- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Sennki 5 aylik.bnm kizm 2 yasnda..ama esim surekli kizmda kizim.butun dunyasi oldu onun.normal tbiki olmasi gereken o..ama dusunuyrm eskiden bendm inun herseyi..bunu soyledm cocugumu kiskaniyosun cok ayip dedi..yq bu kiskanmm degil onlarin aralarndaki bag beni cok mutlu ediyo ama anlatamiyorumki bska bsey....Biz de çok farklı değiliz. Kızım 5 aylık. O doğduğundan beri kızım da kızım. Resmen pabucum dama atıldı. Utanmasam kuçucuk bebeği kıskanacağım. Eskiden öpmeden işe gitmezdi şimdi gormuyor bile. Ama bende de suç var. Cinsel anlamda uzak duruyorum. Deli gibi tekrar hamile kalmaktan korkuyorum. Şu an kızım çok küçük.
Yani tavsiyem yok.
bizdede aynı sıkıntı var geçen konuştuk işle ilgili sorunları varmış biraz anlattı normalde hiç anlatmaz bide başka özel sorunları varmış konuştuk hallader gibi olduk ama 1 2 hafta iyiydi ama yine soguk davranmaya basladıSelaaam ey genclik...6 ay olmustr piyasada yokum.erken dogum.bebeklerimin kuvez durumlari lohusalitk fln.ozledim burayi cook...bir geldim tam geldim.tabii ben bunalimdayim.ikiz annesi olup bunalima girmeyen varsa yamacinda uyumak istiyorum.
Kizlarim mucizelerimm.onlar iyiki varlar,rabbim olmayana versin..gecem gunduzum onlara faydali anne olmakla geciyor.ama esimi ihmal etmemeye çalışıyorum. Belki de ihmal ediyorum..oof hatunlar dokunsalar ağlicam..
O coookk sevdiğim adamla biz kanka olduk ..15 gunde bir birlikte oluyorsak sukrediyorum.gece kizlarim uyuyor maşallah o konuda sikintim yok.ama bilemiyorum biseyler koptu bizden.yanyana gelince o gozgoze bakmak falan hikaye artik..o kdr korkuyodum ki sıradanlasmaktan.ben de sogudum sanki o böyle yaptıkça ...hissediyorum.evine kizlarina asiri duskun.is cikisi hemen evde.izinlerinde bizimle.ayda bir gece disarda bur organizasyon yapiyorum.uğraşıyorum bir sosyal paylasimimiz olsun..ama yokk.yanyana iken ellerimiz telefonda
.o kadar sinirim bozukki..25 kilo almistim dogumda...suan 4 kilom var.hafif gobek.onun disinda gerçekten hani görsel bi sikintim yok diye düşünüyorum. Anlamadim neden boyleyiz.sarilmadam assssla uyuyamazdi..simdi ohoo dönsün totosunu yatsin..Çocuklara tek bakiyorum.yardimcim yok.bunna ragmen ben didiniyorum iliskimiz icin. .gecelik bakım onları soylemeyin vallahi yapiyorum harfiyyenama biseyler eksik..yani birlikte oldugumuzda reddetme yok.ama o tutku mu diyeyim yaa adini koyamadigim o seyy yok bizde.o kadar rahatsızim ki..daha beter olmadan bseyler yapmam lazım. .olur böyle şeyler demeyin duzeltmem lazim.hem kendimi hem esimle aramdaki eski seyleri...uzun uzun yardirin olur mu.depresyona giricem yoksa sizi seviyorum
HahahahaPuff böylemi olacak ama doğumdan sonra.ya aslında hamile kaldıgın andan itibaren değişiyor birşeyler.kadın artık pofuduga dönüyor, nerde o eski heyecanlar.ay kustum ay, sarılma ay şişdim.ay tuvalete gidemiyorum ay gaz var.önceden neydi yanında hamburger yiyemezdim.eskiden dekolte versen vuuuu oda nedaha şimdiden onun adı sütlü meme oldu sütler saçılıyor, bide bebek doğunca cop cop.alsana dekolte oldu mandıra.kadın doğum yaptımı işi bitiyor işte.sevgi saygı tamam laf yok.ama heyecan tutku kalmıyor.artık sevgilim değil, kızımın annesi oluyor adın.ya ben bunalımdayım galiba ya ben süslenip püslenip arabaya binip fit halimle gezmeyi özledim. Kucagına otursam karnımı seviyor. Su halimle sadece sevimli görünüyorum küçük bi duba
