anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

kızlar nerelerdesiniz yahuu kimsecikler yok hepiniz nereye kayboldunuz?başka topiktemisiniz yoksam hıı:26:hadi gelin yaww özledim hepinizi:2:

BENIM DEDEM dun vefat etti...

sözün bittiği yer.. mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inşallah.. rabbim sizlere sabır versin..

canım babannenin sağlık durumu nasıl.. Allah herkese deden ve babannen gibi ayrılıksız bir ömür kısmet etsin..

alainacım başın sağolsun mekanı cennet olsun allah sabır versin cnm benim çok üzüldüm..

eloisa cnm nerdesin kız sen msnde açmıyon burayada gelmiyon başka topiklerlemi aldatıyon yoksam bizihıhhfatoşta yok..bi yaramazlık yok dimi cnm benim

eloisa cnm nerdesin kız sen msnde açmıyon burayada gelmiyon başka topiklerlemi aldatıyon yoksam bizihıhhfatoşta yok..bi yaramazlık yok dimi cnm benim[/QUOTE]

yok canım başka topiklerde falan dolaştığım bak profilimden son yazdığım cevaplara anlarsın:))
ayy çok komik ya başka topikte biri daha ben başka topiğe yazdım diye eleştirmişti halbuki kimse kimsenin tekelinde değil :26:

amma mrk etme nete girsem buayı ihmal etmem eşim götürüyo bilgisayarı bu ara o yüzden msn veya kk da göremiyosun beni şekerim ( oğluşlar nasıl iştahları düzeldimi, zorlayan dişleri çıktı mı? canım bende çok özledim siziiiii

fatoşcumda yok kızlar nasıl canım iyisinizdir inşallah..

alaina sen nasıl oldum canım Allah sabır versin..

bana gelinde berenimle başım hala dertte ne kabızlığıyla başa çıkabiliyorum ne yemesiyle herşeyi reddediyo günde 1 veya 2 öğün anacak yiyor meyve ve çorba geri kalanda su içiyor.. yavrum kuzu gibiydi ne zamanki diş sürecine girdi huy değiştirdi bu huyundan vazgeçermi bilmem ama tükendim artık aylardır uğraşıyorum ( nazımda kendi halinde teyzeleri canı isterse yiyo istemezse yemiyo normal karşılıyorum zorla yedirecek değilim ama oda iyice kuduruklaştı bir dakika başını çevir kesin başına bir iş geliyor bunlar yürüyünce napıcam bilmem

hepinizi öptüm çokkkkk :119:

selam kızlar

uzun zamandır ne buraya nede msn açamadım sadece arada bi face açıp bakıp çıkıyorum..

benim kızlar çok yaramaz oldular artık zapt edilmiyor. 8 aylık olduk bizde çok hareketlenmeye başladılar.

birde grip oldular 1 hafta mız mız onlarla uğraştım sonra onlarınki geçti ben grip oldum.

artık eskisi gibi giremiycem nete onu anladım..

alaina başın sağ olsun canım..

eloisa seninde şu bebişler ne kadar üzdü seni yaa inşallah düzelir ne diyim..

berilcim senin kuızucukların dişide inşallah sorunsuz çıkar. b,zde daha diş faaliyeti yok..

hepinizi öpüyorum.

eloisa cnm nerdesin kız sen msnde açmıyon burayada gelmiyon başka topiklerlemi aldatıyon yoksam bizihıhhfatoşta yok..bi yaramazlık yok dimi cnm benim

yok canım başka topiklerde falan dolaştığım bak profilimden son yazdığım cevaplara anlarsın:))
ayy çok komik ya başka topikte biri daha ben başka topiğe yazdım diye eleştirmişti halbuki kimse kimsenin tekelinde değil :26:

amma mrk etme nete girsem buayı ihmal etmem eşim götürüyo bilgisayarı bu ara o yüzden msn veya kk da göremiyosun beni şekerim ( oğluşlar nasıl iştahları düzeldimi, zorlayan dişleri çıktı mı? canım bende çok özledim siziiiii

fatoşcumda yok kızlar nasıl canım iyisinizdir inşallah...
alaina sen nasıl oldum canım Allah sabır versin..

