Anne olma mücadelem..

nur020717

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2023
44
32
18
30
Merhaba. 6. Tüp bebek denememden negatif sonuç aldığımı öğrendim sabaha karşı. İdrar testi yapacaktım eşim beni uyandır dedi 4te uyanıp test yaptık negatif. Durmayıp kana gittik bir umut o da negatif. 6. Günüm zaten burdan dönmez çok kez yaşadım..
Şuan ağlayamıyorum son denemem de çok ağlamıştım bunda gözümden yaş gelmedi. İsyan etmeden rabbime sığınmaya çalışıyorum ama çok zormuş gerçekten bu imtihan.. Çok yorgun ve kırgın hissediyorum kendimi hayata karşı..
Benim gibi çok deneme yapıp psikolojik olarak güçlü kalabilen var mı bunu sormak istiyorum, artık sonuç alan var mı kısmını geçtim rabbimin yazdığı vakitte oluyor çünkü gerisi çok boş bunu çok iyi anladım..

8nci denemede ikizlerim oldu bende tam pes etmiş artık deneyip denemek istemediğinden emin degildim nasip diye tevekkül edecektim artık yorulmustum ama rabbim nasip etti hep tedavi işi bile nasip diye düşünmüştüm yaşim çok geçmeden fırsatlari değerlendirip olmuyorsa olmuyor deme kivamina gelirim diye düşünüyordum. Hakkınızda hayırlısı olsun nasip değilmiş tabi benim dusuklerim vardı tüp bebekle ama sonuçta gene uğraştım 15 embriyo denedim nerdeyse.
İlk opumda 2 şer embriyo transfer olup 4ncu de 3 embriyo transferi oldum. İkinci opumda başka hastanede 3 tane pgtli embriyo 2 tane normal embriyo transferi oldum son olarak ta 2 tane daha emrbriyo olup ikisi de tutundu şükür doğum yaptım.

Pes edebilir miyim bilmiyorum şuan o düşünce korkunç geliyor Yaşım daha genç bunun için.. ama böyle de daha ne kadar devam edebilirim ki diye düşünmüyor değilim. Bende tek pozitif tedavimdeki bebeğimi kaybettim maalesef. Her negatif sonrası ona dönüyorum o doğmuş olsaydı bunları yaşıyor olmazdım diye... üstüne 5 negatif aldım

O düşünce gelmiyor ama yorgunluk geliyor merak etme devam etmen gereken yerde devam edip durman gereken yerde duruyorsun ama olur inşallah embriyoların var ise bir sknti yoksa her zaman o fırsat var. Ben 28 başlayıp 32 yaşımda doğum yaptım 4 sene uğraştım benim hepsi düştü ya da kayıp oldu birde psikolojik yrogunlugumu tahmin edemezsin

Ne desek boş, yaşayan bilir derler öyle..Rabbim kucaginizi boş bırakmasin bu uğurda harcanan onca emegi karşılıksız bırakmasın
Daha önce diğer gruplarda da yazdim çok çok yakınım bu uğurda neler yaşadığına ben sahidim. Hatta bu işi ticarete döken insanları kandıran bir drla mahkemelik oldular...neler neler ....en son arkadasinin önerisiyle gittiği yerden 4 tüp Bebek denemesinde olumlu sonuç aldı. Akabinde arkadaşı 5 tüp Bebek denemesinde aynı drdan olumlu sonuç aldı. İstanbul daydaniz onerebilirim. Ama biraz zaman verin kendinize vücut dinlenesin psikolojik olarak kendine gelsin

Teşekkür ederim tavsiyeniz için ama maalesef azospermi diye birşeyle mücadele ediyoruz çok sayılı spermimiz var Ankarada bir merkezde görünüyor orda deneme yapıyoruz eskiden o şansımız bile yoktu. Tedaviyle sayılı spermler çıktı. Başka merkezde görünmeme ihtimali yüksek erkek faktörü üzerine çalışan bir merkez gerekli

