Anne olamamak ok canm yakyor

seni ancak senin gibi bekleyen özleyen bilir. ben 10 yıl bekledim. ne demek olduğunu çok iyi bilirim. yolda sokakta anne çocuklarının gezerken, okula gönderirken,veli toplantıları bile içimi hep acıtır.(arada ablam kızının veli toplantısına gönderirdi beni işi olurdu ablamın. bakardım bakardım bakardım.)
işin güzel yani sesimi duydu bebişim. şuan 7 aylık maviş bir oğlum var. çok ağlamışımdır yastığa sarılıp geceleri. ama şimdi sadece geceleri oğluma mama vermek için kalkıyorum. Dilerim Allahtan sende alırsın kucağına.benim sesim duyuldu,umarım senin senin sesinide duyar da gelir....

bloğumda bir yazı var. oğluma anneler gününde yazdım. bu yıl onunla ilk anneler günü geçirdik. bu yazıyı oğlumada okutacam.
Sakın kendini bırakma dua et. biliyorum ki her kadın annedir. doğurmak önemli değil.

tatlım öle valla,kimisi kız diye ağlar.kimisi,soklaklarda neler yaptırırı çocuklara ama Rabbim bilir bu işleri,ama inanıyorum ki sıra bizlere de gelicek arkadaşlarım,bir gün bizlerinde kucakları dolucak inşallah amin amin amin

cnm Allah birbirinize bağışlasın inşallah sizleri amin amin amin,sabreden derviş muradına ermişopuyorumnanaktan

senı en ıyı nlayanlardan bırısıyım
oyle dedım hamıle kaldım cok sevındım sonra dısgebelıkmıs çok zordu yasadım gectı sımdı ısrarcı degılım sende dua et hayırlısı olsun

Allah hepinizin yardıomcısı olsun.yüce rabbim isteyen ve hak eden tüm kullarına yaşatsın.haketmeyenlere vermesin.doğurup sokağa bırakanlara,doğunca öldürenlere asla vermesin.Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu.şükürler olsun benim 9 aylık bir meleğim var.inşallah olmayan arkadaşlar en kısa zamanda buraya yeni bir konu açarak girerler.

HAMİLEYİMM

ne güzel hayatım hayırlı ugurlu olsun.Allah nazaralrdan esirgesin..Rabbim ol dese olucaktır..sabır canım sabır..elbet birgün bizimde bu sitede bayramımız olucak bzide kutlayacagızz..:gitme:

sarı civciv ben 3 gündür falan giremiyodumda iş yogunlugundan dolay ı yeni okudum yazdıklarınızı cok sagolun allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah

umutolsun sagol tatlım tek degilsin senin yaşadıklarını bende yaşıyorum her ay eşimin yüzündeki hüzünü görebiliyorum ne kadar belli etmesede..hiç kolay degil arkadaşları cocukalrını parka gezdirmeye çıkınca onunda içinde kopan fırtınaları kimse anlayamaz..hakkkımzıda hayılısı olsun bitanem..

eylu.b canım benim teşekkür ederim..bol bol dua et bizlerede hamişlerin duaları kabul olurmuşş..

iyi dileklerin için sağol arkadaşım,evet en başta hayırlısının olması bol dua,inanç ve umuttru benim için

amin tatlım amin amin,güzel ifade etmişsin gerçekten

günaydın bacılar nasılsınız bugün cumanız hayırlı gecsin bugün dualarınız kabul olsun.

günaydın arkadaşlar nasılsınız,hepinize hayırlı cumalar olsun tüm dlekleriniz kabul olsun ,Rabbim tüm isteyenlerede banada cümlesine hayırlısysa hayırlısıyla eli ayağı düz,sağlık şifalı,kazasız belasız,huzurlu mutlu,vefalı,merhametli,vicdanlı,topluma insanlığa yaralı duyarlı,iyiyiliği üstad edinen,Allah yolunu doğru yolu bilen,güzel mi güzel,yakışıklı mı yakışıklı,şirin mi şirin uzun ömürlü hayırlı kaderle dolu,hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah amin amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…