anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

canım benim yaa.. inan benimkilere mama yedirirken aklıma geliyorsun.. dua ediyorum sana.. inşallah kuzucuklarının iştahı düzelir.

canım ben tahin ve pekmezi 1 er çorba kaşığı katıyorum ikisine..

inşallah severler..

hiç yetmediğini eksik olduğunu düşünme. sen elinden geleni yapıyorsun..

canım bişi daha dicem multitabs vitamin varya ben ondan veriyom her sabah kahvaltıdan sonra. iştaha etkisi var diye düşünüyorum. dr una sorup bi dene istersen..

Son düzenleme:
yaa kimse yokmu hepinizmi birden kayboldunuz yahuu:bakındım kimsecik yok benimde misafir gelcek pekte yorgunum ama...neyse öptüm hepinizi canlarım

atesleri olmadi ama kabizlar...dun gece hic uyumadim..bir selim uyandi bir naz uyandi..bir ara artik ayakta duramiyordum..

canım gündüz uyuyormu senin kuzular?

Allah razı olsun fatoşcum çok sağol.. sadece sabrım kalmadı ve kızlara bağırmaya başladım bu çok üzüyo beni ve onları korkutuyorum kendimden nefret ediyorum artık

bakalım kontrole gidince sorayım multitabs ı biz polivit kullanıyoruz dr hepsi aynı diyo ama bazıları 3-5 TL iken bazıları 20 TL ise aynı değildir diye düşünüyorum tabi eşimde dr dan duyup hepsi aynı diyor işine geliyor

kızlar aç olduğunda ne eşimin nede annemin umrunda olmuyo bırak acıkınca yerler diyo ikiside naz dün en son 7 de 100 cc mama yedi ve onunla duruyor içi rahat etmeyen tek ben oluyorum haliyle..

valla nete girip yazmayım sizide daraltmayım diyorum malum bu konudan daralan çok oldu ama yine sizden başka kimse yok paylaşacağım..

hepinize güzel günler diliyorum :103:

canım biz burda her zaman laylaylom yapacak değilizki.. dinliycez elbette. öyle düşünme..

bizede önce polivit vermişti dr ama ben içeriğine baktım pek beğenmedim.....

bi ara kızları başka bi hastanenin dr una götürmüştüm ordaki dr da onu kullanma dedi..

dediğin gibi neden aynılarsa birisi 5 lira diğeri 20 lira....

bi dene derim ben...

kizlar ben ilac firmasinda calsitigim icin size soyliyeyim..biri orjinal molekul digeri ayni icerikde jenerik firmalarin urettigi ilac..yani soyleki novartis bayer gibi firmalar arge yaparak bir takim ilaclari buluyorlar..10 yil yada daha az sure ile sadece kendileri o ilaci satiyolar..tabii fiyat daha pahali ..yaptigi butun arastirmalari da ilacin fiyatina yansitiyor..sonra ruhsat tarihi dolunca jenerik firmalar ayni molekulu uretiyorlar..tabi ar-ge olmadigi icin ve hazir formulasyon oldugu icin daha ucuza...ikiside ayni yani..korkmayin..

günaydın kızlar hepinize
eloisa cnm bukadar sıkma kendini hepimizin bebişleri yerine göre yemiyorlar.benimkide yemiyor bak zor zahmet döke saça yediriyorum.yemek yedirirken ağzın çıkarıp atıyor yada elime vurup döktürüyor.bende senin gibi yemedi diye üzülüyorum dediğin gibi bazen bağırıyorum kızıyorum sonra pişman oluyorum korkuyolar ağlıyor.yani cnmsadece senin deil sağlıkları yerinde olsun tek başka bişey istemem

evet canım dr larda insanın aklını karıştırıyor kimi araştırıp bildiğinden kimi firmadan aldığı promosyonlardan ilaç tavsiye ediyor.. adam diyor ayda şu kadar ilacımı reçete et sana tatil, yok notebook bir sürü ilaç mümessili arkadaşım var ve bu şekilde dönüyor çarklar malesef..

