Anne olduktan sonra kocam degisti

Sennki 5 aylik.bnm kizm 2 yasnda..ama esim surekli kizmda kizim.butun dunyasi oldu onun.normal tbiki olmasi gereken o..ama dusunuyrm eskiden bendm inun herseyi..bunu soyledm cocugumu kiskaniyosun cok ayip dedi..yq bu kiskanmm degil onlarin aralarndaki bag beni cok mutlu ediyo ama anlatamiyorumki bska bsey....

bizdede aynı sıkıntı var geçen konuştuk işle ilgili sorunları varmış biraz anlattı normalde hiç anlatmaz bide başka özel sorunları varmış konuştuk hallader gibi olduk ama 1 2 hafta iyiydi ama yine soguk davranmaya basladı

Ayni sorun bendede var ama benden yana daha fazla
Cinsel istegim yok
Esimi istemiyorum hicc
Duygularim koreldi
Yorgun ve bitkinim
Bebegim 9 aylik
Ben calisyrm annm bakiyor
Normal mi bu isteksizlik

Bebişleriniz hayirli saglikli uzun omurlu olsun oncelikle
Butun gun hem cocuklar ev isleri derken farketmeseniz dahi yoruluyorsunuzdur sizde esinizle akliniza takilan sorunlarinizi paylasin konusmadikca tum sorunlar daha buyuk hale gelebiliyor ama bu kadarda sıkmayın caninizi siz ve esiniz artik iki melegin anne babasisiniz çocuklarla dengeler, oncelikler degisecektir ama zamanla oturacaktir merak etmeyin hersey gonlunuzce olsun :)

Seni gördüğüme iyi olduğuna çok sevindim en son hamileydin tavsiye istiyordum, maşallah altından çok güzel kalkıyormuşsun Ben tek bebekle saçım başım dağınık uykusuzluktan mahvolmuş haldeydim adapte olmakta zorlandım, eşim de zorlandı. Şu an oğlum 15 aylık yeni yeni adapte oluyorum, ilk zamanlar yeni düzene alışmak zor oluyor eşin senin gibi hemen alışamamış belli, biraz zaman tanı ve eskisi gibi olmasa da yine düzeldiğini gör. Sağlıcakla büyüt meleklerini inşallah

Canim gercekten de zamanla duzeliyor biz de oyleydik 2 ayi bitirdik biz 40 ciktiktan sonra her sey yoluna girdi
Sen yakinlas ona saril,op hani eskiden nasil mutluydunuz o zamanlara ait foto falan varsa goster
Zamanla yoluna girecek
Kizlarini da saglikla buyut insallah

Hahahaha emin ol hamileliği de özleyeceksin, ben özledim bile ayrı güzel çok özel zaman bence, bırak kadınım değil de pofuduğum olarak sevsin ömrünün diğer yıllarında yine öyle sevecek nasıl olsa

Ikizlerim yok ama cok hareketli iki oglum var.
Esinle haftada bir gun tlf tv bilgisayari rafa kaldirdiginiz bas basa gecesi yapin derin. Ortak neden zevk aliyorsaniz onu yapin.
Tavla satranc vs oynayin. Spor yapin. Sohet.edin. fikra anlatin. Hangisi size uyarsa.
Bunlari yaparken de el ele goz goze olun.
Siz yapin
O da zamanla eski haline donecektir.
Onlarin alismasi daha uzun suruyor
Evin yeni bebekli haline.
O baba olarak cocuklarla sizin kadar ilgilenmiyordur belki ama sizden cok yorgun hissediyordur.

Tum duygulariniz geri gelecek. Tekrar ask bocegi olacaksiniz.

Esim dun diyor ki 40dan sonra cinsel yasamimiz daha da guzel olacak. Sasirdim. Daha 32yim ve neden oyle dedin diye sordum.

Kadinligi anneligi doya doya yasamis ve cok tecrube kazanmis olacaksin dedi. Cocuklar buyuyecek ve sen bana ait olacaksin dedi.

Halbuki suan da birbirimize aitiz ama bir parcami cocuklarimla paylasiyor sanirim. Kalbimi.

Sabret. Bebislerini gule gule buyut.

