benim bebeklerime ben ve bakici bakiyoruz..hamileligimde de calismadim..2 senedir evdeyim..birde hafta 3gun temizlige baska bir kadin geliyor..hafta sonlari annem geliyor .anca bakabiliyorum ben..sen annen le bakiyordun dimi ?
bu cocuklari sallamadan uyutmaya ne zaman alistirmak lazim?bilen var mi ?
bu hamak nasil birsey ? bende mi alsam acaba ? nerden aldin birde?
bende esimle hicbiryere cikamiyorum cunku tek basima idare etmek zorunda kaliyorum..c.tesi gunleri Allahdan kadin calisiyor..bir yere gidiceksek onunla gidiyoruz..evet ben daha iyi durumdayim..kadin 7 de gidiyor...7 den sabah 8 kadar ben bakiyorum..valla o bile yetiyor..cunku sabaha kadar yat kalk yat kalk..gunduz kadin tek bakamiyor.benim yardimim gerekiyor..birde biz cocuklarla biraz yapisik olduk..ben evden cikim cildiriyolar..
Lullaby Lullaby Çok Amaçlı Hamak Yatak | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
cnm hamak bu benim kızlar cılız o yüzden rahat kullanıyorum, mağazada içine yatırıp denemek lazım birde ben alırken 15 gün deneme süresi vardı ama ben iade etmedim işimi gördü burada özelcandan aldım istanbul da nerelerde satılıyor nette varsa bakmak lazım
sen nerede oturuyorsun ??bu hamak 13 kg kadar bizimkiler simdiden 13 kilolar...senin isinde cok zor..bisey sorucam sana sende hic psikolojik olarak etkilendin mi ? ben 4 aydir psikologada gidiyorum ama pek bir isede yaramadi..yogun bakimda cocuklarin olmesinden korkmusunuz dedi ..bana bisey olursa cocuklara ne olur diye bi sacma korku var..nerden ciktigini bilmiyorum psikologa gore yogun bakimda kaldiklari icin cok etkilenmisim...
senin durum biraz daha iyi cnm ben gündüz annemle eğer işi varsa yanlızgecede eşimin yardımıyla bakıyorum.. valla çok yoruluyorum artık 24 saat kısır döngü bende 2 senedir evdeyim dışarı çıkamıyoruz hiç kızlar durmuyor zaten eşimle çıkmaya cesaret edemiyorum bir ağlamaya başlarlarsa yanarız.. o yüzden yat kalk dört duvar, kızların giymeye hiç kıyafeti kalmadı dışarı çıkamıyorum püfff çok bunaldım artık..
cnm ben 3 ay salladım çok gazları vardı sonra hamak aldım sallanmak isteyen onda uyuyo diğerinide kucakta pışpışlıyorum..
ikiz bebek büyütmek çok zor ama ileride eminimki hepimiz bu zor günleri unutucaz çünkü ikiz annesi olmak çok özel bir durum..
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bebişleimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
Amin canim..walla bugunleri pek unuturmuyum bilmiyorum..butun psikolojim bozuldu..
ben sna yemek tarifi vereyim..simdi bizimkiler brokoli ve patatesi ispanagi cok seviyor..
patates yemegini 3 orta boy patates 1.5 havuc bir avuc pirinc bir tatli kasigi zeytinyagi ; ve et yada tavuk veya kemik koyuyoruz..ishalkende bunu yediiryorum..
brokoli
1 et parcasi yada kemigi kaynatiyorsun..kemik se suyunu suzuyorum..ardindan 1 ortaboy brokoli parcasini koyuyorum..onlar kaynasin 1 avuc pirinc.
baska bir yerde 3 yemek kasigi yogurt 1 yumurta sarisi 1 kahve fincani un koy iyice cirp...brokolinin suyundan biraz koyup karistir..sonra brokoli ve etin icine dok..en az 15 dakika kaynat..1 tatli kasigida yag..
bunlari biz blenderla eziyoruz..
ikiz bebek büyütüp psikolojisi sağlam kalanları kutlarım.. en azından ikisine yeterli ilgi veremiyorum diye bunalıma girer insan..
güzel tarif.. afiyet olsun kuzulara.. kızlar günde ne kadar süt-mama içiriyorsunuz?
berennaz cnm ben pek kk ya girmiyorum çizelgeni yeni gördümbenimkilerde 7 aylık.. kusura bakma dikkat etmeden yazmış oldum cnm..
ben sna yemek tarifi vereyim..simdi bizimkiler brokoli ve patatesi ispanagi cok seviyor..
patates yemegini 3 orta boy patates 1.5 havuc bir avuc pirinc bir tatli kasigi zeytinyagi ; ve et yada tavuk veya kemik koyuyoruz..ishalkende bunu yediiryorum..
brokoli
1 et parcasi yada kemigi kaynatiyorsun..kemik se suyunu suzuyorum..ardindan 1 ortaboy brokoli parcasini koyuyorum..onlar kaynasin 1 avuc pirinc.
baska bir yerde 3 yemek kasigi yogurt 1 yumurta sarisi 1 kahve fincani un koy iyice cirp...brokolinin suyundan biraz koyup karistir..sonra brokoli ve etin icine dok..en az 15 dakika kaynat..1 tatli kasigida yag..
bunlari biz blenderla eziyoruz..
bizimkilerin kuculmuslerini ben veerdim hep yeni kuculenleri yollarim sana..
ikiz bebek büyütüp psikolojisi sağlam kalanları kutlarım.. en azından ikisine yeterli ilgi veremiyorum diye bunalıma girer insan..
güzel tarif.. afiyet olsun kuzulara.. kızlar günde ne kadar süt-mama içiriyorsunuz?
berennaz cnm ben pek kk ya girmiyorum çizelgeni yeni gördümbenimkilerde 7 aylık.. kusura bakma dikkat etmeden yazmış oldum cnm..
ben sabah 9 da kahvalti yaptiriyorum..12 de oglen yemegi..3 de yogurt..kendim mayaliyorum.6 da muhallebi..9 da aptamil 2 gece birde gece 2 de aptamil 2 gece veriyorum..bizimkilerde aptamil 3 gaz yapti. o yuzden 2 ye geri donduk..
3 gunde alistiriyorsun tatlim.cocuklar duzenleri oldumu kendilerini daha rahat hissediyoalrmis..simdi bizimkielr yemek saatleirni bildiklarinden baska saatt e vermeye calsiinca yemiyorlar..sende ayni saatte hep ayni seyleri yedirirsen alisirlar..az da yeseler problem degil..onemli olan senin istikrarkli olman...bu areada yazin patates yemegine kabak da koyuyorum ama mevsiminde ne varsa onu vericeksin..ispanak tarifide vereyim sana..
ispanak 300 gr gibi iyice yika..ben sirkede bekletiyorum..ocone bir avuc pirinc.1 orta boy patates.1 orta boy sogan.yazin dometes kisin 1 tatli kasigi salca 1 tatli kasigi zeytinyagi koyuyorum..hepsini kaynat..sogani cikar.blenderdan gecir..bunuda cok seviyolar..doktor 1 yasindan once kendi yedigimiz yemekleri yedirtmiyor..ve kesinlikle tuz yok..sekerli bisey asla yok..
zorlanamdan azar azar yedir zamanla alisiyorlar..
ya ben ahstalanmadim ..gunum 1 gun gecti...hamile olabilirmiyim ?? gerci doktor siizn normal yolla asla cocugunuz olmaz dedi ama...ya olamaz dimi boyle birsey ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?