- Konu Sahibi Galaxyeliz61
-
Şimdi gelmiş benden özür diliyor üstelik ağlayarak affettim yine ben ...ama eminim aynı şeyle yine karşılaşacağım...yani dersleri konusunda 1.sınıfta sınıf öğretmeni bütün velileri uyarıyordu çocuğunuzu derslerinde yalnız bırakmayn yardımcı olun vs vs ...bunu istemeyen öğretmenle pek karşılaşmadım..kendince ne söyleniyorsa onu yaptım şimdi böyle oldu malesef...Kızınız bir ergen oluyor ve belli ki ağır geçecek ergenlik dönemi. Sürekli uyarmak yerine durumları eğlenceli hale sokabilirseniz ters düşmezsiniz.
Bir de onca sene sorumluluk vermediyseniz çocuğa belli yaştan sonra sorumluluk yüklemek ters tepebiliyor. 6 yaşındayken odasını sizin topladığınız çocuk 11 yaşında birden odasını toplamaya başlamaz. Birinci sınıfta yanına oturup dersini yaptırdığınız çocuk altıncı sınıfta kendi kendine ders çalışmaz. Siz nasıl yetiştirdiyseniz genellikle o olur çocuğunuz. Kızmayın boşuna.
Şimdi gelmiş benden özür diliyor üstelik ağlayarak affettim yine ben ...ama eminim aynı şeyle yine karşılaşacağım...yani dersleri konusunda 1.sınıfta sınıf öğretmeni bütün velileri uyarıyordu çocuğunuzu derslerinde yalnız bırakmayn yardımcı olun vs vs ...bunu istemeyen öğretmenle pek karşılaşmadım..kendince ne söyleniyorsa onu yaptım şimdi böyle oldu malesef...
Aynı şeyler evet ama ben belkide fazla hassasım genelde cvp vermiyorum...bir şekilde hep yanıma geliyor kızım özür diliyor çokta ağlıyor yaa onada üzülüyorum..Oglum 11 yasinda , ayni bu halde hatta daha beter
On ergenlikteler ve cok normal bu davranislari
Biz olabildigince anlayisli yaklasiyoruz , kendisiyle oturup konusuyoruz surekli
En son bana " anne icimden bir ofke geliyor cok agir konusuyorum size karsi sonra cok uzuliyorum cok pisman oluyorum " dedi
Onemli olan cocugunuzla bu yakinligi kurabilmeniz , birakin hislerini size aciklasin
Ona bol bol sarilin , anladiginizi , bunun bir surec oldugunu soyleyin
Odasini toplamayin , birakin kendisi nasil istiyorsa oyle yapsin
Ne guzel o da farkinda duygularinin , bol bol konusup sarilin onaAynı şeyler evet ama ben belkide fazla hassasım genelde cvp vermiyorum...bir şekilde hep yanıma geliyor kızım özür diliyor çokta ağlıyor yaa onada üzülüyorum..
Ergenliğe giriyo kızınız. Komşumun kızıda aynı yaşta o da o şekilde. Sürekli anneyle zıt gidiyo tersliyo. Öncesinde gayet sakin bi kızdı.Merhaba bayanlar bir kızım var 11 yaşında tek çocuk ...hep nazlı bir çocuk olmuştur ama bu aralar çok canımı sıkıyor...hep ters düşüyoruz..sürekli uyarıyorum odanı topla..yediğin masayı kaldır ..çamaşırlarını katla...sınavlarına dikkat et...çok sorumsuz ve bisürü daha...sabah uyardım odanı düzgün bırak ben artık toplamayacağım geldiğinde nasıl bıraktıysan öyle bulacaksın..Ve öylede oldu tabiki bana kızdı kendince aldırmıyorum tabii... e veli bilgilendirmeden sınav sonuçlarına bakayım dedim şok oldum hep 50 60 küsür almış..bu nedir diye bana verdiği cvp has ettim, iyi yapmışım olan olmuş bitmiş oldu..tek kelime konuşmadım ama bu böylemi büyüyecek inanamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?