eloisa cnm nerdesin kız sen msnde açmıyon burayada gelmiyon başka topiklerlemi aldatıyon yoksam bizihıhh
fatoşta yok..bi yaramazlık yok dimi cnm benim
yok canım başka topiklerde falan dolaştığım bak profilimden son yazdığım cevaplara anlarsın:))
ayy çok komik ya başka topikte biri daha ben başka topiğe yazdım diye eleştirmişti halbuki kimse kimsenin tekelinde değil :26:
amma mrk etme nete girsem buayı ihmal etmem eşim götürüyo bilgisayarı bu ara o yüzden msn veya kk da göremiyosun beni şekerim
( oğluşlar nasıl iştahları düzeldimi, zorlayan dişleri çıktı mı? canım bende çok özledim siziiiii
fatoşcumda yok kızlar nasıl canım iyisinizdir inşallah...
alaina sen nasıl oldum canım Allah sabır versin..
bana gelinde berenimle başım hala dertte ne kabızlığıyla başa çıkabiliyorum ne yemesiyle herşeyi reddediyo günde 1 veya 2 öğün anacak yiyor meyve ve çorba geri kalanda su içiyor.. yavrum kuzu gibiydi ne zamanki diş sürecine girdi huy değiştirdi bu huyundan vazgeçermi bilmem ama tükendim artık aylardır uğraşıyorum
( nazımda kendi halinde teyzeleri canı isterse yiyo istemezse yemiyo normal karşılıyorum zorla yedirecek değilim ama oda iyice kuduruklaştı bir dakika başını çevir kesin başına bir iş geliyor bunlar yürüyünce napıcam bilmem
hepinizi öptüm çokkkkk :119:[/QUOTE]
tamam cnm benim özlettiniz ama tek hastalık kötü bişey olmasında.iyilerşükür ama benimde alptuğun kabızlık başladı gene 3,4gün yapamıyor geçen lavmanla yaptırdım.gene dişimi çıkacakta kabız oldu bilmem.dişleri çıktı ama yenigelecek gene sanırım.cnm benim bu kadar takma kafana üzme kendini bak benimkilerde yemiyor zorla yedirmeye çalışıyorum.diş döneminde iştahsız oluyorlar zaten.kabızlığınada lavman yap sende cnm.bi doktorada göstersen istersen.cnm benimm çok öptüm akşamları niye gelmiyonn
fatoşcum çok geçmiş olsun cnm benim gelmeyince merak ettik.sen geceleri falan açardın ya cnnm.kuzucuklarınızı öpün benim için
alaina cnm sen nasıloldun cnm benim?