anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

ya yok hala olmadim..bugun test aldim ama cikmadi..bu arada yuzumde sivilce dahil butun belirtiler var amahastalanmadim..bide sabah kustum..surekli ates basiyor ayni hamileligimde ki gibi..ama testte olsa ciakrdi..yoksa menopoza mi giriyorum..

walla bisey yapmadim..hala bir numara yok..2 gun kustum ama bugun iyiyim,,biraz daha beklicem , olmazsa kan testi yaptiricam..

amin..selim dustu ve kolu catladi zavalli oglumun koluda alcida..

canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm, ne kadar süre kalacak alçıda Allah acil şifa versin..

bu aralar kızlara yanlız baktığım için giremiyorum nete yeni gördüm, bundan sonrada yanlız bakacam gibi .. çok yoruluyorum kucak istiyolar zır zır ağlıyorlar, hiçbirşey yolunda gitmiyor... çok cnm sıkkın..

yinede en zoru çocuklarımızın sağlığına zarar gelmesi.. son kazası olsun Selimciğin inş. kendinize dikkat edin

15 gun alcida kalicak..nasil dayaniyorsun tek basina..superman olmak lazim..ben pazarlari bi kendim bakiyorum ertesi gun hemen hastalaniyorum..Allah sabir versin

15 gun alcida kalicak..nasil dayaniyorsun tek basina..superman olmak lazim..ben pazarlari bi kendim bakiyorum ertesi gun hemen hastalaniyorum..Allah sabir versin

ah yavrum ya kıyamam çok can sıkıcı bir durum..
bakmaya çalışıyorum ama yetişemiyorum süperman olamam ama sinir hastası oldum o kadar yıprandımki uslu bebekler olsalardı belki daha kolay olurdu ama malesef deiğiller bakıcı tutacak durumumda olmayıca ağlaya zırlaya akşamı ediyoruz, gerçekten sabıra ihtiyacım var amin cnm..

tekbaşına bakan arkadaşları kutluyorum, ben yeterli bir anne olamadım malesef...

cnm Selim nasıl oldu, kaç gün kaldı çıkmasına alçının.. tekrar geçmiş oldun nasıl oldu düşmesi?

cuma gunu cikacak.ben evde yoktum yeniyil gunu koltuga tirmanirken dusmus { bakici oyle dedi } eve cagirdi.kostum gittim..aglamakdan gozleri kaslari sismis..hastaenye goturdum o gun alciya almadialr.yeni yil gunuydu.bende eve getirdim.pazartesi aradilar catlak var getirin diye.1 hafta oldu iste..eli alcida degilmis gibi hareket ediyor..

hımmm, kötü bir gün olmuş.. bir daha yaşamaman dileğiyle cnm

saol canim senin bebisler nasillar ???bizimkiler iyice hareketlendiler..hele oglan iki dakika durmuyor..surekli hareket halinde..elimden tutun yurutun beni diyor..

saol canim senin bebisler nasillar ???bizimkiler iyice hareketlendiler..hele oglan iki dakika durmuyor..surekli hareket halinde..elimden tutun yurutun beni diyor..

maşallah cnm ya benimkiler henüz yuvarlanma aşamasında.. selim yakında yürüyecek o zaman genelde kızlar erken yürür derler ama kim tutar oğluşu

bizde durumlar pek içaçıcı değil hala yemek savaşları yapıyoruz malesef e uykuda düzene giremedi bir türlü.. valla sabrım kalmıyo bazen eşimde sağolsun pek bir yardımı yok.. aramızda yok zaten.. hayat zor geliyor tabi, maddi yönden bişey diyemem gerçekten 2 çocuk zor yetiştiriyoruz tek maaşla yetişemediğimizde oluyor ama üzerine birde uykusuzluk ve yorgunluk eklenince hiç geçinemez olduk.. Allah sonumuzu hayır etsin..

buraya neden kimse yazmamış anlamadım..

yaşadığı zorlukları paylaşacak anne veya hamiş arkadaşlar yok yada görmemişler sanırım :))

keyifli anne ve anne adaylarıda yazabilir tabiki :119:

Son düzenleme:
walla bende anlamadimkimse yazmiyor..birilerinin tavuguna sit dedik herhalde..

selam kızlar

ikizi olupta zorluk yaşamayan olurmu hiç

bugün yine anamı ağlattılar

bi yeri ağrıyor galiba cansunun susmak bilmedi. i,ştahıda yok sabah 10 da bi biberon maması yemişti bide meyve püresi yedi bu kadar..

1 çay k. calpol verdim uyudu. ağrısı vardı sanırım.

diğeride mızırdayıp duruyo uyududa az kafa dinledimmmm ama uzun sürmez 10 dk

benim bebeklerim bir haftadir hicbirsey yemiyorlar ..oksurukde cabasi..paranox fort iyi geliyor..bizi calpol kesmiyor..ibufen veriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…