anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

canım geçmiş olsun öncelikle.

kimi duyarsam bebeği/çocuğu hasta.. nasıl bi hava varsa dışarda artık.. biz hiç çıkmadığımız halde evde hasta olduk neyseki iyileştik.

teşekkür ediyorum resim için yorumuna..

dediğin gibi yemezlerse yapacak bişi yok.

bugün cansu bana illahlah dedirtti. yani varya bi ara iyce geldiler iki tane patlatmamak için kendimi zor tuttum. yatağına yatırdım kapıyıda örttüm 10 dk girmedim. nasıl inat bi çocuk acaba ağrıyan yerimi var diğe calpolde vermiştim ama ne yaptıysam hanfendi memnun olmadı. 10 dk sonra düzeldi kendiliğinden.. bebekte olsa oda bi kadın ağladıkça düzeliyo sanırım

kahvaltı ettirirken kaseye vurdu devrildi. karyolanın üzerinde yediriyordum. çift kişilik uyku setinin yorganını yıkadım bu havada iyimi........

o hızla süpürgeyi taktım heryeri süpürdüm sildim. cemre süpürgeden korkuyo aslında ama lay lay lay diye süpürüyorum..

ne hale getirdiler bu çocuklar bizi yapmadığımız şebeklik kalmıyo...

saol canim iyiyim..antidepresan ilk baslarda bende uyku yapti..yani cocuklarla yattim problem olmadi..simdi Allaha sukur..iyiki iciyorum ..yoksa gercekten sacmalamaya baslamisdim..

çok şükür iyiymiş meliscik,, canım sen hala emziriyordun antidepresan kullanılabiliyor mu acaba bi bakmak lazım prospektüsüne tabi dr önermedem kullanılmamalı.. önce bi vitamin kullan belki yorgunluğun için iyi gelir.. tek bakmak benimde canımı okuyor sıkıştıkca annemi çağırıyorum senin varmı yakınında kimse..

benimkiler gece beslenmeyi bırakalı çok oldu çünkü biberonu bırakyılar ve akşam en son 7 gibi yiyip sabah 8 e kadar aç kalıyolar bu durum canımı sıktığı gibi birde çok fazla aç kaldıkları için tedirgin oluyorum..
kilo için tabiki yesin istiyorum ama benimkilerin asıl sıkıntısı aç olduklarında sürekli mızırdayıp durmuyolar ve ben çok yoruldum yani huzurlu olsalar bırakacam ne yerlerse yesinler ama aç olunca ne uykumuz var ne huzurumuz.. saatlerce kucakta geziyoruz ..

bunu benim gibi yaşayan anneler daha iyi anlar ..

dışarıdan bir izleyen olsa çok komik görünüyoruzdur heralde

yatakta oturtup mu yediriyosun cnm? benimkilerde sürekli vuruyor yada tepsiyi atıyor çamaşır yıkamaktan fenalık geldi..

beril nerelerdesin?

alaina

evt çok komiktir dışardan bakınca :))

benn onları yatıırıyorum öyle yediriyorum canım. oturarak asla yedirilmez cansu cadısına. elleri saniye durmuyo. bazen pantolonun içine tıkıyom ellerini ama gene çıkarıyo cadı..

günaydın hepinize şekerler
buralardayım eleisa sen nerelerdesin cnmmsnyi açmıyonmu sen bi türlü yalalayamadım seni yahuuya sorma benimkilerde yemiyolar iştah yok güya vitamin iştah açar diyolar yok nerde.seninkinin kabızlığı nasıloldu cnm

kizlar merhabalar........hava muhtesemmmmmm....cocuklari cikarayim diyorum disariya..

benimkileri asla yatıramazsın anında kalkıyorlar :) birde bu yastığa yaırarak yedirme konusunda ablama dr u orta kulak ilhabına neden olurmu öyle bişey demişti zamanında onunkiler bebekken belki yanlış hatırlıyorumdur bi bak sen yinede netten canım bazen hiç alakasız şeyleri birbiriyle karıştırıyorum da

yawrum açıyorumda benim kızlar 2 dk durmuyo rahat vermeyince sinirlenip kapatıyom bende, bide bakıyom kimse yoksa hop çıkıyom.. kabız hala canım zar zor yapıyor işte..

