- 15 Temmuz 2016
- 8.621
- 14.504
- 248
- Konu Sahibi Galaxyeliz61
-
Has ettim cevabindan dişli bir karadeniz kizi cikarimini yapsam dogru mu acaba :)Merhaba bayanlar bir kızım var 11 yaşında tek çocuk ...hep nazlı bir çocuk olmuştur ama bu aralar çok canımı sıkıyor...hep ters düşüyoruz..sürekli uyarıyorum odanı topla..yediğin masayı kaldır ..çamaşırlarını katla...sınavlarına dikkat et...çok sorumsuz ve bisürü daha...sabah uyardım odanı düzgün bırak ben artık toplamayacağım geldiğinde nasıl bıraktıysan öyle bulacaksın..Ve öylede oldu tabiki bana kızdı kendince aldırmıyorum tabii... e veli bilgilendirmeden sınav sonuçlarına bakayım dedim şok oldum hep 50 60 küsür almış..bu nedir diye bana verdiği cvp has ettim, iyi yapmışım olan olmuş bitmiş oldu..tek kelime konuşmadım ama bu böylemi büyüyecek inanamıyorum...
Aciklanmadilar genelde dusuk not alinan notlardir :))Genelde konuşan birisiyim iletişim eksikliği olursa aramızda hemen toparlarım sınav sonuçlarını tabiki de sordum iki tanesini söyledi diğerleri daha açıklanmadı demişti.. benim için not önemli değil aslında verdiği cevaplar umarım sizin karşınıza böyle bir durum çıkmaz...
Aynen tipik trabzon havaları...hey allahım...sizde hakkınızı helâl edin lütfen kızlar bende konuştum içimi döktüm ona rahatladım biraz sağolun..Has ettim cevabindan dişli bir karadeniz kizi cikarimini yapsam dogru mu acaba :)
Mumkun oldugunca didismemeye calisin. Iyi gecinmeye calisin. En zor zamanlari. Bende de var 14 yasinda , arada kapissakta daha iyiyiz.
AciGenelde konuşan birisiyim iletişim eksikliği olursa aramızda hemen toparlarım sınav sonuçlarını tabiki de sordum iki tanesini söyledi diğerleri daha açıklanmadı demişti.. benim için not önemli değil aslında verdiği cevaplar umarım sizin karşınıza böyle bir durum çıkmaz...
Biraz buyuyunce gulersiniz bu hallerineAynen tipik trabzon havaları...hey allahım...sizde hakkınızı helâl edin lütfen kızlar bende konuştum içimi döktüm ona rahatladım biraz sağolun..
Ay ay benim eşim Trabzon of lu 2 kızım var büyük kızım 4.5 yaşında şimdiden bu dediklerinizi yapıyor gözüm korktuAynen tipik trabzon havaları...hey allahım...sizde hakkınızı helâl edin lütfen kızlar bende konuştum içimi döktüm ona rahatladım biraz sağolun..
Sizinkinin aynisinin bende kız versiyonu var. Eksigi yok fazlasi var. Odasini guzelce temizlerim sabah. aksam bi gelir ustundekini yerlere atar. Çantasi kitaplari yerde. Benimkinin de dersleri iyi. Daha bu yaşinda evde hic bir işe elini sürmemistir. Of ofSanki benim oğlumu anlatmışsınız. Fazlası var eksiği yok. Öz bakımı , odası , temizliği , ödevleri dersleri umrunda değil. Hiç odası toplanmasa umru olmaz. Nasılsa tekrar yatacağız neden toplayalım der. Koridorda başlar elbiseleri, çanta bir dağda , pantolon bir dağda. ortalıkda doka saça yer eğilip almaz. Yemek yedikten sonra ellerini yıka demesem yıkamaz. Yerde dunya eşya olsun üstüne basar geçer eğilip almaz. Say say say bitiremem. Tek fark notları iyi. Onu da yazılıya son gün çalışır benim ittirmemle iyi not alır. Zeki bir çocuk. Ama hiperaktif. Ben mi yaptım hayır. Babayla kadın erkek işi ayrımı olmayan , babasının benim gibi her işi yaptığı bir aileyiz. Asla erkek oturur anne yapar kafasında olmadım. Kendini ifade etmeye başladıgından beri sürekli oğlum hadi kalk. oğlum babana yardım et sofrada , oğlum söyle oğlum böyle. Ama yok yok yok .Olmuyor. 4 yaşına daha basmamış kızım birşey yeyince tabağını mutfağa götürür abisininkini de alır. Aynı anne baba ama kişilik farklı. Tüm enerjisi arkadaş oyun tel. Varsa bi çaresi alırım ama malesef. Bu arada oğlum 11 yaşında 7.sınıfa gidiyor.
Ben ona aslında yapabileceği şeyleri ufak ufak vermeye çalışıyorum maksat oda ve.düzen degilki en sevdiği şeyler tv ve telde oyun yani yine onun için herşey ...sorumlulukları görev adı altında sunuyorum biraz ,sen okuldan ben evden sorumluyum kendim demiştim ondan kaynaklı eve gelince odasını dağınık bulunca bana sen işini yapmamışsın diye söylendi komik olan benim diycem i o bana söylüyor..
Sadece 11 yaşında. Tabii ki sorumluluğunu bilsin ama azıcık da çocuk olmasın mi.zqten okul yeterince bunaltıcı. Üstelik o yaşlarda erken ergenlik de başlıyor. Çamaşırları katlamasa ne olacak mesela. Çocuklar bir süre sonra isyan ediyor.Merhaba bayanlar bir kızım var 11 yaşında tek çocuk ...hep nazlı bir çocuk olmuştur ama bu aralar çok canımı sıkıyor...hep ters düşüyoruz..sürekli uyarıyorum odanı topla..yediğin masayı kaldır ..çamaşırlarını katla...sınavlarına dikkat et...çok sorumsuz ve bisürü daha...sabah uyardım odanı düzgün bırak ben artık toplamayacağım geldiğinde nasıl bıraktıysan öyle bulacaksın..Ve öylede oldu tabiki bana kızdı kendince aldırmıyorum tabii... e veli bilgilendirmeden sınav sonuçlarına bakayım dedim şok oldum hep 50 60 küsür almış..bu nedir diye bana verdiği cvp has ettim, iyi yapmışım olan olmuş bitmiş oldu..tek kelime konuşmadım ama bu böylemi büyüyecek inanamıyorum...
Ben arada atıyorum ama başka yereergen yazmıslarda bır bız yasayamadık bu ergenlıgı anasını satım. Anamız komsuya sohbete gıderdı. Gıdınce de soylerdı bulasıgı yıka evı temızle dıye boyumuz tezgaha yetısmıyo dıye ayagımızın altına tabura koyardık. Annemız geldiğinde ev işi bıtmemıs olsun nişan alıp terlıgı kafamıza fırlatırdı.:/ sanırım psıkolojısı bozulmasın diye dusune dusune tepemıze cıkarıyoruz. Arada sertmı konussak acaba hersey dozunda tabı. Annem gıbı al terlıgı kafasına at demıyorum yanlıs anlama sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?