk istiyo olmuyor, kıskanıyor derler diye,insanlarla göz göze gelmek istemiyorum,bakmasınlar,soru sormasınlar diye,annecim senin için her gün hayaller kuruyorum,isimler arıyorum,odanınn rengini,şeklini düşünüyorum,ben seninle uyuyup seninle merhaba diyorum yeni bir güne,bazen evin içinde kendi kendime düşünüyorum,şimdi bi yavrum olmuş olsaydı,şu bembeyaz halımın üzerine bi çay kahve dökse naparım diye,canı sağolsun,annesi kurban olsun onu verene,yaradana,anasının gülü,baharı diyorum,yani anlıcan her günümde sen varsın,daha içime yerleşmeden seni ilk dünyanın karnımı okşuyor,seviyorum seni yadırgamasın,iyi misafir etsin seni diye,en büyük hayalim ise sen bizim odamızı paylaşmaya başladığın zaman,sabah baban uyanıp işe gitmek için hazırlandıktan sonra,seni yumuşacık elleriyle alıp yanıma uykuna devam etmen için koyması,önce Allaha sonra bana emanet ederk,bize Allaha emanet olun demesi,seni yanımda uyurken görmeyi,izlemeyi,bana gülücüklerini göstermeni o kadar çok arzuluyorum ki,bunu anlatılamaz annesinin neşesi,hayata gülümsemesi,herşeyi,bebeğim seni bekliyorum,bekliyoruz,Rabbim hayırlısıysa.hayırlısyla bizi ve bizleri kavuştursun bir an önce inaşallah amin amin amin