bana gelinde berenimle başım hala dertte ne kabızlığıyla başa çıkabiliyorum ne yemesiyle herşeyi reddediyo günde 1 veya 2 öğün anacak yiyor meyve ve çorba geri kalanda su içiyor.. yavrum kuzu gibiydi ne zamanki diş sürecine girdi huy değiştirdi bu huyundan vazgeçermi bilmem ama tükendim artık aylardır uğraşıyorum ( nazımda kendi halinde teyzeleri canı isterse yiyo istemezse yemiyo normal karşılıyorum zorla yedirecek değilim ama oda iyice kuduruklaştı bir dakika başını çevir kesin başına bir iş geliyor bunlar yürüyünce napıcam bilmem

hepinizi öptüm çokkkkk :119:[/QUOTE]

tamam cnm benim özlettiniz ama tek hastalık kötü bişey olmasında.iyilerşükür ama benimde alptuğun kabızlık başladı gene 3,4gün yapamıyor geçen lavmanla yaptırdım.gene dişimi çıkacakta kabız oldu bilmem.dişleri çıktı ama yenigelecek gene sanırım.cnm benim bu kadar takma kafana üzme kendini bak benimkilerde yemiyor zorla yedirmeye çalışıyorum.diş döneminde iştahsız oluyorlar zaten.kabızlığınada lavman yap sende cnm.bi doktorada göstersen istersen.cnm benimm çok öptüm akşamları niye gelmiyonn

fatoşcum çok geçmiş olsun cnm benim gelmeyince merak ettik.sen geceleri falan açardın ya cnnm.kuzucuklarınızı öpün benim için
alaina cnm sen nasıloldun cnm benim?

berilcim benim kızların uyku düzenleri nihayet değişti 12 gibi uyuyorlar. bende onlar uyuyunca yatıyorum :)

hıı anladım cnm ne güzel rahaat rahat uyuyosundur dimi bizimkiler sabaha kadar geziniyor yatakta cnm yaa.ama gündüz çocuklar uyuyunca aç sende biraz laflarız burda kimse yok ya yanlızım sıkılıyorum valla konuşcak kimsede yok

merhaba kizlar....dun dedemin 7 si idi..babanemde fenalasti...benim oglum yurumeye basladi..kizda oglanda cok yaraamaz oldular...bende giremedim hic... bu olum olayinda sonra yine panik atagi arada tutmaya basladi...bizimkiler birbirleri ile o akdar tatli oynuyorlarki...inanilmaz sevimli oldular...

ben yine deli gibi kendi kendime yazmaya basladim..bizim cocuklarin bir turlu uykulari duzene girmedi..bir dua kitabinda gordum uykusuz cocuklar icin bir dua vardi.yazip cocugun ustunde tasimak gerkeiyormus..onu birde denicem..belki ise yarar..

slm kızlar gene yoksunuzalainacım çok sevindim bebişin yürümeye başlamış.benimkilerde yürüyor şükürr.nasıloldun cnm benim

gündüzleri neti açamıyorum kızlar rahat vermiyor hiç birde hareketli zamanları gözüm hep üzerlerinde o yüzden vakit bulamıyorum akşamda onları yatırınca ancak evi temizleyip yatıyorum valla çok yoruyorlar beni :))

alaina nasılsın canım babanneni mrk ediyorum vede hep dua ediyorum çok ağrı çekmesin diye

beril fatoş öptüm ikizanneleri :119:

slm cnmm bede eskisi gibi pek giremiyorum.bide siz yoksunuz çok özledim sizlerle sohbetimizi.benimkilerde aynı yaa çok hareketliler.sağlıklı olsunla rtek yaa.öptüm alaina fatoş ve elaisa cnm benim

merhabalar....cok uzun zaman oldu yazmayali..misafir cocuklar derken bayagidir giremedim...kizlar kadin dogumcuya rutin kontrole gittigimde safra kesemde tas cikti..safra kesem icin gittigimde karacigerimde 3 adet kist ve hemanjiom diye lekeler varmis...mr gir falan neler cektim bir bilseniz...neyse sizler nasilsiniz???neler yaptiniz ???/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…