8nci denemede ikizlerim oldu bende tam pes etmiş artık deneyip denemek istemediğinden emin degildim nasip diye tevekkül edecektim artık yorulmustum ama rabbim nasip etti hep tedavi işi bile nasip diye düşünmüştüm yaşim çok geçmeden fırsatlari değerlendirip olmuyorsa olmuyor deme kivamina gelirim diye düşünüyordum. Hakkınızda hayırlısı olsun nasip değilmiş tabi benim dusuklerim vardı tüp bebekle ama sonuçta gene uğraştım 15 embriyo denedim nerdeyse.Merhaba. 6. Tüp bebek denememden negatif sonuç aldığımı öğrendim sabaha karşı. İdrar testi yapacaktım eşim beni uyandır dedi 4te uyanıp test yaptık negatif. Durmayıp kana gittik bir umut o da negatif. 6. Günüm zaten burdan dönmez çok kez yaşadım..
Şuan ağlayamıyorum son denemem de çok ağlamıştım bunda gözümden yaş gelmedi. İsyan etmeden rabbime sığınmaya çalışıyorum ama çok zormuş gerçekten bu imtihan.. Çok yorgun ve kırgın hissediyorum kendimi hayata karşı..
Benim gibi çok deneme yapıp psikolojik olarak güçlü kalabilen var mı bunu sormak istiyorum, artık sonuç alan var mı kısmını geçtim rabbimin yazdığı vakitte oluyor çünkü gerisi çok boş bunu çok iyi anladım..
Pes edebilir miyim bilmiyorum şuan o düşünce korkunç geliyor Yaşım daha genç bunun için.. ama böyle de daha ne kadar devam edebilirim ki diye düşünmüyor değilim. Bende tek pozitif tedavimdeki bebeğimi kaybettim maalesef. Her negatif sonrası ona dönüyorum o doğmuş olsaydı bunları yaşıyor olmazdım diye... üstüne 5 negatif aldım8nci denemede ikizlerim oldu bende tam pes etmiş artık deneyip denemek istemediğinden emin degildim nasip diye tevekkül edecektim artık yorulmustum ama rabbim nasip etti hep tedavi işi bile nasip diye düşünmüştüm yaşim çok geçmeden fırsatlari değerlendirip olmuyorsa olmuyor deme kivamina gelirim diye düşünüyordum. Hakkınızda hayırlısı olsun nasip değilmiş tabi benim dusuklerim vardı tüp bebekle ama sonuçta gene uğraştım 15 embriyo denedim nerdeyse.
O düşünce gelmiyor ama yorgunluk geliyor merak etme devam etmen gereken yerde devam edip durman gereken yerde duruyorsun ama olur inşallah embriyoların var ise bir sknti yoksa her zaman o fırsat var. Ben 28 başlayıp 32 yaşımda doğum yaptım 4 sene uğraştım benim hepsi düştü ya da kayıp oldu birde psikolojik yrogunlugumu tahmin edemezsinPes edebilir miyim bilmiyorum şuan o düşünce korkunç geliyor Yaşım daha genç bunun için.. ama böyle de daha ne kadar devam edebilirim ki diye düşünmüyor değilim. Bende tek pozitif tedavimdeki bebeğimi kaybettim maalesef. Her negatif sonrası ona dönüyorum o doğmuş olsaydı bunları yaşıyor olmazdım diye... üstüne 5 negatif aldım
Ne desek boş, yaşayan bilir derler öyle..Rabbim kucaginizi boş bırakmasin bu uğurda harcanan onca emegi karşılıksız bırakmasınMerhaba. 6. Tüp bebek denememden negatif sonuç aldığımı öğrendim sabaha karşı. İdrar testi yapacaktım eşim beni uyandır dedi 4te uyanıp test yaptık negatif. Durmayıp kana gittik bir umut o da negatif. 6. Günüm zaten burdan dönmez çok kez yaşadım..
