Anne olduğum gün annesiz kaldım

mavielle

MİNİK DUTUM BENİMLE
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
2.014
30
158
Balıkesir
Birçoğunuz hikayemi bilir çok evlat kaybettim mücadele ettim anne olma yolunda sonunda oldum 31 ağustos sabahı geldi kızım erken geldi eşimle gitmiştik geceden sabah haberi alıncada annemi dayım getiriyordu bizi görmeye ve yolda kaza yapmışlar annemide dayımıda kaybettim scımın tarifi yok bebeğimin göremeden gitti annem keşke birkez görseydi yıllardır hep yanımdaydı mücadele etti bizimle bir tarifi izah edilemez acım var böle olmamalıydı kaderim şusm hala hastanedeyim lohusa evim cenaze evi oldu bu gün son yolculuğuna uğurladılar onları ve geridr akciğer kanseti babam var onun için üzülürken annem yaktı beni yıllardır beklediğim evladımın hiçbir Zaman doğumgününü kutlayamıcam bu acı bebeğimle büyücek yine yüreğimde koca bi özlem berram geldi annem gitti mekanınız cennet olsun 😢

Öncelikle başınızsağolsun.

Her ne olursa olsun yaşam devam etmek zorunda olduğu için; Yeni başlayan güne ve tüm günlerinize olabildiğince Günaydın olsun.

Şu anda ne desem pek anlamı olmayacaktır. Acınıza bir faydası da olmayacaktır.

Ama görünce hiç bir şey yazmadan da geçmek mümkün değil.

Keşke paylaşılarak biraz olsun azalabilse ama hiç bir şey gelmiyor elden.

Kayıpların her türlüsü zor geliyor insana.

Yazdığınızdan anladığım kadarıyla siz zaten daha önce de yaşamışsınız, hem de en zor olanlarından...

Hepimizin imtihanları farklı farklı işte... Kimisi daha kolay, kimisi çok daha zor gibi geliyor bizlere...

Gerçekten hiç kolay değil yaşadığınız...

Hayatın içinde en büyük acıyla en büyük mutluluğun harmanlanması ancak bu kadar birbiriyle buluşabilir, diye düşünüyorum bir yandan da...

Dediğim gibi ne söylesek boş.

Ama şöyle bir gerçek var ki; hayat devam ediyor ve etmek zorunda...

Bir şekilde hepimizin hayatı son bulacak bir gün.

Yüce Mevlam Sevgili anneciğinizin ahirete intikaliyle birlikte bu acınızın tesellisini de beraberinde vermiş yine size,,,

İçinizi biraz olsun daha çabuk ferahlatabilecek, minicik bir can bağışlamış çok şükür...

İnsan anne olduğunda, anneliğini ve bebeğini ilk paylaşmak istediği kişi annesi oluyor. Bu konuda sizi anlayabiliyorum.

İnsan yüreği o kadar büyük ki... İçine neler neler sığıyor değil mi? Ve bu minik bebek şu anda tüm yürekleri doldurmayı fazlasıyla hakkediyor...

Normal şartlarda da -lohusalık dönemi- biz kadınlarda biraz sıkıntılı olabiliyor. Bir de bu kadar beklenmedik ve üzücü kayıplar da eklenince, sizin için hiç ama hiç kolay olmayacaktır...

Lütfen bir yandan acınızı yaşarken, öte yandan çok daha fazlasıyla - güçlü olmanız gereken yavrunuzu - sürekli kendinize hatırlatmayı da unutmayın.

Minik bebek dünyaya hoşgeldin, anneciğine yoldaş geldin diyorum bebeğinize ve inşallah sağlıkla, huzurla güzel günlerde büyütmenizi diliyorum...

Şu anda bulunduğum ilde sabah ezanlarımız okunuyor...

Tüm kalbimle dualarım size oldu bu esnada...

Allah rahmet eylesin anneciğinize ve dayınıza.

Toprakları bol, mekanları cennet olsun inşallah...

Size ve yakınlarınıza da Allah sabırlar versin, babacığınıza da şifalar versin inşallah...

Sevgimle

Canım Allah hepinize sabır versin, başın sağ olsun. Annenin de, dayının da yeri cennet olsun.

Senin doğum haberini uzun zamandır bekliyordum. Kendimden daha çok. Bu şekilde alacağım aklıma gelmezdi.

Bu dünya böğledir, insanın bir tarafanı hep buruk bırakır. Acını tahmin edemiyorum. Rabbim dayanma gücü versin.

canım arkadaşım ne söyleyeyim bilemedim, bebeğinizi allah size bağışlasın hayırlı sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin inşallah allahım başka acılar dertler göstermesin size...başınız sağ olsun toprakları bol mekanları cennet olsun..acını hafifletemeyiz çok zor dayanmak

Allah rahmet eylesin...Rabbim size ve geride kalanlarınıza ömür versin inşAllah...Ne gelirse başımıza ve ne yaşıyorsak Rabbimden...Sabretmekten başka ne gelir elden..Bu yüzden Allahtan sizin için çok çok sabır diliyorum...

tüp bebek bölümünden biliyordum hikayeni şimdi ne diyeceğimi bilemedim..inan çok üzüldüm,kelimelerim yetersiz..

Allah rahmet eylesin,sizlere sabır versin..bebeğin de sağlıkla büyüsün İnşallah.