Oofff offf hamileligin başından beri depresmeyen duygusalligim depresti şimdi agliciimm. Duygularima tercüman olmussunuzPuff böylemi olacak ama doğumdan sonra.ya aslında hamile kaldıgın andan itibaren değişiyor birşeyler.kadın artık pofuduga dönüyor, nerde o eski heyecanlar.ay kustum ay, sarılma ay şişdim.ay tuvalete gidemiyorum ay gaz var.önceden neydi yanında hamburger yiyemezdim.eskiden dekolte versen vuuuu oda nedaha şimdiden onun adı sütlü meme oldu sütler saçılıyor, bide bebek doğunca cop cop.alsana dekolte oldu mandıra.kadın doğum yaptımı işi bitiyor işte.sevgi saygı tamam laf yok.ama heyecan tutku kalmıyor.artık sevgilim değil, kızımın annesi oluyor adın.ya ben bunalımdayım galiba ya ben süslenip püslenip arabaya binip fit halimle gezmeyi özledim. Kucagına otursam karnımı seviyor. Su halimle sadece sevimli görünüyorum küçük bi duba
ayy canım ya üzüldüm yani zaten bakımlıymışsın da, bu erkekler neden değişir anlamıyorum, bende korkuyorum doğumdan sonra değişicek diye, genelde değişiyorlarmış
Erkekler anne olan kadına daha anaç bakıp cinsellik düşübemiolar...onun kadın algısını yeniden canlandırmak için sadece gece değil günlük hayatta da bakımlı süslü hoş kokulu olun. hani bazı kadınları görünce içi açılır ya insanın. Sizi pek kadın gibi göremiyor annelikten dolayı.
Bir de ikizlerin bakımına yardımcı oluyor mu, bence sanki ikizlere tek başına bakmanız daha büyük problem gibi geldi...
merhaba kaderdaşım.benim de ikiz kızlarım var.3 yaşı devirdik.biz çocuk olana kadar bal yılları yaşadık.ama onların doğumu, küvöz, rop ameliyatları, hastalıkları, aşıları, vs vs hem beni hem babalarını çok yıprattı.üzerine bir de eşim işyeri açtı iflas edince borçlar, mahkemeler, davalar.öyle darlandığım günler oldu ki.yine kızlar bebekken gece uyuyorlardı.inan 3 yaşındalar ama şimdi gece uyumuyorlar.gece biri sağımda biri solumda yatıyor.eşim ise salonda koltukta.bu kızlar böyle değildi ne yapacağım bilemiyorum.o vücutsal deformeyi ben çok çok fazla yaşadım hem kilo hem göbek sorunu olarak.lakin kafamdaki deformeye çare yok.bu yazıyı bile nasıl yazıyorum bir görsen hızlı hızlı.çünkü cadılar uyandı kahvaltı hazırlamam gerek.bana sanki o eski günler hiç geri gelmeyecek gibi geliyor.tamam çocuktan sonra bazı şeyler değişir.ama sanırım ikiz ebeveyni olmanın zorluğu, yoruculuğu, o iki bireye alışma süreci derken eşler birbirinden uzaklaşıyor.onu yap bunu yap desem; ben yaptım yok olmuyor bacım.ben kabullenmeyi seçtim.bekliyorum.şimdi kızlarım bezi bıraktı, dışarı çıksak dışarıdan herşey yiyebiliyorlar.biraz rahatladık gibi.bir de söz dinleseler.öyle şımarık değiller ama dışarı çıkınca cozutmalar oluyor.Selaaam ey genclik...6 ay olmustr piyasada yokum.erken dogum.bebeklerimin kuvez durumlari lohusalitk fln.ozledim burayi cook...bir geldim tam geldim.tabii ben bunalimdayim.ikiz annesi olup bunalima girmeyen varsa yamacinda uyumak istiyorum.