denemekte fayda var dediğin gibi, önerin için sağol cnm

kızlar nasıl oldu öksürükleri geçti mi?

canım işin içinde olan insanlar daha iyi biliyor senin yorumunda işin aslını anlatmış oluyor.. ne yazıkkı dr lar doğru yönlendirme yapmıyor tabiki istisnalar var ama denk gelmek lazım.. ilaçlar hep ilgimi çekti nasıl birti yaptığın mrk ettim:))

sağol canım

ben ilac firmasinda sandoz da reprazant olarak calitim 3 sene..bu arada benimkiler gunduz 2 kere uyuyolar..gecede surekli uyanip duruyolar..artik gece sut icmelerine ihtiyaclari yok ama hala kalkip sut istiyolar..kocaman cnn turke cikdi..izleyemedimmmmmmmmm

polivit in içinde ben parabeni okuyunca içirmekten vazgeçmiştim..

5 mI (1 ölçek) Polivit Şurup; etken madde olarak: Vitamin A 1500 IU Vitamin B1 1 mg Vitamin B2 (Sodyum Fosfat) 1.2 mg Vitamin B6 2 mg Nikotinamid (PP)7 mg D-Pantenol 3 mg Vitamin C 25 mg Vitamin D3 400 IU Vitamin E 5 mg Yardımcı maddeler:Şeker ve sodyum sakkarin; ayrıca metil paraben, propil paraben ve sodyum benzoat içerir

PARABEN (Metil - propil- butil – etil)

Raf ömrünü uzatıcı olarak kullanılan madde ciltte egzama tipi tahriş ve alerjik reaksiyonlara sebep olur. Benzoik asidin bir türevidir. Zehirli ve toksik bir maddedir. Parabenler vücutta ös******i taklit eden madde olarak bilinir. Göğüs kanseri hastası kadınlar üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda alınan tümör örnekleri içinde bol miktarda paraben maddesi olduğu ortaya çıkmıştır. Vücutta hormonal etkileri artıran kimyasal maddelerin kullanılması özellikle öströjen hormonuyla artan göğüs kanserinin yaygınlaşmasına sebep olmuştur. Göğüs dokusundaki yoğun yağ oranı vücuttaki toksik maddelerin burada yoğunlaşmasına ve göğüs kanserinin en yaygın kanser çeşidi olmasına sebep olmaktadır.

Son düzenleme:
ben anlamıyorum ya madem bu kadar zararlı bişey neden vitamin ilacının içine giriyor (((((

biz multitabs veriyoduk 1 yasina kadar sonra minadex fer e gectik..multitabs in icinde de varmi ayni etken madde acaba ??

biz multitabs veriyoduk 1 yasina kadar sonra minadex fer e gectik..multitabs in icinde de varmi ayni etken madde acaba ??

yok canım. ben baktım.

o yüzden onu kullanıyoruz.

bu madde ıslak mendillerde de çok oluyor. mendil alırkende dikkat ediyorum. birde hep yıkayarak kullanıyorum..

aşkım ben ondan sevmişim bak seni bir sürü reprezant ve bölge müdürü arkidişlerim var çok iyi anlaşırız ve bizim evi görsen ecza deposu gibi manyaklar habire ilaç bırakırlar bana genelde antibiyotik ve ağrı kesiciye para vermem sağolsunlar :))

ya benimkilerde 2 kez yatıyo ama gece çok kalkıyolar seninkiler süt içmeye benimkiler açlıktan uyumuyo heralde acaba akşam geç mi yatırmak lazım ??

yaw bize söleseydin biz izlerdik :)) sen niye izlemedin bakem?