Allah yardımcınız olsun çok zor bir süreç.stresten uzak durmaya çalışın stres gerçekten bebek oluşumunu da bebek sağlığınıda sizin sağlığınızı da tehtid eden en önemli şey. Üzülmemek elde değil biliyorum ama yıllar sonra evlat sahibi olan o kadar çok insan var o kadar umut var ki sizde olabilirsiniz inancınızı kaybetmemeye çalışın. Allah en kısa zamanda kucağınızı doldursun inşallah

Tevekkül etmeniz ne güzel zamanı var her işin tez zamanda olur ümidinizi kaybetmeyin. Bu niyetle günlük 41 Fatiha ve Kadir suresi okuyun bol bol iyi gelecektir Allah'ın CC izniyle

Sağlıkla nasip olsun inşallah. Algınızı başka yerlere kaydırıp pes ettiğinizde ve enerji alanınızı dağıttığınızda olucaktır

Yaşlarınız kac?
Bir tanidigin yeni tuttuUzun uğraşlar vermişler detayları bilmiyorum ama yaşları da 40 üstü.

Ümitsizliğe kapılmayın.dua ya çok inanirim.Biraz mola verin sonra gerekenleri yapin.
Olursa bir hayır olmuyorsa bin hayir

Ben 30 eşim 34.
İnancımız sonsuz en güzelini rabbim bilir

Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin.. O psikolojiyi bıraktığınızda belki de olur.. Geçen gün parkta bir hanımla tanışmıştım 12 yıllık evlilikte çok tüp bebek ve aşılama ile uğraşmışlar.. Artık pes ettim dediğinde kendiliğinden oğlu olmuş 8 ay sonra da kızına hamile kalmış arka arkaya iki çocuk nasip olmuş.. Vardır bir hayır elinizden gelen çabayı sarf etmişsiniz oluruna bırakın Rabbim isteğinizi biliyor elbet nasip eder..

Allah size hayırlı uzun sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin ben de 1 kez tüp bebek yaptım 9,5 sene önce bize 12.gun kan tahlili yap demislerdierken değil mi

Allah size hayırlı uzun sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin ben de 1 kez tüp bebek yaptım 9,5 sene önce bize 12.gun kan tahlili yap demislerdierken değil mi
Çok kez deneyimledm öyle diyorlar ama kendimde daha değişen sonuç görmedim 5. Gün embryosunun 6. Günde kanda çok rahat görülebilmesi lazım

Bir sure dinlenin
Tedavilere bi mola verin
Boyle cok kez deneyip sonra kendiliginden gebe kalan cok var
Bana doktor 29 yasimda erken menapoz dedi
Yumurtalarim 5 6 tane iken birden 2ye dustu
Bazi aylar hic yumurtam yoktu bile
Amh 0.39dan 0.13e dustu 2 ayda
Artik umutsuzdum tup bebege randevu aldik 2 merkezle gorustuk biri cok umutsuz konustu rahim filminde tuplerde sislik gozukuyor dedi tuplerin alinmasi gerek birseyler dedi zor dedi cok agladim cok uzuldum artik dedim birakiyorum diger merkeze baslicam cunku doktor beni hic motive etmemisti ilk yerde
Ama tedaviye bir turlu baslayamadim cunku adetim gecikti ve hamile oldugumu ogrendim
Oglum dogdu 15 aylik oldu, ikinci cocuk hic olmaz artik yumurtam da bitmistir diye dusunuyordum ki hamile oldugumu ogrendim
Erken menapoz, yumurta sifir derlerken ustelik.
Rabbime güven, stres yapma kardesim
Allah sana en tez zamanda mucizeni sunsun inşallah hayirlisi ile.
Guzel beslenip takviyelerinizi aksatmayin stres yapip aglamayin
Kabullenmenin teslim olmanin huzurunu yasayin
Emin olun cok yakin Allah'in izniyle

Pes etme sakın! Bir tüp bebek annesi olarak dualarım seninle.

Embriyonuz var mı? Tutmama sebebi belli mi?

Tam ara verelim dediğimiz zaman kızım mucize bir şekilde geldi.. nasıl olsa bizim bebeğimiz olmuyor dediğimiz zaman da supriz yumurta kızımız doğdu.. ikisinin arası 16 ay..

Umut tükenmez dua tükenmez.. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın.. erkek faktör konusunu bilmiyorum ama doğal içerikli beslenmeye devam etsin eşiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…