Geçer bence Ama sana tavsiyem, eşinin yanında emzirme. Böyle şeyler erkekleri 'o artık benim karım olarak bana değil süt için bebeklere sunuyor o göğüsleri' şeklinde biraz soğuyorlarmış. Bebekler doğalı ne kadar oldu canım? Allah bağışlasın Yine tavşanlar gibi öpüşür koklaşırsınız bence biraz zaman lazım Bir de anneliğinizi kadınlığınızın önünde tutmayın Türk kadınının en büyük hatası

Bn hic ole bisey yasamadim valla hersey eskisi gibi kirkim cikmasini zor bekledi cnm kocisim bnm ilk zmnlar aciyo mu diye soruyodu sadece

Oofff offf hamileligin başından beri depresmeyen duygusalligim depresti şimdi agliciimm. Duygularima tercüman olmussunuz

Pek buraya yorum yazmam ama baktım konu sahibi benim gibi bir ikiz annesi kendimi tutamadım
Pek çok arkadaşın yazdığı gibi öncelikle şunu söyleyeyim "çok normal"
Bi kere tek başınıza nasıl bakıyorsunuz hayret ettim tebrik ediyorum, ben hiç tek bakamadım. benim minikler biraz huysuz bebeklerdi sanırım onun da etkisi var. Şimdi 17 aylık oldu sıpalarım, koltuk tepelerinden inmiyorlar, daha da zorlaştı tek bakmak
Konuya dönersek, bizim de cinsellik çok azalmıştı, ben diyim ayda 1 siz diyin iki... sordum eşime, tamam zaten bu konuya pek düşkün bir adam değildi ama yine de durum zoruma gidiyordu. hamilelikte çok çatlağım oldu, karnım 80 yaşındaki teyze karnı gibi dedim ki, beni artık beğenmiyor musun?? ama bana söylediği şey şu oldu: o kadar yorgunluktan sonra canım hiç istemiyor... çocuklar, bakıma yardımcı anne-babalar derken nefes alamadığımız bambaşka bir hayatımız oldu tabi bizim de. zamanla bu durum azaldı, 1 yaş civarında ve sonrasında daha iyi bir noktaya geldik diyebiliriz. Ama tam olarak eskiye döndü mü: hayır. İkiz çocuk sahibi olmak gerçekten bambaşka bir durum, onlar büyüdükçe işler kolaylaşıyor ama peşinden koşmaktan fiziksel yorgunluğunuz artıyor. Biz eşimle pek tartışan bir çift değildik ama çocuklarla birlikte tartışmalarımız da arttı ne yazık ki... onlar üzerinden, yetmeyen vakit, uykusuzluk, aşırı yorgunluk vb sebeplerle bazen tahammül seviyemiz düşüyor.

Ama herşeyin ötesinde zaman gerçekten iyi geliyor. Siz de sabredin, iletişiminizi canlı tutun. minikleri bol bol koklayın, çabuk büyüyorlar,
sevgiler

Tek bakiyorum bebeklerim uslu degil ama bi tanesi taam canavar.o benim kanimi emiyor..bi yardimcim olsaydi belki boyle olmazdik.hic olmadi haftada 1 kere gelen yardimci bile beni oyle degistirirdi ki.. belki de gerçekten cok yipraniyorum.o da bana uzuldugu icin yanasmiyor olabilir. .

Yaninda emzirdim makinayla sut sagdim.ikiz olunca onu birak onu memeye tak.aklima gelse de o an uygulayamadim.seriye bagladim bi ara.napiyim.hersey bende...bu yuzden soğucaksa yapcak bsyim yok.

Dun camda kahve ictik ben teklif ettim..camdan milleti kesiyoruz falan.bi yandam isiklari kapadik ben slow sarki actim bebekleri zar zor uyutmusum kafa dinlicez güya. .bu gitti fenerbahçe nin yeni transfer ettiği futbolcunun videosunu izliyor ! Ne dersiniz boyle öküze..ayy eskiden boynundan kafami kaldirmazdim.kokusu da huzur bulurdum simdiii.......?????