Şuan ağlayamıyorum son denemem de çok ağlamıştım bunda gözümden yaş gelmedi. İsyan etmeden rabbime sığınmaya çalışıyorum ama çok zormuş gerçekten bu imtihan.. Çok yorgun ve kırgın hissediyorum kendimi hayata karşı..
Benim gibi çok deneme yapıp psikolojik olarak güçlü kalabilen var mı bunu sormak istiyorum, artık sonuç alan var mı kısmını geçtim rabbimin yazdığı vakitte oluyor çünkü gerisi çok boş bunu çok iyi anladım..
Teşekkür ederim tavsiyeniz için ama maalesef azospermi diye birşeyle mücadele ediyoruz çok sayılı spermimiz var Ankarada bir merkezde görünüyor orda deneme yapıyoruz eskiden o şansımız bile yoktu. Tedaviyle sayılı spermler çıktı. Başka merkezde görünmeme ihtimali yüksek erkek faktörü üzerine çalışan bir merkez gerekliNe desek boş, yaşayan bilir derler öyle..Rabbim kucaginizi boş bırakmasin bu uğurda harcanan onca emegi karşılıksız bırakmasın
Daha önce diğer gruplarda da yazdim çok çok yakınım bu uğurda neler yaşadığına ben sahidim. Hatta bu işi ticarete döken insanları kandıran bir drla mahkemelik oldular...neler neler ....en son arkadasinin önerisiyle gittiği yerden 4 tüp Bebek denemesinde olumlu sonuç aldı. Akabinde arkadaşı 5 tüp Bebek denemesinde aynı drdan olumlu sonuç aldı. İstanbul daydaniz onerebilirim. Ama biraz zaman verin kendinize vücut dinlenesin psikolojik olarak kendine gelsin
Allah yardımcınız olsun çok zor bir süreç.stresten uzak durmaya çalışın stres gerçekten bebek oluşumunu da bebek sağlığınıda sizin sağlığınızı da tehtid eden en önemli şey. Üzülmemek elde değil biliyorum ama yıllar sonra evlat sahibi olan o kadar çok insan var o kadar umut var ki sizde olabilirsiniz inancınızı kaybetmemeye çalışın. Allah en kısa zamanda kucağınızı doldursun inşallahMerhaba. 6. Tüp bebek denememden negatif sonuç aldığımı öğrendim sabaha karşı. İdrar testi yapacaktım eşim beni uyandır dedi 4te uyanıp test yaptık negatif. Durmayıp kana gittik bir umut o da negatif. 6. Günüm zaten burdan dönmez çok kez yaşadım..
Sağlıkla nasip olsun inşallah. Algınızı başka yerlere kaydırıp pes ettiğinizde ve enerji alanınızı dağıttığınızda olucaktırMerhaba. 6. Tüp bebek denememden negatif sonuç aldığımı öğrendim sabaha karşı. İdrar testi yapacaktım eşim beni uyandır dedi 4te uyanıp test yaptık negatif. Durmayıp kana gittik bir umut o da negatif. 6. Günüm zaten burdan dönmez çok kez yaşadım..
Ben 30 eşim 34.Yaşlarınız kac?
Bir tanidigin yeni tuttuUzun uğraşlar vermişler detayları bilmiyorum ama yaşları da 40 üstü.
Ümitsizliğe kapılmayın.dua ya çok inanirim.Biraz mola verin sonra gerekenleri yapin.
Olursa bir hayır olmuyorsa bin hayir
Çok kez deneyimledm öyle diyorlar ama kendimde daha değişen sonuç görmedim 5. Gün embryosunun 6. Günde kanda çok rahat görülebilmesi lazımAllah size hayırlı uzun sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin ben de 1 kez tüp bebek yaptım 9,5 sene önce bize 12.gun kan tahlili yap demislerdierken değil mi
En yakin alimler 8 yıl ugrasti. Simdi 4 çocukları var.Ben 30 eşim 34.
İnancımız sonsuz en güzelini rabbim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?