Soğan kürü denediniz mi? Çok etkili diyorlar.Merhaba. 6. Tüp bebek denememden negatif sonuç aldığımı öğrendim sabaha karşı. İdrar testi yapacaktım eşim beni uyandır dedi 4te uyanıp test yaptık negatif. Durmayıp kana gittik bir umut o da negatif. 6. Günüm zaten burdan dönmez çok kez yaşadım..
Şuan ağlayamıyorum son denemem de çok ağlamıştım bunda gözümden yaş gelmedi. İsyan etmeden rabbime sığınmaya çalışıyorum ama çok zormuş gerçekten bu imtihan.. Çok yorgun ve kırgın hissediyorum kendimi hayata karşı..
Benim gibi çok deneme yapıp psikolojik olarak güçlü kalabilen var mı bunu sormak istiyorum, artık sonuç alan var mı kısmını geçtim rabbimin yazdığı vakitte oluyor çünkü gerisi çok boş bunu çok iyi anladım..
Kimisi korunmak için ne yapacağını şaşırıp konu açıyor, bir de sizin gibiler var.ne garip bir dünyadayız.8nci denemede ikizlerim oldu bende tam pes etmiş artık deneyip denemek istemediğinden emin degildim nasip diye tevekkül edecektim artık yorulmustum ama rabbim nasip etti hep tedavi işi bile nasip diye düşünmüştüm yaşim çok geçmeden fırsatlari değerlendirip olmuyorsa olmuyor deme kivamina gelirim diye düşünüyordum. Hakkınızda hayırlısı olsun nasip değilmiş tabi benim dusuklerim vardı tüp bebekle ama sonuçta gene uğraştım 15 embriyo denedim nerdeyse.
İlk opumda 2 şer embriyo transfer olup 4ncu de 3 embriyo transferi oldum. İkinci opumda başka hastanede 3 tane pgtli embriyo 2 tane normal embriyo transferi oldum son olarak ta 2 tane daha emrbriyo olup ikisi de tutundu şükür doğum yaptım.
Nasip herşey benim olmaması için çok sebep yoktu ama beklemek istemedim nasip öyleymiş ben şikayetçi değilim çok şükür olmaması için bir engel yoktu tamamen çaresiz olan arkadaşlara ferahlık diliyorum beterin beteri var benm imkanım embriyom vardı denedim şükürKimisi korunmak için ne yapacağını şaşırıp konu açıyor, bir de sizin gibiler var.ne garip bir dünyadayız.
Maalesef son kalan 2 embryo. Eşimde hala sperm çıkışı var mı bilmiyoruz daha tabi. En son aralık ayında vardır inşallah devam ediyordur.Pes etme sakın! Bir tüp bebek annesi olarak dualarım seninle.
Embriyonuz var mı? Tutmama sebebi belli mi?
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatleBen 30 eşim 34.
İnancımız sonsuz en güzelini rabbim bilir
İnsallah bir gün hiç ummadığın anda sana süpriz olarak gelir en kısa zamanda insallahMerhaba. 6. Tüp bebek denememden negatif sonuç aldığımı öğrendim sabaha karşı. İdrar testi yapacaktım eşim beni uyandır dedi 4te uyanıp test yaptık negatif. Durmayıp kana gittik bir umut o da negatif. 6. Günüm zaten burdan dönmez çok kez yaşadım..
Şuan ağlayamıyorum son denemem de çok ağlamıştım bunda gözümden yaş gelmedi. İsyan etmeden rabbime sığınmaya çalışıyorum ama çok zormuş gerçekten bu imtihan.. Çok yorgun ve kırgın hissediyorum kendimi hayata karşı..
Benim gibi çok deneme yapıp psikolojik olarak güçlü kalabilen var mı bunu sormak istiyorum, artık sonuç alan var mı kısmını geçtim rabbimin yazdığı vakitte oluyor çünkü gerisi çok boş bunu çok iyi anladım..
Yengem kaç kez denedi,maddi imkanı vardı en özel doktorlara gitti.Merhaba. 6. Tüp bebek denememden negatif sonuç aldığımı öğrendim sabaha karşı. İdrar testi yapacaktım eşim beni uyandır dedi 4te uyanıp test yaptık negatif. Durmayıp kana gittik bir umut o da negatif. 6. Günüm zaten burdan dönmez çok kez yaşadım..
10.denemede İkizleri oldu arkadasımınMerhaba. 6. Tüp bebek denememden negatif sonuç aldığımı öğrendim sabaha karşı. İdrar testi yapacaktım eşim beni uyandır dedi 4te uyanıp test yaptık negatif. Durmayıp kana gittik bir umut o da negatif. 6. Günüm zaten burdan dönmez çok kez yaşadım..