Erkekler anne olan kadına daha anaç bakıp cinsellik düşübemiolar...onun kadın algısını yeniden canlandırmak için sadece gece değil günlük hayatta da bakımlı süslü hoş kokulu olun. hani bazı kadınları görünce içi açılır ya insanın. Sizi pek kadın gibi göremiyor annelikten dolayı.
Bir de ikizlerin bakımına yardımcı oluyor mu, bence sanki ikizlere tek başına bakmanız daha büyük problem gibi geldi...

Cok doluyum aglayabilirim.sacmalayabilirim idare edin...

Bakiyor cnm.esim olmasa sonum bakirkoy akil hastanesi olur o gelince kendime geliyorum

merhaba kaderdaşım.benim de ikiz kızlarım var.3 yaşı devirdik.biz çocuk olana kadar bal yılları yaşadık.ama onların doğumu, küvöz, rop ameliyatları, hastalıkları, aşıları, vs vs hem beni hem babalarını çok yıprattı.üzerine bir de eşim işyeri açtı iflas edince borçlar, mahkemeler, davalar.öyle darlandığım günler oldu ki.yine kızlar bebekken gece uyuyorlardı.inan 3 yaşındalar ama şimdi gece uyumuyorlar.gece biri sağımda biri solumda yatıyor.eşim ise salonda koltukta.bu kızlar böyle değildi ne yapacağım bilemiyorum.o vücutsal deformeyi ben çok çok fazla yaşadım hem kilo hem göbek sorunu olarak.lakin kafamdaki deformeye çare yok.bu yazıyı bile nasıl yazıyorum bir görsen hızlı hızlı.çünkü cadılar uyandı kahvaltı hazırlamam gerek.bana sanki o eski günler hiç geri gelmeyecek gibi geliyor.tamam çocuktan sonra bazı şeyler değişir.ama sanırım ikiz ebeveyni olmanın zorluğu, yoruculuğu, o iki bireye alışma süreci derken eşler birbirinden uzaklaşıyor.onu yap bunu yap desem; ben yaptım yok olmuyor bacım.ben kabullenmeyi seçtim.bekliyorum.şimdi kızlarım bezi bıraktı, dışarı çıksak dışarıdan herşey yiyebiliyorlar.biraz rahatladık gibi.bir de söz dinleseler.öyle şımarık değiller ama dışarı çıkınca cozutmalar oluyor.
Allah sağlıkla büyümelerini, hayırlı evlat olmalarını nasip etsin.bir de şu var senin eşin işten sonra eve geliyomuş.benim kocam eve gelmemekte bulmuştu çözümü.neymiş daralıyormuş evde.off ne diyeeyim bacım Allah yardımcımız olsun.kızlar ağlıyor görüşürüz.

Cok doluyum aglayabilirim.sacmalayabilirim idare edin...

Bakiyor cnm.esim olmasa sonum bakirkoy akil hastanesi olur o gelince kendime geliyorum

İkiz bebek çok güzel herkese nasip olmayan bir nimet ama çok da zor yakınlarımda görüyorum da, anne çocuklara bakacağım derken kendisi bakılmalık hale geliyor. Eşinizin 2. anne olması lazım.
Böyle durumda karı koca rollerinin 2. plana atılması doğal biraz zaman verin hem kendinize hem ona...

Canimsinn ya,senin suanki durumun benim ilerki duumum desene..cok zor.esim izin gunlerinde benimle olmasa iyice kirarim kafayi.7 yasindan beri okul kurs sonra aktif is hayati daha sonra da boyle eve kapanmak beni cok etkiledi. Hic alışık değilim. O kdr yipraniyor ki insam.esler anlayışli olmayinca genelde bosaniyorlar ztn.sonumu dusundukce korkuyorum. .

Psikolojik destek almayi dusunur musun. Ben düşünüyorum. baska turlu cikamayis bu isin icinden

ikiz annelerini gönülden kutluyorum sizler güçlü kadınlarsınız
maşallah konu sahibi herşeye yetişiyor
benim bir kızım var ikinci yolda nasıl yapıcam diye düşünürken arada 5,5 yaş fark olacak
bunu bir dönem olarak düşünün bir bakmışınız kızlar büyümüş
eşinizle olan konuda ise insan çocuktan sonra bocalıyor
en az zararla atlatmak en güzeli
hakkınızda en hayırlısı maddi imkanınız var ise ev işleri ve çocuk bakımında yardımcı alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…