Anne olamamak ok canm yakyor

Canım benim inan yazını okurken ağladım ve çok kötü oldum... Aynı duyguları bende yaşıyorum.. Seni çok iyi anlıyorum.. Rabbim sana bana isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.. Olmayınca olmuyor hayatım inan denemediğim kür kalmadı içmediğim yemediğim bişey kalmadı ama yok yok..Daha zamanı var diyerek kendimi avutuyorum.. Rabbim kötü dertler vermesin huzurumuzu almasın...Sende kendini daha fazla üzme nolursun.. Allah büyük zamanı gelince bizde anne olacaz inşallah..a.s.

Allah yardimciniz olsun arkadaslar dilerim rabbim evlat hasretiyle yanip tutusan bagirlara cennet kokulu melekler verir, biraz daha sabr edin inanin umutlu olun

Allah'in izniyle anne olucaksiniz......................

kıssss ben ne diyim sana içim acıdı resmen
canım inşallah yavruna kavuşursun bir an önce
sabret sadece canım sabret

kızlar hepiniz sagolun ben artık bu yükü kaldıramıyorum mücadeleye 17 yaşında başladım düşünürmüsünüz ne demek bu her insan bu yaşta parkta oynuyo daha oysa ben tüp bebek merkezlerinde eşime bile soyunmaya utanırken elin adamlarına soyunuyodum

Hiç öyle deme canım Allah'tan ümit kesilmez. Ben evlenmeden önce gittiğim bir dr. tedavi olmazsam ileride bebek sahibi olamayacağımı ameliyat olmam gerektiğini söylemişti ama ben nedense tedaviyi ihmal etmiştim. Evlendim ve hemen hamile kaldım şu anda Allaha çok şükür 7 yaşında ikizlerim var. Senine zamaını vardı anne olmak için sakın pes etme.

arkadaşım inancını kaybetme Allah sanada hayırlı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda
dualarım seninle

inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız canım kafana fazla takma ne zaman hayırlysa o zaman gelsin bebişin inşallah............

Tatlım bu kadar üzülme herşeyde bir hayır var bunda da bir hayır vardır rabbim büyük inş. Sana bir bebek nasıp eder cnm bnmm

kızlar sizlerin dualarıyla en kısa zamanda hamile kalırım inşallah rabbim büyük dualarımdasınız duanızda benide unutmayın

bende üzülüyordum ama artık üzülmüyorum. eşimin bi arkadaşının eşi hamileymiş bana haberi nasıl vereceğini düşünüyormuş kara karar söyledi hiç bir tepki vermedim şok oldu ben üzüleceğini düşünmüştüm dedi ama ben artık üzülmüyorum rabbim böyle uygun gördü demekki bizim için hayırlısı buymuş. üzülsem durum değişmiyicek nasıl olsa evet içim yanıyor hepde yanıcak ama inancım var hep hayırlısını istemiştim demekki değilmiş

Sabır canım, sadece sabır, hakkında hayırlısı neyse o olur insallah, tez zamanda yavrunu kucagını alırsın Rabbim büyüktür. :Saruboceq:

ben birisi hamile kaldığı zaman çok seviniyorum ay ne güzel keşke bende tadabilsem bu duyguyu diyorum. ama karşımdaki kişiler sözleriyle beni çok kırıyorlar hamile olunca benimle sohbet bile etmiyorlar. ben bişey söyleyince bebekle ilgili sen nerden biliyorsun edalarını takınıp kaale bile almıyor buda beni üzüyor. anne olmadım henüz ama 4 tane çocuk büyüttüm hemde annelerinden daha güzel baktım onlara. sürekli gittiğim kişilere hamile kalınca gitmiyorum artık ben onalrın adına seviniyorum onlar neden bu kadar değişiyorlar anlam veremiyorum. bebek kokusunu çok severim ama öpemiyorum koklayamıyorum çok kırgınım onlara. keşke bebişim sıkı tutunsaydı düşmeseydide bende anneliği tadmış olsaydım. herşeyde bir hayır vardır

:Saruboceq:slm kızlar,ben de 2 yıllık evliyim,ben evlendiğimden beri üzerimden kaç hamile geçti,hiç ümit olmıyanların bile çocukları oldu,ikinciye gebe kalıp doğuranlar bile,Allahım birbirlerine bağışlasın inşallah,kayınvalidem bi gün eltimin gebe olduğunu,bana da sen üzülme tüp bebek var,seda sayan programları var,olur muhakkak dedi,ben de ona diyemedim:sen benle dra geldin hiçbi sorun yok dedi,tüp bebeğe gerek olmadığını,olsa bile seda sayana mı kaldım ben diyemedim,çevremdeki bebekleri sevemez,yaklaşamaz oldum,yok bu da çocuk istiyo olmuyor, kıskanıyor derler diye,insanlarla göz göze gelmek istemiyorum,bakmasınlar,soru sormasınlar diye,annecim senin için her gün hayaller kuruyorum,isimler arıyorum,odanınn rengini,şeklini düşünüyorum,ben seninle uyuyup seninle merhaba diyorum yeni bir güne,bazen evin içinde kendi kendime düşünüyorum,şimdi bi yavrum olmuş olsaydı,şu bembeyaz halımın üzerine bi çay kahve dökse naparım diye,canı sağolsun,annesi kurban olsun onu verene,yaradana,anasının gülü,baharı diyorum,yani anlıcan her günümde sen varsın,daha içime yerleşmeden seni ilk dünyanın karnımı okşuyor,seviyorum seni yadırgamasın,iyi misafir etsin seni diye,en büyük hayalim ise sen bizim odamızı paylaşmaya başladığın zaman,sabah baban uyanıp işe gitmek için hazırlandıktan sonra,seni yumuşacık elleriyle alıp yanıma uykuna devam etmen için koyması,önce Allaha sonra bana emanet ederk,bize Allaha emanet olun demesi,seni yanımda uyurken görmeyi,izlemeyi,bana gülücüklerini göstermeni o kadar çok arzuluyorum ki,bunu anlatılamaz annesinin neşesi,hayata gülümsemesi,herşeyi,bebeğim seni bekliyorum,bekliyoruz,Rabbim hayırlısıysa.hayırlısyla bizi ve bizleri kavuştursun bir an önce inaşallah amin amin amin

canim okadar güzel duygulu yazmisinki anlatamam neler hissetdigimi,bende seninle yni durumdayim,rabbim düsmanimin basina vermesin,bugün bi arkadasin kocasi 2.bebegininde kiz olacagini duymus ve aglamis,insan bu kadarmi egoist olur,onu bulamayan okadar insan varki,rabbime hasa isyan etmiyorum ama deger bilmezlerin cifter cifter,bizlerde burda evlat hasretiyle yanip duruyoruz,rabbim hepimize hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin tez zamanda canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…