Birçoğunuz hikayemi bilir çok evlat kaybettim mücadele ettim anne olma yolunda sonunda oldum 31 ağustos sabahı geldi kızım erken geldi eşimle gitmiştik geceden sabah haberi alıncada annemi dayım getiriyordu bizi görmeye ve yolda kaza yapmışlar annemide dayımıda kaybettim scımın tarifi yok bebeğimin göremeden gitti annem keşke birkez görseydi yıllardır hep yanımdaydı mücadele etti bizimle bir tarifi izah edilemez acım var böle olmamalıydı kaderim şusm hala hastanedeyim lohusa evim cenaze evi oldu bu gün son yolculuğuna uğurladılar onları ve geridr akciğer kanseti babam var onun için üzülürken annem yaktı beni yıllardır beklediğim evladımın hiçbir Zaman doğumgününü kutlayamıcam bu acı bebeğimle büyücek yine yüreğimde koca bi özlem berram geldi annem gitti mekanınız cennet olsun 
Birçoğunuz hikayemi bilir çok evlat kaybettim mücadele ettim anne olma yolunda sonunda oldum 31 ağustos sabahı geldi kızım erken geldi eşimle gitmiştik geceden sabah haberi alıncada annemi dayım getiriyordu bizi görmeye ve yolda kaza yapmışlar annemide dayımıda kaybettim scımın tarifi yok bebeğimin göremeden gitti annem keşke birkez görseydi yıllardır hep yanımdaydı mücadele etti bizimle bir tarifi izah edilemez acım var böle olmamalıydı kaderim şusm hala hastanedeyim lohusa evim cenaze evi oldu bu gün son yolculuğuna uğurladılar onları ve geridr akciğer kanseti babam var onun için üzülürken annem yaktı beni yıllardır beklediğim evladımın hiçbir Zaman doğumgününü kutlayamıcam bu acı bebeğimle büyücek yine yüreğimde koca bi özlem berram geldi annem gitti mekanınız cennet olsun 
Birçoğunuz hikayemi bilir çok evlat kaybettim mücadele ettim anne olma yolunda sonunda oldum 31 ağustos sabahı geldi kızım erken geldi eşimle gitmiştik geceden sabah haberi alıncada annemi dayım getiriyordu bizi görmeye ve yolda kaza yapmışlar annemide dayımıda kaybettim scımın tarifi yok bebeğimin göremeden gitti annem keşke birkez görseydi yıllardır hep yanımdaydı mücadele etti bizimle bir tarifi izah edilemez acım var böle olmamalıydı kaderim şusm hala hastanedeyim lohusa evim cenaze evi oldu bu gün son yolculuğuna uğurladılar onları ve geridr akciğer kanseti babam var onun için üzülürken annem yaktı beni yıllardır beklediğim evladımın hiçbir Zaman doğumgününü kutlayamıcam bu acı bebeğimle büyücek yine yüreğimde koca bi özlem berram geldi annem gitti mekanınız cennet olsun 😢
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?