canım Allah bağışlasın bebeklerini ama inan hepimizde aynı kavgılar var bugün normalden biraz fazla uyudu diye o kadar da uyumasını isteyen ben gidip gidip kontrol ettim saanırım seninkiler daha ufak umarım uykuları düzene girecektir
bende cokkkk zorlaniyorum cogu zaman evimin isini yapamiyorum.eskiden kasikla cocuklarinin pesinde kosan annelere sinir olurdum benim basima geldi gun icinde asla kendi istekleriyle yemiyorlar zorla oyunla azicik yediriyorum cogunuda aglarak yiyorlar ve kesintisiz sadece sabah 7 den 2 ye kadar uyuyorlar gece ayaktalar uyutsamda en fazla 1 saat cildirmak uzereyim uyku saatlerini degistiremedim bir turlu haliyle esimlede birbirimize giriyoruz duzen kalmadi evde ama yuzlerine bakinca herseyi unutuyorum o ayri tabii bugunlerde gececek insallah
bizimkilerde geceleri ayaktalardi.doktor ortami cok karanlik yap dedi.uyandiklarinda baktilar karanlik bikac kere ciglik attilar agladilar zirladilar alistilar..artik gece oyun oynamak istemiyolar..sende oyle yap istersen .birde hic konusma gece..
hep 6 aylık olunca uykuları düzelir dediler ama biz 6 aydan önce uyku ve beslenme yönünden çokkk daha iyiydik şimdi uyumak istemiyorlar yada gece uyanınca tekrar dalamıyorlar bu durumla nasıl başa çıkıcam bilemiyorum hala uykusuz her gece modundayımsizleride okuyunca anlıyorumki bu çocuklar düzelmeyecek
1-2 aydır hep diştendir dediler hala diş miş yok bence benim kızlar huysuz..... püfff...
son zamanlarda haberlerde bakicilarla ilgili haberleri gorunce acaip uzuluyorum...bizimde bakicimiz var cok iyi ama, hic birzaman cocuklarin ilaclarini hatirlamiyor yada zamaninda vermiyor..karinlarini tika basa doyurmaya calisiyor..en ufak aglamada ay bu acikdi diyip biseyler yedirmeye calisiyor..calisan annelere cok uzuluyorum..eger kendi annen bakmiyor ve sen bakiciya guveniyorsan vay haline..bizim sitede birkac bakici bu soguklarda cocuklari disariya cikarmis gezdiriyor.amac cocuk gezdirmek degil tanidiklara is bulmak..
aynen resmen 6.ayin gelmesini iple cekdim ..hicbirsey degismedi..dis olayi zaten cok korkunc..nazimda hic dis yok.selimim de kopek disleri bile kapardi bugun yarin cikicak...bu uyku duzenleri sanirim 2 yasinda duzene giriyor..bide esim demez mi bir kizimiz daha olsa...o an kafasina balyozla vurasim geldim..
bir kız dahamı mümkünse adını naz koymayın bu nazlar nazlı oluyor
doktorumuz bile bu kiz cok hisli tam ismi gibi naz diyor..ama benim nazim cok guzel senin nazin nasil ? beren ismide cok guzel bu arada harika isimler koymusun..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?