canim okadar güzel duygulu yazmisinki anlatamam neler hissetdigimi,bende seninle yni durumdayim,rabbim düsmanimin basina vermesin,bugün bi arkadasin kocasi 2.bebegininde kiz olacagini duymus ve aglamis,insan bu kadarmi egoist olur,onu bulamayan okadar insan varki,rabbime hasa isyan etmiyorum ama deger bilmezlerin cifter cifter,bizlerde burda evlat hasretiyle yanip duruyoruz,rabbim hepimize hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin tez zamanda canim
bloğumda bir yazı var. oğluma anneler gününde yazdım. bu yıl onunla ilk anneler günü geçirdik. bu yazıyı oğlumada okutacam.
Sakın kendini bırakma dua et. biliyorum ki her kadın annedir. doğurmak önemli değil.
Allah hepinizin yardıomcısı olsun.yüce rabbim isteyen ve hak eden tüm kullarına yaşatsın.haketmeyenlere vermesin.doğurup sokağa bırakanlara,doğunca öldürenlere asla vermesin.Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu.şükürler olsun benim 9 aylık bir meleğim var.inşallah olmayan arkadaşlar en kısa zamanda buraya yeni bir konu açarak girerler.
HAMİLEYİMM
ne güzel hayatım hayırlı ugurlu olsun.Allah nazaralrdan esirgesin..Rabbim ol dese olucaktır..sabır canım sabır..elbet birgün bizimde bu sitede bayramımız olucak bzide kutlayacagızz..:gitme:
senı en ıyı nlayanlardan bırısıyım
oyle dedım hamıle kaldım cok sevındım sonra dısgebelıkmıs çok zordu yasadım gectı sımdı ısrarcı degılım sende dua et hayırlısı olsun
Allah hepinizin yardıomcısı olsun.yüce rabbim isteyen ve hak eden tüm kullarına yaşatsın.haketmeyenlere vermesin.doğurup sokağa bırakanlara,doğunca öldürenlere asla vermesin.Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu.şükürler olsun benim 9 aylık bir meleğim var.inşallah olmayan arkadaşlar en kısa zamanda buraya yeni bir konu açarak girerler.
HAMİLEYİMM
Canım benim çok duygulu yazmışsın.İnşallah kısa zamanda bu duyguyu tadarsın.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?