kizlaaar merhabalar bir turlu kocacimdan sira gelip de giremedim nete bugun:)))
iyiyim ben, basik hava nedeniyle basim agriyor o kadar, iyiyim cunku dun bir idrar testi daha yaptim veeee ikinci cizgi daha koyu cikti:))) Yarin sabah da kan vermeye gidecegim, heyecan dorukta yani:))
Medicine'cigim ben de Alman Hastanesinde tedavi goruyorum ama ben Bahceci ekibi ayrildikrtan sonra basladim, Bahceci ekibi gitmisti ama Timur Gurgan henuz baslamamisti. Arada Melih Aygun diye cok sirin bir doktor vardi, ilk tedavimi o yuruttu, dondurulmus ile tedavimi de o takip etti ama transfere Timur Gurgan'in kendisi girdi. Ben Alman Hastanesi'nden de Melih Bey'den de cok memnundum, negatifimi alinca Melih Bey'in gozleri doldu, esimle hayret ettik bu kadar icsellestirmesine. Biz sizi cok sevmistik, sizi mutlu edemedigimiz icin cok uzgunum demisti. Ayrica Alman Hastanesi"nin embriyolugu da Semra Sertyel' o da cok basarili bir uzman. Timur Bey de cok eglenceli ve rahat bir doktordu, onu da cok sevdim ama tekrar karsilasma sansim olur mu bilmiyorum, zira cok yogun ve komplike hastalar disinda pek rutin kontrollere ve transferlere bakamiyor. Seninle de maalesef kayiplarin oldugu icin ve mesleki bir dayanismayla ozel olarak ilgilenecektir diye dusunuyorum. Hatta bence Alman'a kadar gelmek yerine Ankara'da da klinigine gidebilirsin.