kizlar merhabalar........hava muhtesemmmmmm....cocuklari cikarayim diyorum disariya..

hiç pas vermiyon şekerim

merhaba canım

evet muhteşem gerçektende balkona çıktım bende biraz hava aldım :)

paylaşım için sağol canım :103:

bizde balkona takılalım bari artık dışarı çıkmak lüks oldu

canım sen hangi çocuk dr una gidiyordun, arkadaşım için soruyorum dr değiştirecekte memnunsan onada söyleyim

canım imkanım olsa dr değiştiririm ama eve yakın olunca bide kızlar doğduğundan beri o dr takip ettiği için farabi hastanesinde mustafa silahlı ya gidiyoruz.. sorarsan söyler sormasan bişi söylemez :) öyle bi dr..

ilk başlarda hiç sevmedim ama şimdi idare ediyoz.

ask olsun sana nasil pas vermem...canimsin..cocukalrin bu gece performanslari bakalim nasil olucak.bayagi gezdik .yeni uyudular..umarim bugun daha fazla uyurlar..

gunaaaaayyyyyydinnnnn..yine misafirlerim var o yuzden giremedim dun..ya ben ilac icmeme ragmen hala panik atak kriizi geliyor gibi oluyor...cok korkuyorum..babanem cok hasta..doktorlar kendinizi hazirlayin dedi..boyle birseye nasil hazirlanirki insan...bende durumlar boyle sizler nasilsiniz ???

günaydın herkese günaydınnsağlıklı güzel bi hafta diliyorum...alaina cnm çok geçmiş olsun bu durumda ne denir bilemiyorum allah inşallah şifasını verir...öptüm hepinizii

ask olsun sana nasil pas vermem...canimsin..cocukalrin bu gece performanslari bakalim nasil olucak.bayagi gezdik .yeni uyudular..umarim bugun daha fazla uyurlar..

:103:

nasıl bir değişiklik oldumu uykularında? ohhh gezilmiş ne güzel canım iyi gelmiştir heralde neler yaptınız neler aldınız anlat bakalım eccük :))

günaydınnndaha kimse yok...öptüm hepinizi

bu aralar herkes free takılıyor

misafir eksik olmadı valla sizdende ama gelenler iyi olunca kafa dağılıyor.. valla bende çok kötü oluyorum bu aralar bende şurup falan içsem iyi olacak
babannene acil şifalar canım ne durumda şimdi?

günaydın herkese günaydınnsağlıklı güzel bi hafta diliyorum...alaina cnm çok geçmiş olsun bu durumda ne denir bilemiyorum allah inşallah şifasını verir...öptüm hepinizii

sanad iyi bir hafta olsun topik güzeli :103:

nbr kayıpların prensesi yoktun sabahtan?fatoşta yok.kız msnmi aldın açıpta bir iki kelam etmedinneden açmıyon

nbr kayıpların prensesi yoktun sabahtan?fatoşta yok.kız msnmi aldın açıpta bir iki kelam etmedinneden açmıyon

he yaw fatoş yok alainada kayıp misafir mi var yine ösledik

cnm geçen fatoşla konuşurken sanada davet attı ama yoktun bilg. başında heralde ahanda açıyom şimdi gel,, yawrum bide çok kişi konuşmak istiyo yetişemiyom ondanda pek açmıyom ayıp olmasın insanlara diye ama gelirim senin için

kizlar merhaba..esimin ananesi bizde giremiyorum o yzuden..bizi cocuklar bildiginiz gibi..naz bayagi taklit yapmaya basladi..konusmalarimizi tekrarliyor..agizimizi taklit ediyor..selimde soytariliklar..babanem de dedem de agirlasti..bende valla pek iyi degilim..ilaclar ise yaramadimi nedir..hala atak geliyor..eskisi gibi yogun degil ama yinede bayagi kotu oluyorum..sizler nasilsiniz ??//

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…