Merhaba teşekkür ederim yardımlarınız için. Biz sperm çıkışını bir çok takviye hormon kullanarak aldık eşimden zaten. O dönemlrde arı sütü polen hepsini takviye olarak tüketiyordu15 ayın sonunda hamile kalabildim. Benim eşimde de sperm sorunları vardı malesef ileri hareket eden sperm sayısı sıfırdı morfoloji birdi aynı zamanda bende pcosum. Erkek spermine en iyi gelen şeyin arısütü olduğunu öğrendim ve 3 ay eşim bunu kullandı üç ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim arısütü sayesinde olduğunu düşünüyorum çünkü onca tedaviler takviyelere rağmen olmamıştı. Sizde bir araştırıp deneseniz mi acaba
Ben zaten ilk bebeğimden sonra seve seve tedaviye giden bir insan değilim. Yani durumum tam olarak ne bırakabiliyorum ne de tedaviye gitmek istiyorum. Tedavide olmadığım dönemlerde hiç yokmuş bir durum gibi yaşıyorum o taraf benim karanlık tarafım o başlamadan zaten çok iyiyim düşünmüyorum öyle hayatıma bakıyorum. Ama eşimle karar verip şu ay gidelim dediğimizde başlıyor bende iç bunaltıları sıkıntılar... rabbim hepimize emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin inşallah çok zor çokKafandan attığında olur, oyalanacak şeyler bul, düşünme, vazgeçince gelir diyen arkadaşlar, nasıl vazgeçiyoruz? Nasıl unutuyoruz bu sorunu? Ben unutamıyorum iyi günde kötü günde kafam inanılmaz doluyken bir köşede hep bu düşünce var. İşe girdiğimde var, işten çıktığımda var. Ben vazgeçemiyorum. Bu isteği içinden al diye ağlıyorum bazen. Bazen de ağlamıyorum akışına bırakmış gibi yapıyorum. Çok zor konu sahibi çok zor. Rabbim tüm bekleyenlere sana bana ve herkese en kısa sürede en kolay şekilde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinyoran insanlar bizden uzak olsun bi de..
Haketmemekle ne ilgisi var? Nerede işe yaramaz, cahil, kötü kalpli,gereksiz insan varsa en çok onların çocuğu oluyor.Bende 2 senedir evliyim. Hiç korunmadık hep çocuk istediğimiz için. Yumurta geliştirici ilaçlarla tedavi denedik 3-4 kez 2 kere kimyasal oldu. Geçen ayda tam mutlu haberi aldık kese göründü bebek göründü ailelere söyledik bir heycanla.. Ama birden bire kanamam başladı ve düşük yaptım. Eşim çok istiyor hala daha olacağına inanıyor ama ben inancımı kaybediyorum yavaş yavaş. Anne olmayı haketmiyormuşum gibi hissediyorum. Çabalamaya dahi gücüm kalmıyor bazen. Ne bir takviye ne sağlıklı beslenme hiç bir şey yapmıyorum. Herkesin kolayca ulaşabildiği şeye çabalamak beni çok yoruyor. Kimse beni anlamıyor. Bir sorunumuz yok sadece regl düzensizliğim olduğu için ilaçlarla denemeye calıstık kendiliğinden olmayınca. Şimdiki sürecim nasıl olacak bilmiyorum. Düşükten sonra hap kullandım ve beni şişirdi bir ayda 3-4 kilo aldım acayip iştahım açık yedikçe yiyorum daha da ilerleyecek kilom. Ama hiç bir şey yapasım gelmiyor. Kendimi toparlamam gerekiyor. Çok istiyorum anne olmayı ama mücadele etmeye gücüm yok.
Postunuzu görünce yazmak istedim bende, allah isteyen herkesin kucağını doldursun.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için ama maalesef azospermi diye birşeyle mücadele ediyoruz çok sayılı spermimiz var Ankarada bir merkezde görünüyor orda deneme yapıyoruz eskiden o şansımız bile yoktu. Tedaviyle sayılı spermler çıktı. Başka merkezde görünmeme ihtimali yüksek erkek faktörü üzerine çalışan
Rica etsem Ankara'daki merkezi yazabilirmisiniz. Aynı durumla karşı karşıyayız. Mesaj veya yorum atabilirseniz sevinirim. Allahım kolaylikla saglikla kucağınıza almayı nasip etsinTeşekkür ederim tavsiyeniz için ama maalesef azospermi diye birşeyle mücadele ediyoruz çok sayılı spermimiz var Ankarada bir merkezde görünüyor orda deneme yapıyoruz eskiden o şansımız bile yoktu. Tedaviyle sayılı spermler çıktı. Başka merkezde görünmeme ihtimali yüksek erkek faktörü üzerine çalışan bir merkez gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?