Anne olduktan sonra kocam degisti

coco_cambo

irem derici ağızlı kadın :)
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
2.460
2.493
448
Selaaam ey genclik...6 ay olmustr piyasada yokum.erken dogum.bebeklerimin kuvez durumlari lohusalitk fln.ozledim burayi cook...bir geldim tam geldim.tabii ben bunalimdayim.ikiz annesi olup bunalima girmeyen varsa yamacinda uyumak istiyorum.

Kizlarim mucizelerimm.onlar iyiki varlar,rabbim olmayana versin..gecem gunduzum onlara faydali anne olmakla geciyor.ama esimi ihmal etmemeye çalışıyorum. Belki de ihmal ediyorum..oof hatunlar dokunsalar ağlicam..

O coookk sevdiğim adamla biz kanka olduk ..15 gunde bir birlikte oluyorsak sukrediyorum.gece kizlarim uyuyor maşallah o konuda sikintim yok.ama bilemiyorum biseyler koptu bizden.yanyana gelince o gozgoze bakmak falan hikaye artik..o kdr korkuyodum ki sıradanlasmaktan.ben de sogudum sanki o böyle yaptıkça ...hissediyorum.evine kizlarina asiri duskun.is cikisi hemen evde.izinlerinde bizimle.ayda bir gece disarda bur organizasyon yapiyorum.uğraşıyorum bir sosyal paylasimimiz olsun..ama yokk.yanyana iken ellerimiz telefonda
.o kadar sinirim bozukki..25 kilo almistim dogumda...suan 4 kilom var.hafif gobek.onun disinda gerçekten hani görsel bi sikintim yok diye düşünüyorum. Anlamadim neden boyleyiz.sarilmadam assssla uyuyamazdi..simdi ohoo dönsün totosunu yatsin..Çocuklara tek bakiyorum.yardimcim yok.bunna ragmen ben didiniyorum iliskimiz icin. .gecelik bakım onları soylemeyin vallahi yapiyorum harfiyyen ama biseyler eksik..yani birlikte oldugumuzda reddetme yok.ama o tutku mu diyeyim yaa adini koyamadigim o seyy yok bizde.o kadar rahatsızim ki..daha beter olmadan bseyler yapmam lazım. .olur böyle şeyler demeyin duzeltmem lazim.hem kendimi hem esimle aramdaki eski seyleri...uzun uzun yardirin olur mu.depresyona giricem yoksa sizi seviyorum

genelde herkeste bu tarz şeyler oluyomuş. erkekler evlilikte daha az çaba sarfeden taraf oluyo maalesef. siz yine herşeye rağmen elinizden geleni yapın bence. 15 günde bir beraberlik çok az. birlikte olmayı siz teklif edin en azından haftada bir bence cinsellik oldukça tutku gelecektir. o gözlerinize bakmıyosa siz onunkine bakın her seferinde ilk adımı siz atmaktan vazgeçmeyin zamanla yerine oturur diye düşünüyorum Allah yardımcınız olsun kızlarınızıda bağışlasın.

Belki senin anneligini kadinligindan once tutuyodur sonucta yeni annesin ustune gelmek istemiyodur benimde iki kizim var esimle cocuklar yeni dogdugunda bi 2 -3 ay yasadik bunu sonra acik acik konustum bana kiyamadigini cocuklarin beni yeterince yordugunu soyledi onlarin sana daha cok ihtiyaci var hemde iliski sirasinda aci cekmenden tam iyilesmediginden korkuyorum dedi sonra bende ona endiselerinin gereksiz oldugunu soyledim hersey normale dondu bu gecici bi surec sen pes etme onada bebekler kadar ilgini sevgini ver kendini ikinci plands hissetmesin bebeklerle annenin bagi erkegin kendini dislanmis hissetmesine sebep olabiliyor sen kadinligini unutmamaya bak mesela evde o gelcegi vakit bi kendine ceki duzen var emzirirken gir odada emzir surekli kucaginda cocuk ustunde pijma olma aklima gelen bunlar...

geçecek geçecek emin olun :) hemen asıp kesmeyin romantizmi, çok farklı bir dönemdesiniz siz de eşiniz de... çocuk sahibi olmak evliliği başka bir boyuta sokuyor ama her şey giriyor yoluna evliliğin başlangıcında eğer gerçekten sevgi aşk tutku varsa bunlar kolay kolay kaybolmaz.
ben bu durumda sadece bir zaman uyuşmazlığı görüyorum. kadınlar x kromozomundan mütevellit sosyal durumlara daha çabuk alışıyorlar, olgunlaşıyorlar ve kanıksıyorlar...
açık ve net ifade edeyim, siz anneliği hamileliğinizi öğrendiğiniz andan beri içselleştirdiniz ve şimdi bebişlerle yaşam oturunca bir kadın bir birey olarak farkındalığınızı geri kazandınız. ama erkeklerde bu süreç biraz geç işliyor. kimi baba bebeğin hareketlerini hissedince kimisi de doğduktan sonra algılıyor bu boyut farkını. ama önce ama sonra fakat sonuç olarak bu değişimi bizlerden geç hazmediyorlar.
bu kadar kaygılanmayın akışına bırakın, eşinizin de bu değişimi içselleştirme süresini tamamlamasını bekleyin :)

İki çocuk annesi bi kadın olarak söylüyorum bu durum gerçekten geçici..zamanla düzelir demeyin demişsin ama gerçekten zamanla düzelecek..ikinci minnoşum doğduğunda aşkından ölüp bittiğim adamla bırak sadece soğumayı kanlı bıçaklı olduk desem yeridir. çünkü en uslu çocuklar bile 2 tane olunca annenin sinirleri (sen farketmesen bile) inanılmaz yıpranıyor ve baba da aylarca karısının bu yeni haline annelik vasfına ve bebekli hayata alışmaya çalışıyor..

inan en uslu çocuklarla bile bu alışma süreci sancılı geçiyor..ama minnoş 1-1,5 yaşına geldimi eskisinden bile mutlu, tutkulu be birbirine bağlı oluyorsunuz..aile oluyorsunuz..

