canım dediğin gibi elimden geleni yapıyorum inan yemezlerse biberon yapıyorum onuda içmiyolar gece asla içmiyolar ikiside aynı bende üzülüyorum tabi.. tabiki sağlıklı olmaları önemli işte annelik başkaymış onlar aç durdukca benim içim parçalanıyor ve yetemediğimi düşünüyorum(
maşallah senin kuzulara hiç kesilmesin iştahları gerçekten çok zor ve hiç düzen kurulamıyo ne yemek ne uyku düzeni olmuyo inş. bu günleri unutacağım günlerde gelir,, dua etmekten başka çözümüm kalmadı..
tahin ne kadar katıyorsun bemde aldırayım eşime birde pekmez daha 3-4 gündür meyveyle yedirebildim benimkiler tatlı yemiyo nasıl çocuksa.. pekmez ve tahin her gün ne kadar vermek lazım fatoşcum.. sağol ya valla böyle yorum yapman sevindirdi bazen insanlar anlayışsızca yorum yapıyr çünkü başına gelmemiş ve kendisini başkasının yerine koyarak düşünme yetisi olmayan insanlar..
canım maşallahhhhhhhhhhhhh bebişineçok tatlı valla bencede bak ajanslara. Allah nazarlardan korusun
banasa özelden msn ve tlf gönderirsen sevinirim canım öptüm :119:
yawrum seninki iyiymiş benimkide kandil simidi almış sadece hahhah
güle güle giy canım iyi yapmışsın.. kendime bişey almayalı o kadar uzun zaman oldukihavalar biraz ısınsa kızlarla bari dışarı çıkılır.. 24 saat aynı ya kopyala-yapıştır
beril cnm ekledim demişsin ama bana istek gelmedi, yeniden dene yada at adresini ben ekleyim tatlım kıymetlim :103:
atesleri olmadi ama kabizlar...dun gece hic uyumadim..bir selim uyandi bir naz uyandi..bir ara artik ayakta duramiyordum..
canım benim yaa.. inan benimkilere mama yedirirken aklıma geliyorsun.. dua ediyorum sana.. inşallah kuzucuklarının iştahı düzelir.
canım ben tahin ve pekmezi 1 er çorba kaşığı katıyorum ikisine..
inşallah severler..
hiç yetmediğini eksik olduğunu düşünme. sen elinden geleni yapıyorsun..
canım bişi daha dicem multitabs vitamin varya ben ondan veriyom her sabah kahvaltıdan sonra. iştaha etkisi var diye düşünüyorum. dr una sorup bi dene istersen..
canım gündüz uyuyormu senin kuzular?
Allah razı olsun fatoşcum çok sağol.. sadece sabrım kalmadı ve kızlara bağırmaya başladım bu çok üzüyo beni ve onları korkutuyorum kendimden nefret ediyorum artık
bakalım kontrole gidince sorayım multitabs ı biz polivit kullanıyoruz dr hepsi aynı diyo ama bazıları 3-5 TL iken bazıları 20 TL ise aynı değildir diye düşünüyorum tabi eşimde dr dan duyup hepsi aynı diyor işine geliyor
kızlar aç olduğunda ne eşimin nede annemin umrunda olmuyo bırak acıkınca yerler diyo ikiside naz dün en son 7 de 100 cc mama yedi ve onunla duruyor içi rahat etmeyen tek ben oluyorum haliyle..
valla nete girip yazmayım sizide daraltmayım diyorum malum bu konudan daralan çok oldu ama yine sizden başka kimse yok paylaşacağım..
hepinize güzel günler diliyorum :103:
canım biz burda her zaman laylaylom yapacak değilizki.. dinliycez elbette. öyle düşünme..
bizede önce polivit vermişti dr ama ben içeriğine baktım pek beğenmedim.....
bi ara kızları başka bi hastanenin dr una götürmüştüm ordaki dr da onu kullanma dedi..
dediğin gibi neden aynılarsa birisi 5 lira diğeri 20 lira....
bi dene derim ben...
kizlar ben ilac firmasinda calsitigim icin size soyliyeyim..biri orjinal molekul digeri ayni icerikde jenerik firmalarin urettigi ilac..yani soyleki novartis bayer gibi firmalar arge yaparak bir takim ilaclari buluyorlar..10 yil yada daha az sure ile sadece kendileri o ilaci satiyolar..tabii fiyat daha pahali ..yaptigi butun arastirmalari da ilacin fiyatina yansitiyor..sonra ruhsat tarihi dolunca jenerik firmalar ayni molekulu uretiyorlar..tabi ar-ge olmadigi icin ve hazir formulasyon oldugu icin daha ucuza...ikiside ayni yani..korkmayin..
günaydın kızlar hepinize
eloisa cnm bukadar sıkma kendini hepimizin bebişleri yerine göre yemiyorlar.benimkide yemiyor bak zor zahmet döke saça yediriyorum.yemek yedirirken ağzın çıkarıp atıyor yada elime vurup döktürüyor.bende senin gibi yemedi diye üzülüyorum dediğin gibi bazen bağırıyorum kızıyorum sonra pişman oluyorum korkuyolar ağlıyor.yani cnmsadece senin deil sağlıkları yerinde olsun tek başka bişey istemem
biz multitabs veriyoduk 1 yasina kadar sonra minadex fer e gectik..multitabs in icinde de varmi ayni etken madde acaba ??
ben ilac firmasinda sandoz da reprazant olarak calitim 3 sene..bu arada benimkiler gunduz 2 kere uyuyolar..gecede surekli uyanip duruyolar..artik gece sut icmelerine ihtiyaclari yok ama hala kalkip sut istiyolar..kocaman cnn turke cikdi..izleyemedimmmmmmmmm
ben anlamıyorum ya madem bu kadar zararlı bişey neden vitamin ilacının içine giriyor(((((
ya ben izleyemedim...adagim vardi..babamin ruyasina girmis bende gittim kestim..hemen gelriim diye dusundum olmadi..benim kiler Allaha cok sukur tekrar istahlari geldi...bizim doktorda babalari kilolu diye cok korkuyor..yedirme diyor ..geceleri ihlamur ver dedi...verdim kiyameti kopardilar..cocuklara daha hic biskuvi vermedik...ekmek bile daha yeni vermyee basladik..iste hepimizin derdi farkli...
bende yillarca ilaca para vermedim...2 senedir veriyorum ...eve promosyon almiyordum ben..yoksa basa cikamiyordum..bir ara evdeki butun herseyde reklam vardi..hepsini attim sonra...sinriim bozuluyodu..simdi de ah diyorum keske promosyon olsa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?