Merhaba herkese. Şuan çok duygusalım moralim çok bozuk bende anne olmak istiyorum artık

yaşım 25 , 2 yıl 8 aylık evliyim. 3 defa kimyasal gebelik yaşadım. Dr.a gittim troidim cıktı ilaç kullanıyorum o düzene girdi. Insulin direnci yüksek cıktı buda yumurtaliklari etkiliyormuş sanırım onun için ilaç kullanıyorum. Artık gerçekten çok yoruldum etrafımda herkes tembel çıktınız, hadi artık sizde yapın bi tane v.b şeyler söylüyor. Insanlara 3 defa düşük yaptığımı söylüyorum ama hala devam ediyorlar böyle konuşmaya hatta dr.a gidin yok bu dr iyi su dr iyi diye akil veriyorlar ustelik ben ve esim hemsireyiz zaten bu isleri biliyoruz iyi kötü, hatta eşimin halası ve babannesi sürekli adet oldun mu nezaman ay başı diye soruyorlar adet oluncada üzülüyorlar çok sinir oluyorum ama yaşlı kadın bişey diyemiyorum eşimde onlara ne cevap bile verme diyor onlarada kızıyor ama hep ayni. Bugünde yakın arkadaşımdan birinin hamile olduğunu duydum ve kendim için çok üzüldüm onun için çok sevindim. Neden diyorum neden ben olamıyorum bende anne olmak istiyorum artık sanki hiç anne olamayacak gibi hissediyorum

hep aklımda hiç çıkmıyor acaba nasıl bosverebilirim ki? Off çok sıkıldım artık çok. Içimi dökmek istedim biraz
İnşallah en kısa sürede gebe kalırsın

Ve bu bebeğin tutar.
Sanırım glifor ve letrox kullanıyorsun,
Bana da tsh 3 üzerinde olmaz çok zor olur dediler, evet birazzor oldu 10 ay sürdü. Hatta ben hiç ilaç almadım. Testte negatif çıkınca adet söktürücü yanı da glifora başlamıştım, bidahaki ay tutar inşallah diye. Gebeymişim meğer, gliforun tutunmasında yerleşmesinde katkısı oldugunu hep düşündüm. Ama sdce bi hafta aldı glifor. Gebeliği öğrenince bıraktım.
Şimdi 10 aydır ikinciyi istiyoruz, olmuyor, bu sefer tiroidim 4 e çıkmış.
Sonunda kabul edip ben de hem glifor a hem tiroid ilacına başladım.
Bi kadın bu iki ilacı da kullanıyorsa bence herşey yolunda gidecektir inan

İlaçlarını düzgün al ve inan, 4 adet dönemi içinde gebe kalacaksın ovu dönemlerinde ilişki olursa

Böyle düşün.
Bu benim ilk turum bu ilaçlarla, doktorum 6 ay kullan dedi glifor u, bende insülin sorunu yok ama adet düzensizliği çıldırttı. Kaliteli yumurta için alıyorum.
Hep ama hep olumlu düşün.
İnan bana benim çocugum olmasına ragmen ikinciyi istiyorum , folik aside başladım diye niyeyse millete yaydım. Eylüldü . Sözde aralıkta denemeye başlıcaktık, gönlümdeki yaz sonu civarı gebelikti. İnanın ekim mart arası 15 kişi gebeyim dedi, psikolojim bozuldu, kimseye de anlatamıyorum ama şoka giriyorum ve yumurtam çatlamıyor adet de olmuyorum ve 2 adrt döngüsü kaçırıyorum fln bi gebelik öğrendikçe... sonunda tüm sosyal medyayı watsap ı fln sildim, kimse haber yollamasın kendi kabuğumda yaşıyım diye..
Sizi çok iyi anlıyorum, bizim duygularımızı insanlar anlamıyor ama.
Ama daha çok gençsiniz, akıpunktur deneyebilirsiniz, ben gebe kaldığım ay boyun fıtıgım sebebiyle akupunktur yaptırıodum belki o da stresimi azaltmıştır da gebe kalmışımdır diyorum biyandan da..