Anne olamamak

Canim benim ben hamile kalamadim eşimde canli sperm yok 14 yildir doktor doktor geziyoruz hic bir sonuc alamadik bize ònerdikleri tek şey sperm bankasi
Ay çok özür dilerim yanlış yazmışım. Hiç doğum yapmadın mı anlamında sorucaktım da yanlış sormuşum kusura bakma :( Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

Allahım en kısa zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin insallah

30 lu yaşlar anne olmak için geç değil
Hatta tam ideali bence
Zamanınız var yaşlar müsait
Denemeye devam
İnşallah en kısa zamanda isteyen herkese versin Allah

Sizi çok iyi anlıyorum bende çok mücadele verdim ,şimdilik tedavilere ara verdim....Belkide hayırlısı olmaması daha iyi,değecekmi çektiğimiz bu sıkıntılara ,o ağır ilaçların vücudumuzda bıraktığı hasara ,üzüldüğüm tek nokta sorun ben kaynaklı olduğu için eşimin baba olma hakkını elinden almışım duygusu,yoksa bu dünya çocuk yapmak için pekte güllük gülistanlık bir yer değil...Size bol şans diliyorum

Canim benim ben hamile kalamadim eşimde canli sperm yok 14 yildir doktor doktor geziyoruz hic bir sonuc alamadik bize ònerdikleri tek şey sperm bankasi
Eşin tese ne oldu mu Rabbim verir inşaallah 14 yıl dile kolay dayanılması çok zor , gecen hocam anlattı 25 senedir çocuğu olmayan kısır bir kadını rahminde mıyım var diye ameliyata alıyorlar bakıyorlarki mıyom ne yok kadın hamile ,mucizelere inan inşaallah olacaktır

Vardır bir hayır...
Annemin yakın bir arkadaşı yana yakıla çocuk isterdi.
16 yıl sonra çocukları oldu.
Çocuk şimdi 20 yaşında.
Anne-babaya etmediği eziyet kalmadı.
Okulunu bıraktı, annesini döven, babasını söven serserinin teki.
Ve en son kadının anneme,
böyle olacağını bilseydim hayırlısı derdim, olmadı derdim bağrıma taş basardım, dediğine şahit oldum.
O yüzden bazen isteklerimizde çok ısrarcı olmamak gerekiyor olabilir.
Hayırlısı ise hakkınızda Allah bir kapı açar..

yaa inna bazen bu yazdıgının aynısını düşünüyorum ,

rabbimin kolaylıkla vermediği ama bizim tedavilerle hamıle kalıp doguran kadınların çocukları nasıl hayırlı evlatlar mı ,
anne baban kıymeti biliyorlarmı diye düşünürüm allah pişman ettimi acaba diye gelir aklıma ,

benımde çok şükür rabbime 1 kızım var 9 yaşında kardeş istiyor 2 yıldan azla oldu olmuyor olmuyor ,
aşılama tüp bitkısel ne varsa yaptım , dogal yolla kaldım kalbi durdu alında , neyse

acaba böylesimi hayırlısı olsa ablasını yoran bir kardeş mi olur diye gelir aklıma,

rabbim çocuklarımızla sınamasın bizi inşallah AMIN

Ògrendikten bir sene sonra dokturumuz bize bunu teklif eti yurdisinda oldugmuz icin hic sikinti olmuyor ozaman 23 yasindaydim hic dusunmeden hayir kesinlikle kabul etmem dedim aradan elbet bi tedavi vardir dedim turkiyede tedavi gorduk 2 ameliyat daha oldu elde var sifir kaan aydos hoca bile donasyonu dùşùnun dedi sag olsun eşim hic karsi cikmadi ne yalan sòyleyim suan biraz dusunuyorom ama dini acidan cok korkuyorum bunun gùnahini nasil oderim diye rabbim insallah o gùne birakmaz
Bu acıdan bakmamıstım. Dolayısı ıle size kalmıs gerısı derdın dermanı var.

Avrupada (danimarkada) sperm bankasına yönelebilirsiniz.
Eşinizi rencide etmeden.
Kimsenin bilmesine gerek yok...
Ben şahsen yapardım. Yapan bir cift taniyorum... ve aile olarak cok mutlular

Avrupada (danimarkada) sperm bankasına yönelebilirsiniz.
Eşinizi rencide etmeden.
Kimsenin bilmesine gerek yok...
Ben şahsen yapardım. Yapan bir cift taniyorum... ve aile olarak cok mutlular
Benim bulundugum ùlkedede yapiliyor hic problemsiz ilerde biryerden karsima cikar diye cok tedirginim bunlar icin onemli degil cunku cocuk 18 yasinda girdiginde insan halari var avrupada sòylerler diye korkuyorum bòyle bir prosùdùr varmi bilmiyorum sizin bilginiz varmi bu konuda arkadasiniz birsey soyledimi

Eşin tese ne oldu mu Rabbim verir inşaallah 14 yıl dile kolay dayanılması çok zor , gecen hocam anlattı 25 senedir çocuğu olmayan kısır bir kadını rahminde mıyım var diye ameliyata alıyorlar bakıyorlarki mıyom ne yok kadın hamile ,mucizelere inan inşaallah olacaktır
Amin ins.nerde varsa Rabbimin mucizesi onlar adina cok sevindim

Benim bulundugum ùlkedede yapiliyor hic problemsiz ilerde biryerden karsima cikar diye cok tedirginim bunlar icin onemli degil cunku cocuk 18 yasinda girdiginde insan halari var avrupada sòylerler diye korkuyorum bòyle bir prosùdùr varmi bilmiyorum sizin bilginiz varmi bu konuda arkadasiniz birsey soyledimi

Canim, bende bu konu ile ilgilendim
Asla öyle birşey olamaz. Asla.
Bu konuda korkmaniza gerek yok.
O cocuk sizin.

Canim, bende bu konu ile ilgilendim
Asla öyle birşey olamaz. Asla.
Bu konuda korkmaniza gerek yok.
O cocuk sizin.
Peki nerde yapildi donosyan bi sakincasi yoksa tabi bilgi almak icin gidip hic sormadim sadece internetten okudum boyle bir ihtimal oldugunu

Back
X