Anne olamamak

Ozoz13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2021
7
1
1
Canımın taa içine,
Benim hayalimde büyüttüğüm güzel yavrum. Belki yoksun belki de hiç olmayacaksın ama ben anne olmanın ne demek olduğunu hissederek yazıyorum şu satırları. Ne kadar tuhaf dimi bir sürü kadın var çocuk sahibi oldukları için anne sıfatını almış ama özünde anne olmayı bırak insan bile olamamış. Bir de benim gibi kadınlar var işte. Ne kadar çok isterse istesin anne olamamış… canımdan çok severdim ben seni gözümden sakınırdım hayata tutunma nedenim olurdun sen benim…gelmedin gelemedin izin vermediler..annen suçlu yavrum annen suçlu… Yanlış seçimler yapmamın kurbanısın sen..Sen benim hayatımın en önemli parçası olmayı hak ederken hayatımda hiçbir yere sığdıramadılar seni.. Beni anneliğe layık görmediler.. Bakma sen görmediler dediğime..Tek bir kişiydi aslında bu ama aslında çok kişiydi..Baban…Evet yavrum baban istemedi seni.. Evlenmeden önce o da istiyordu birlikte hayaller kuruyorduk..Nasıl olacaktın kime benzeyecektin..ama emindik çok tatlı çok güzel olacaktın..Çünkü sen bir aşk çocuğu olacaktın…Ama öyle olmadı yavrum olmadı..Hayallerim yerle bir oldu..Anlayacağın hayallerim hayal oldu… İstemez miydim şu an seni koklamak..İstemez miydim sıcaklığında huzur bulmak..İstemez miydim seninle oyunlar oynamak,yürümek, koşmak…Herşeyi senle yapmak isterdim herşeyi… Yoksun sen hiç olmadın beki ama ben seni hep çok özlüyorum..İçimde kanayan koca bir yarasın sen..Hiç dinmeyecek olan..özlemi hiç bitmeyecek olan…Sen gelmesen de olmasan da hep benim canım olacaksın hep içimde hep umudumda olacaksın…Bir gün başkalarının çocuklarına bakıp ağlamaktan gözlerim kurumazsa eğer ölene kadar senin için dökülecek bu gözyaşlarım..Affet beni güzel yavrum affet…Ama ben babanı asla affetmeyeceğim… Seni çok çok seviyorum…. ANNENN(Hiç annelik duygusunu tatmamış olsamda hayalimde bir anneyim ben)

Neden engel olundu buna?

Neden engel olundu buna?
Eşim istemiyor çünkü onun bir çocuğu varmış. Ve benim ne kadar çok istediğimi biliyordu evlenmeden de birlikte hayaller kuruyorduk..ama hayat bana en büyük derslerinden bırkını verdi işte. .

Eşim istemiyor çünkü onun bir çocuğu varmış. Ve benim ne kadar çok istediğimi biliyordu evlenmeden de birlikte hayaller kuruyorduk..ama hayat bana en büyük derslerinden bırkını verdi işte. .
Önceden hayal kurup sonradan mi istemedi hiç uzlaşma yoluna girmedinz mi belki olur size karşı yaklaşımı nasıl pekii

Ayrılın ? Nasıl sizi böyle kandırır bile bile ve şimdi bencilce istemiyorum der.

E o zaman ayrılın. Resmen sizi kandırmış. Ne kadarlık evlisiniz?
1 buçuk sene oldu. Ayrılmıyor da sürekli beni ailemle tehtid ediyor. Aileme ne kadar düşkün olduğumu bildıgi için onlara zarar vermekle tehdit ediyor. Bi gün yanlışlıkla çocuk olacak diye ödü kopuyor.

Ayrılın ? Nasıl sizi böyle kandırır bile bile ve şimdi bencilce istemiyorum der.
Çok sevdik çok aşık olduk sandım. Aslında aşk diye bir şey yokmuş. Hala beni sevdigini söylese de bir insan sevdiğine bunu yapabilir mi. Anne olma hakkımı elimden aldı. Hatta öyle şeyler söyledi ki menapoza girsen ne güzel olur bi şey kullanmak zorunda kalmayız bile dedi. Ben daha 34 yaşındayım. Hayallerim var ve bana bunları soyluyor.

Önceden hayal kurup sonradan mi istemedi hiç uzlaşma yoluna girmedinz mi belki olur size karşı yaklaşımı nasıl pekii
Uzlasilacqk bir insan olmaktan çıktı . Bambaşka bir insan oldu. Beni seven aşkımdan deli divane olan adam gitti yerine asabi öfkeli kin dolu bir adam geldi. Artık olmaz çünkü daha çok yeni bunla ilgili bir şey yaşadım ve anladım ki ondan baba da olmaz insan da

Ne demek tehdit ediyor boyun egmeyin gerekirse şikayetçi olun. Tehdit ederken ses kaydı felan alın cok sacma seninde hakkin degil mi anne olmak

Öncelikle bi tavsiye ve önlem olarak telefonunuza ‘KADES’ uygulamasını indirin. Bunun yanında öyle eşe de öyle evliliğe de başlarım. Çocuk konusu tek taraflı alınabilecek bi karar değildir, zaten bu yaşadığınız da evlilik değildir. Korkmayın. Onun ailesini de durumdan haberdar edin. Ama boşanmak gibi bi niyetiniz yoksa kimseyi de boşuna yormayın.

Ne demek tehdit ediyor boyun egmeyin gerekirse şikayetçi olun. Tehdit ederken ses kaydı felan alın cok sacma seninde hakkin degil mi anne olmak
Allah biliyor ya elbet bunun bedelini ödeyecek. Şikayet etmek çok basit inan bana kendimi düşünmüyorum anne babam çok hassas ve onların gözünde bir damla yaş a sebep olmak bile istemiyorum. Ama ahım hep üzerinde olacak. Her gün dua eder mi insan ben ediyorum. Defolsun çıksın gitsin hayatımdan diye.bir mucize olsun diye. Biz isteriz uğraşırız Allah vermez onu anlarım. Vardır Rabbimin bi bildiği derim. Hayırlısı buymuş derim. Ama bile isteye bi insan eşine bak keşke şununla evlenseydin belki çocuğun olurdu hani çok istiyordun ya der mi. Diyebilir mi ya.

Çok üzüldüm sizin için. Dünyada milyonlarca kadın var anne olmak isteyip sağlık durumundan dolayı olamayan, ama siz hamile kalabilecekken birisi buna engel oluyor.. çok zor bir durum olsa gerek. Rabbim yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…