Kizlarim mucizelerimm.onlar iyiki varlar,rabbim olmayana versin..gecem gunduzum onlara faydali anne olmakla geciyor.ama esimi ihmal etmemeye çalışıyorum. Belki de ihmal ediyorum..oof hatunlar dokunsalar ağlicam..
O coookk sevdiğim adamla biz kanka olduk ..15 gunde bir birlikte oluyorsak sukrediyorum.gece kizlarim uyuyor maşallah o konuda sikintim yok.ama bilemiyorum biseyler koptu bizden.yanyana gelince o gozgoze bakmak falan hikaye artik..o kdr korkuyodum ki sıradanlasmaktan.ben de sogudum sanki o böyle yaptıkça ...hissediyorum.evine kizlarina asiri duskun.is cikisi hemen evde.izinlerinde bizimle.ayda bir gece disarda bur organizasyon yapiyorum.uğraşıyorum bir sosyal paylasimimiz olsun..ama yokk.yanyana iken ellerimiz telefonda
.o kadar sinirim bozukki..25 kilo almistim dogumda...suan 4 kilom var.hafif gobek.onun disinda gerçekten hani görsel bi sikintim yok diye düşünüyorum. Anlamadim neden boyleyiz.sarilmadam assssla uyuyamazdi..simdi ohoo dönsün totosunu yatsin..Çocuklara tek bakiyorum.yardimcim yok.bunna ragmen ben didiniyorum iliskimiz icin. .gecelik bakım onları soylemeyin vallahi yapiyorum harfiyyenama biseyler eksik..yani birlikte oldugumuzda reddetme yok.ama o tutku mu diyeyim yaa adini koyamadigim o seyy yok bizde.o kadar rahatsızim ki..daha beter olmadan bseyler yapmam lazım. .olur böyle şeyler demeyin duzeltmem lazim.hem kendimi hem esimle aramdaki eski seyleri...uzun uzun yardirin olur mu.depresyona giricem yoksa sizi seviyorum
Cok doluyum aglayabilirim.sacmalayabilirim idare edin...
Bakiyor cnm.esim olmasa sonum bakirkoy akil hastanesi olur o gelince kendime geliyorum
merhaba kaderdaşım.benim de ikiz kızlarım var.3 yaşı devirdik.biz çocuk olana kadar bal yılları yaşadık.ama onların doğumu, küvöz, rop ameliyatları, hastalıkları, aşıları, vs vs hem beni hem babalarını çok yıprattı.üzerine bir de eşim işyeri açtı iflas edince borçlar, mahkemeler, davalar.öyle darlandığım günler oldu ki.yine kızlar bebekken gece uyuyorlardı.inan 3 yaşındalar ama şimdi gece uyumuyorlar.gece biri sağımda biri solumda yatıyor.eşim ise salonda koltukta.bu kızlar böyle değildi ne yapacağım bilemiyorum.o vücutsal deformeyi ben çok çok fazla yaşadım hem kilo hem göbek sorunu olarak.lakin kafamdaki deformeye çare yok.bu yazıyı bile nasıl yazıyorum bir görsen hızlı hızlı.çünkü cadılar uyandı kahvaltı hazırlamam gerek.bana sanki o eski günler hiç geri gelmeyecek gibi geliyor.tamam çocuktan sonra bazı şeyler değişir.ama sanırım ikiz ebeveyni olmanın zorluğu, yoruculuğu, o iki bireye alışma süreci derken eşler birbirinden uzaklaşıyor.onu yap bunu yap desem; ben yaptım yok olmuyor bacım.ben kabullenmeyi seçtim.bekliyorum.şimdi kızlarım bezi bıraktı, dışarı çıksak dışarıdan herşey yiyebiliyorlar.biraz rahatladık gibi.bir de söz dinleseler.öyle şımarık değiller ama dışarı çıkınca cozutmalar oluyor.
Allah sağlıkla büyümelerini, hayırlı evlat olmalarını nasip etsin.bir de şu var senin eşin işten sonra eve geliyomuş.benim kocam eve gelmemekte bulmuştu çözümü.neymiş daralıyormuş evde.off ne diyeeyim bacım Allah yardımcımız olsun.kızlar ağlıyor görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?