- 23 Eylül 2014
- 981
- 1.138
- 158
Hayir olmadi malef 14 yildir ugrasiyorumnasıl yani 14 yıl sonra mı çocuk oldu :O
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir olmadi malef 14 yildir ugrasiyorumnasıl yani 14 yıl sonra mı çocuk oldu :O
Canim benim ben hamile kalamadim eşimde canli sperm yok 14 yildir doktor doktor geziyoruz hic bir sonuc alamadik bize ònerdikleri tek şey sperm bankasidoğum yaptın mı yoksa hala hamilemisin
Ay çok özür dilerim yanlış yazmışım. Hiç doğum yapmadın mı anlamında sorucaktım da yanlış sormuşum kusura bakmaCanim benim ben hamile kalamadim eşimde canli sperm yok 14 yildir doktor doktor geziyoruz hic bir sonuc alamadik bize ònerdikleri tek şey sperm bankasi
Olsun ònemli degil amin cùmlemizinAy çok özür dilerim yanlış yazmışım. Hiç doğum yapmadın mı anlamında sorucaktım da yanlış sormuşum kusura bakmaRabbim yar ve yardımcınız olsun...
ben de 37 yasındayım ümitsiz olmayınAmin inş. Ama pek ùmidim kalmadi yaş oldu 37
Eşin tese ne oldu mu Rabbim verir inşaallah 14 yıl dile kolay dayanılması çok zor , gecen hocam anlattı 25 senedir çocuğu olmayan kısır bir kadını rahminde mıyım var diye ameliyata alıyorlar bakıyorlarki mıyom ne yok kadın hamile ,mucizelere inan inşaallah olacaktırCanim benim ben hamile kalamadim eşimde canli sperm yok 14 yildir doktor doktor geziyoruz hic bir sonuc alamadik bize ònerdikleri tek şey sperm bankasi
Vardır bir hayır...
Annemin yakın bir arkadaşı yana yakıla çocuk isterdi.
16 yıl sonra çocukları oldu.
Çocuk şimdi 20 yaşında.
Anne-babaya etmediği eziyet kalmadı.
Okulunu bıraktı, annesini döven, babasını söven serserinin teki.
Ve en son kadının anneme,
böyle olacağını bilseydim hayırlısı derdim, olmadı derdim bağrıma taş basardım, dediğine şahit oldum.
O yüzden bazen isteklerimizde çok ısrarcı olmamak gerekiyor olabilir.
Hayırlısı ise hakkınızda Allah bir kapı açar..
Oksijen tedavisi denediniz mi? Esiminde epey dusukdu.bu tedavi ike 2 kat arttiMalesef bizde hic yok òlù sperm dahil bulunamadi
Bu acıdan bakmamıstım. Dolayısı ıle size kalmıs gerısı derdın dermanı var.Ògrendikten bir sene sonra dokturumuz bize bunu teklif eti yurdisinda oldugmuz icin hic sikinti olmuyor ozaman 23 yasindaydim hic dusunmeden hayir kesinlikle kabul etmem dedim aradan elbet bi tedavi vardir dedim turkiyede tedavi gorduk 2 ameliyat daha oldu elde var sifir kaan aydos hoca bile donasyonu dùşùnun dedi sag olsun eşim hic karsi cikmadi ne yalan sòyleyim suan biraz dusunuyorom ama dini acidan cok korkuyorum bunun gùnahini nasil oderim diye rabbim insallah o gùne birakmaz
Benim bulundugum ùlkedede yapiliyor hic problemsiz ilerde biryerden karsima cikar diye cok tedirginim bunlar icin onemli degil cunku cocuk 18 yasinda girdiginde insan halari var avrupada sòylerler diye korkuyorum bòyle bir prosùdùr varmi bilmiyorum sizin bilginiz varmi bu konuda arkadasiniz birsey soyledimiAvrupada (danimarkada) sperm bankasına yönelebilirsiniz.
Eşinizi rencide etmeden.
Kimsenin bilmesine gerek yok...
Ben şahsen yapardım. Yapan bir cift taniyorum... ve aile olarak cok mutlular
Hayir denemedik hic olmadigi icin canli sperm gerek duymadilarOksijen tedavisi denediniz mi? Esiminde epey dusukdu.bu tedavi ike 2 kat artti
Amin ins.sizin probleminiz nedirben de 37 yasındayım ümitsiz olmayın
allahın vardır bir bildiği
ben de anne oalamadım henüz
bir gün olurum insallah
Amin ins.nerde varsa Rabbimin mucizesi onlar adina cok sevindimEşin tese ne oldu mu Rabbim verir inşaallah 14 yıl dile kolay dayanılması çok zor , gecen hocam anlattı 25 senedir çocuğu olmayan kısır bir kadını rahminde mıyım var diye ameliyata alıyorlar bakıyorlarki mıyom ne yok kadın hamile ,mucizelere inan inşaallah olacaktır
Benim bulundugum ùlkedede yapiliyor hic problemsiz ilerde biryerden karsima cikar diye cok tedirginim bunlar icin onemli degil cunku cocuk 18 yasinda girdiginde insan halari var avrupada sòylerler diye korkuyorum bòyle bir prosùdùr varmi bilmiyorum sizin bilginiz varmi bu konuda arkadasiniz birsey soyledimi
Peki nerde yapildi donosyan bi sakincasi yoksa tabi bilgi almak icin gidip hic sormadim sadece internetten okudum boyle bir ihtimal oldugunuCanim, bende bu konu ile ilgilendim
Asla öyle birşey olamaz. Asla.
Bu konuda korkmaniza gerek yok.
O cocuk sizin.