Allah dayanma gücü ve sabır versin canım, çok zor bir durum yaşadığın, ama takdir-i ilahi, bizler zorluklara sabretmek dışında birşey yapamıyoruz, Rabbim güzel anneciğine rahmet eylesin, inşaallah cennet bahçelerinden birinde oturur kabrinde....
Bebeğini sağlıkla huzurla büyüt inşaallah , bu dönemi en kolay şekilde atlatmayı nasip eylesin Allah sabırların en büyüğünü versin sana inşaallah

canım arkadaşım....başın sağolsun
ALLAH annene ve dayına rahmet eylesin..

dünden beri hiç aklımdan çıkmadın ne denir bilmiyorum ALLAH sabır versin kızını sana bağışlasın çok acı bi kader bu
ALLAH Berra na uzun ömür versin

Canim başın sağolsun Allah anne ne rahmet eylesin inşallah cennetinde buluştursun, gerçekten çok acı yaşadıklarin, sabretmek zor... İnsana artik hiç birşey eskisi gibi olmayacak gibi geliyor, keşkeler yiyip bitiriyor, ama Rabbim cidden dayanma gücü veriyor zaman bi şekilde geçiyor acın bitmiyor fakat günlük hayatin rutinine ister istemez geçmeye başliyorsun. Bende babami düğünümden hemen sonra aniden kaybettim ki resmen dünya bir yana babam bir yanaydi, evimde bir kere olsun yemek yiyemedi kalamadi kocamla mutlulugumu göremedi dedim durdum. Zaman geçti hala zaman zaman ağlama krizlerim olur ama hep şunu düşünmeye çalistim ayni anda tüm ailesini kaybeden insanlar var o yüzden beterinden saklasin diyebilmeli...Allah'in dediği olur elden ne gelirki, kendini sıkma ağla ağlayabildiğin kadar ki yeniden ayağa kalkabilesin...

Son düzenleme:
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum şok oldum resmen yazını görünce, tb topiğinde görüşüyorduk. Başın sağolsun ve gözünaydın aynı mesaj içinde olacak maalesef.
Allah sabır versin, annenin ve dayının mekanı cennet olsun. Allah o güzel kızına hayırlı uzun ömürler versin inşallah, sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.

öncelikle başın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin, sana sabır versin... Rabbim daha fazla duasını istediği kullarını böyle sınıyor, bu yaşadığın son acı olsun insallah, bundan sonra hep yüzün gülsün, Rabbim evladından güldürsün yüzünü...

Tesadüfen yazınızı gördüm.Okuyunca bayağı etkilendim.Başınız sağolsun Allah anneciğinizin ve dayınızın mekanını cennet etsin İnşallah.
Allah'ım evladınızı eşinizle birlikte sağlıkla uzun ömürle büyütmenizi nasip etsin inşallah.

başın sağolsun.allah ikisine de rahmet eylesin.biliyorum senin için çok zor.rabbim sana dayanma gücü versin.yüce allahım bebeğini sana bağışlasın.doğum haberini bekliyordum ama bu şekilde değil.ne denir ki elden bir şey gelmiyor.sana ve yavruna sağlıklı hayırlı bir ömür diliyorum.sağlıcakla kalın...

Maviella canım benim inan çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin kayıplarına. Ne desek boş biliyorum, Allah sana sabır versin.
Bebeğine, sana ve eşine sağlık ve uzun ömür versin. Artık tam bir aile oldunuz birbirinizden hiç kopmayın.

Okudum ve gözyaslarım aktı yanaklarıma rabbim birini verirkn birini alırmış yanına evladın uzun ömürlü saglıklı olsun inşllh doua doya huzur içindebuyutun yawrunuzu acı ceken sensin ne desek boş fakat gecn hafta arjadasım dogum yaptı normal ve eşi halen bebeklerini kucağına alamadı dogumdn iki gun önce acil olarak beyın tümörnsen yatrdıkar hastaneye o başka bir yerdeeşi başka bşr hastanede doğum yaptı yarın buyuk gün eşi ameliyt olucak ce kızlarını hiç göremedi rabbim saglık versin hepimiE hayatta ölümden daha gerçek birşeyyok başın sagolsun

çok üzüldüm bende görünce yazmak istedim.Başınız sağolsun inşallah bebeğinizin ömrü uzun bahtıda açık olur.

canım(((((((((

okurken tuylerım dıkendıken olduu....coook uzulduumm gercekten.....Annen ve dayıının mekanı cennet olsun ınsallah....Evladını da sana esıne bagıslasın..saglıklı ,hayırlı guzel omurlu evlat olsun ınsallah....

gercekten cok uzucu bır olay yasamıssın..mutlaka bunu yapmazsın amaa soylemeden de gecemeyecegımm..senın bu acı gunun evladının dogdugu mutlu gunun onune gecmesın ınsallah...sen bu olayı atlat acın hafıflesın ve evladının dogum gununu yıne kutlaa...gercekten ıyı ki dogmus.....

başınız sağolsun, rabbim mekanlarını cennet eylesin. size ve ailenize sabır versin

öncelikle başınız sağolsunn..annenizin dayınızın mekanı cennet olsun..Allah'ım sizlere uzun ömürler versin..Allah bunu unutturacak başka acı yaşatmasın sizlere..
kızınız Berra içinde gözünüz aydın olsun..acınız büyük anlamaya çalışıyorum ama kızınız için lütfen ayakta kalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…