Anne oldum ama annesiz kalıyorum.

Allah sabır versin.Annenize rahmet eylesin.Mekkanı cennet olsun.

Bugün tam bir hafta oldu anne. Gittiğinden beri bir hafta. Arkandan çok ağlamadım. Çok yasta tutamadım. Ama bir şey farkettim aslında iki buçuk senedir yastaymışım ben. İki buçuk senedir bu zamanı beklemişim.
Hala inanmıyorum. Sanki hala evdesin. Arayınca telefona sen çıkacaksın. 'efendim canım' diyeceksin. Ağrın var mı diye soracağım. 'yok' diyeceksin. Tek tesellim bu anne. Ağrı acı çekmedin.Çabuk kurtuldun be annem. Allahım seni bizim için erken senin için geç aldı yanına. İnşallah kabrindeki melekler seni güzel yerlere götürmüşlerdir. Kabirdeki ilk gecen zor olmamıştır. Küçüğümüz daha çok üzüldü. Çok belli etmese de anlaşılıyor. Tabutunun başında seninle konuştum annem. Duydun mu beni. Sen torununu göremedin ama onun her gülüşünde seni gördüğünü düşünüyorum. Sana en çok ihtiyacım olduğu zaman gittin be annem.
Şimdi ölümden daha az korkuyorum. Çünkü beni diğer tarafta bekleyen biri var artık ya da benim kavuşmak isteyeceğim sen varsın. Rabbim mekanını cennet etsin. Sen kötü biri değildin annem.
Mekanı cennet olsun teyzemizin , hastalığa dayandı katlandı insallah şehit sevabı kazanmıştır
Allah sabırlar versin, günler sayılı hepimizin gidip buluşacağı yer ayni , insallah cennette kavuşacaksınız siz de.

Back
X