Ikiz annesi olup onlara tek başına bakan bunun yanında evini eşini ve kendi bakımını ihmal etmeyen bir kadın benim gozumde kahramandir, kara murattir battal gazidir

Ben de ikiz annesiyim ve doğum yaptıktan sonra ki 6-7 ay esimle ölümüne kankaydik sonra normale döndü hersey.o kadar yorgun oluyorduk ki valla cinsellik tutku şehvet ihtiras 108653578.sirada yer alıyordu bizim için.

Zamanla düzelir ikiz anası üzülme :)

Canım ben de 6 ay önce doğum yaptım, benim tek bebeğim var, karnımda birini kaybetmiştik gebeliğimin ilk haftalarında. Ama inan aynı sorunlar bende de var. doğum yapan arkadaşlarımla konuştuğumda aynı şeyi onlar da yaşamışlar. Hatta yüzümü kızartıp annemle bile konuştum, ben doğduğumda onlarda böyle bir süreç yaşamışlar.

Erkekler böyle maalesef, yeniliğe açık olmadıkları için , hayatlarına farklı bir düzen girdiğinde biraz infilak olabiliyorlar :) Bir süreliğine eşlerini sadece çocuklarının annesi olarak görüyorlar ama sonra düzeliyormuş, yani çevremde duyduğum bu. İsterseniz bir aile danışmanına gidin, yardımı mutlaka olacaktır. Hem zor bir süreç atlatmışsınız, erken doğum, bir anda evin içinde 2 bebek. umarım düzelirsiniz.

Bizde de tam tersi oldu çocuktan önce o kadar düşkğn değildi cinselliğe sorun yoktu ama çocuktan sonra çok farklı oldu. Ben sordum neden bu kadar düşkün oldun diye gözümde tam bir kadınsın dedi anne olduktan sonra bana bi farklı geliyorsun dedi ilginç. Şimdi ben kaçacak yer arıyorum her şeyin dozu olmalı ya

Geçecek diyenlere inanın ve kendinizi şartlandırmayın

Her ilişkinin dinamiği farklıdır

Bazen kopamazsın zaman yetmez ertesi gün olsun diye beklersin bazen de aman der uzak durursun bu mevsime sıcağa soğuğa enerjini alan başka şeylere hatta akşam tv de izlediğin filme göre değişir

Ikiz bebek her durumda enerji alır fiziksel de ruhsal da bir de o eskiden olup da şimdi yok dediğiniz tutku süreklilik ister yani düzenli bir hayat ister şu an o da çok mümkün olmayabilir

Pratik çözüm istiyorum diyorsunuz birkaç gece üst üste eşinizi ikna edin belki eski ritmi yakalarsınız

Bir de eşim mesela memelerden uzak kalmayı sevmemişti üstü sürekli giyinik bir kadın hoşuna gitmiyordu oğlum 2,5 yaşına kadar emdi sonra bunlar artık benim mi dedi mesela

Konustum eşimle konusmam mi.hic de susup sindiren tip de degilim zaten..dediği sey o kdar hengame arasinda aklina cinsellik mi geliyor.sorun fln yok bunlar normal seyler Öküz mü desem duygusuz mu bilemedim...yahu sanki 2 gunde bir birlikte olmak istemisim gibi konusuyor,halbuki 15 gun yahu ! Ya cirpinisimi görmüyor.ayria mevzu seks degil .mevzu suratimiza bakmadan konusmak.her halti ben dusunucem ya

Bebişler kaç aylık canım

Bizede ben değiştim sanırım hiç halııım yok VallaEşimde gayet ilgili .sorun eşinizde Yada belki sizin yorulduğunuzu falan düşünüyor olabilir düzelir merak etmeyin

Coco hos geldin ve bebeklerin hayirli ugurlu olsun insallah. Allah bagislasin.
Esine dedin mi neden boyleyiz diye?
Bence onunla konuş o ne düşünüyor acaba??

Ayyy hiç bilmiyorum ki..
Sizlerin yakarışlarını okudukça daha da korkar oldum
Ben de kendi adıma çıkarımlarda bulunayım bari. Takipteyim

Dogumdan sonra erkeklerin sogumasinin sebebi, acaba doguma esleriyle birlikte katilmalarimi ki ?
Mesela ben evli olsaydim, esimin beni o halde görmesini istemezdim. Sizce bu yanlis bir görüsmü?
Kisacasi, erkekler dogumhaneye girmelimi, yoksa disarda mi beklemeli?
Bu yüzden bir soguma girebilirmi araya?
Kafamda deli sorularrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…