ben anlamıyorum ya madem bu kadar zararlı bişey neden vitamin ilacının içine giriyor (((((

hakkaten ha hemde çocuklar için olan bir şurupta.. bu arada benim kullandığım supravitmiş ama dr polivit demişti.. inşallah onda yoktur zararlı bir madde ay sinir oldum valla biz doğumdan beri veriyorduk :84:

ya ben izleyemedim...adagim vardi..babamin ruyasina girmis bende gittim kestim..hemen gelriim diye dusundum olmadi..benim kiler Allaha cok sukur tekrar istahlari geldi...bizim doktorda babalari kilolu diye cok korkuyor..yedirme diyor ..geceleri ihlamur ver dedi...verdim kiyameti kopardilar..cocuklara daha hic biskuvi vermedik...ekmek bile daha yeni vermyee basladik..iste hepimizin derdi farkli...

bende yillarca ilaca para vermedim...2 senedir veriyorum ...eve promosyon almiyordum ben..yoksa basa cikamiyordum..bir ara evdeki butun herseyde reklam vardi..hepsini attim sonra...sinriim bozuluyodu..simdi de ah diyorum keske promosyon olsa :)))

Allah kabul etsin.. kocişi evde görüyosun nasıl olsa dişleri çıkardımı naz iştahlarının gelmesine sevindim çok zor uğraşmak, canım bi dr un cevabını okumuştum çocukların gece mamasını içmesinden vazgeçirmek için; mesela 4 ölçü içiyorsa bi kaç gün aynı suya 3 ölçü, sonra bi kaç gün 2 ölçü sonra da 1 ölçü ve en sonunda sadece su verilecekmiş yani su miktarı aynı ama mama miktarını azaltırsanız çocuk zamanla o öğünde doymadığını algılayarak uykuyu seçecektir demiş.. ama kendi dr unuza sormak lazım netteki bi drla yola çıkmak nasıl olur bilmem 1 yaştan sonra artık herşeyi yediriyor musunuz?

bende yillarca ilaca para vermedim...2 senedir veriyorum ...eve promosyon almiyordum ben..yoksa basa cikamiyordum..bir ara evdeki butun herseyde reklam vardi..hepsini attim sonra...sinriim bozuluyodu..simdi de ah diyorum keske promosyon olsa :)))

evet sinir bozucu oluyor bizdede bir sürü bardak ve kalem oluyor bende yaşlılara veriyorum ay çok seviniyolar

sabah sabah canım sıkıldı elektrik süpürgem bozuldu, zaten küçük bişeydi yaptırmaya değmez yeni almam lazım masraf çıktı yine durduk yere

bu arnica bora yı kullanan var mı?

merhaba arkadaşlar nasılsınız kaç gündür melisimin ateşi vardı bir türlü düşüremedim en sonunda doktora gittik boğaında hafif bişey varmış ondan dolayı kanda mikrop çıktı neyse ki çok şükür şimdi daha iyi biraz huysuzlandı kucak istemeye başladı velet zaten nazlıydı şimdi daha da nazlandı normalde ben yemeklerine tuz katmam ama dün çorbaları bitmiş ben de bezelye pişirmştim napıyım onu yedirdim çok üşendim içimde bir karamsarlık var şu deprasan ilaçları uyku yapıyor mu acaba ben de doktora gitmek istiyorum eğer yorgun düşürüyosa bakamam çocuklara tek başımayım zaten

fatoş maşallah kızına çok tatlı
eloisa canım üzülme eminim kilo konusnda sen elinden geleni yapıyorsundur ben bi gece alminaya 5-6 çeşit şey denedim yemedi uykuda mamayı bıraktı napıyım elimden bişey gelmiyor çocuğu uyandırıyorum uğraşıcam derken korkucak daha çok yese vermezmisin yoksa yeter ki sağlıklı olsun önemli olan o ben de istiyorum alminanın biraz daha kilo almasını tombik bebek benim de çok hoşuma gider ama napıyım almıyo karnını deşip mi yedirelim

alaina sen nasılsın canım iyi misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…