Anne olma mücadelem..

Soğan kürü denediniz mi? Çok etkili diyorlar.

Kimisi korunmak için ne yapacağını şaşırıp konu açıyor, bir de sizin gibiler var.ne garip bir dünyadayız.

Kimisi korunmak için ne yapacağını şaşırıp konu açıyor, bir de sizin gibiler var.ne garip bir dünyadayız.
Nasip herşey benim olmaması için çok sebep yoktu ama beklemek istemedim nasip öyleymiş ben şikayetçi değilim çok şükür olmaması için bir engel yoktu tamamen çaresiz olan arkadaşlara ferahlık diliyorum beterin beteri var benm imkanım embriyom vardı denedim şükür

arkadaşım üzülme, bende 5 yıldır deniyordum 1 tüp 2 aşılama yaptırdım negatif, bu ay kendiliğimden hamile kaldım. bi doktor eşime kür bana da takviye verdi hiç umudum yoktu açıkçası oldu sebebi o mu bilmiyorum ama yaşın geç üzülme bu kadar

Pes etme sakın! Bir tüp bebek annesi olarak dualarım seninle.

Embriyonuz var mı? Tutmama sebebi belli mi?
Maalesef son kalan 2 embryo. Eşimde hala sperm çıkışı var mı bilmiyoruz daha tabi. En son aralık ayında vardır inşallah devam ediyordur.
Yani ilkinden sonra asla pozitif yakalayamadık onda da bebeğimi kaybettim zaten kalbi durdu. Herşey yapıldı embryolar çok iyi kürtaj geçmişimden dolayı rahim filmi histereskopi çizik atma son 2 denememdeki embryolara co cultur bile uygulandı histereskopide alınan rahim hücrelerinde büyüttüler embryolarımı. Olmayınca olmuyor.

Bende 2 senedir evliyim. Hiç korunmadık hep çocuk istediğimiz için. Yumurta geliştirici ilaçlarla tedavi denedik 3-4 kez 2 kere kimyasal oldu. Geçen ayda tam mutlu haberi aldık kese göründü bebek göründü ailelere söyledik bir heycanla.. Ama birden bire kanamam başladı ve düşük yaptım. Eşim çok istiyor hala daha olacağına inanıyor ama ben inancımı kaybediyorum yavaş yavaş. Anne olmayı haketmiyormuşum gibi hissediyorum. Çabalamaya dahi gücüm kalmıyor bazen. Ne bir takviye ne sağlıklı beslenme hiç bir şey yapmıyorum. Herkesin kolayca ulaşabildiği şeye çabalamak beni çok yoruyor. Kimse beni anlamıyor. Bir sorunumuz yok sadece regl düzensizliğim olduğu için ilaçlarla denemeye calıstık kendiliğinden olmayınca. Şimdiki sürecim nasıl olacak bilmiyorum. Düşükten sonra hap kullandım ve beni şişirdi bir ayda 3-4 kilo aldım acayip iştahım açık yedikçe yiyorum daha da ilerleyecek kilom. Ama hiç bir şey yapasım gelmiyor. Kendimi toparlamam gerekiyor. Çok istiyorum anne olmayı ama mücadele etmeye gücüm yok.
Postunuzu görünce yazmak istedim bende, allah isteyen herkesin kucağını doldursun.

Kafandan attığında olur, oyalanacak şeyler bul, düşünme, vazgeçince gelir diyen arkadaşlar, nasıl vazgeçiyoruz? Nasıl unutuyoruz bu sorunu? Ben unutamıyorum iyi günde kötü günde kafam inanılmaz doluyken bir köşede hep bu düşünce var. İşe girdiğimde var, işten çıktığımda var. Ben vazgeçemiyorum. Bu isteği içinden al diye ağlıyorum bazen. Bazen de ağlamıyorum akışına bırakmış gibi yapıyorum. Çok zor konu sahibi çok zor. Rabbim tüm bekleyenlere sana bana ve herkese en kısa sürede en kolay şekilde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yoran insanlar bizden uzak olsun bi de..

İnsallah bir gün hiç ummadığın anda sana süpriz olarak gelir en kısa zamanda insallah

15 ayın sonunda hamile kalabildim. Benim eşimde de sperm sorunları vardı malesef ileri hareket eden sperm sayısı sıfırdı morfoloji birdi aynı zamanda bende pcosum. Erkek spermine en iyi gelen şeyin arısütü olduğunu öğrendim ve 3 ay eşim bunu kullandı üç ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim arısütü sayesinde olduğunu düşünüyorum çünkü onca tedaviler takviyelere rağmen olmamıştı. Sizde bir araştırıp deneseniz mi acaba

Bir tanıdığım 9. Tüp bebeğini doğurmuş. Sanırım sebepsiz infertilite idi ve alanında gerçekten çok iyi doktorlarla çalışmış (kendisi de doktor). Umarım siz de daha fazla uğraşmadan bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Umudunuzu kaybetmeyin.

Allahım en hayırlı zamanda nasip etsin insallah.8.denemede ikizlere hamile kalan tanidigim oldu benim insan muhakkak cok yipraniyordur evlatla imtihan olmak kolay değil ama belki cok düsününce psikolojik olarak tutması zorlasiyordur.Bir süre tatile falan cikin kafanizdan cocuk fikrini atin bu sekilde psikolojinize de yazik Rabbim yardimcimiz olsun evlat sahibi olma yolunda ugrastiginiz her bir caba oldugunuz her igne her tedavi evlat kokusuyla neticelensin insallah

Yengem kaç kez denedi,maddi imkanı vardı en özel doktorlara gitti.
5 yıl neler yaşadı neler.
Şimdi kendiliğinden olan peşpeşe 4 çocuğu var boy boy.
Biri ikiz hemde.
Şimdi tüplerini bağlattı.
darısı başınıza.
Ama kafaya takmayı bıraktığınızda oluyor

10.denemede İkizleri oldu arkadasımın

Merhaba teşekkür ederim yardımlarınız için. Biz sperm çıkışını bir çok takviye hormon kullanarak aldık eşimden zaten. O dönemlrde arı sütü polen hepsini takviye olarak tüketiyordu

Ben zaten ilk bebeğimden sonra seve seve tedaviye giden bir insan değilim. Yani durumum tam olarak ne bırakabiliyorum ne de tedaviye gitmek istiyorum. Tedavide olmadığım dönemlerde hiç yokmuş bir durum gibi yaşıyorum o taraf benim karanlık tarafım o başlamadan zaten çok iyiyim düşünmüyorum öyle hayatıma bakıyorum. Ama eşimle karar verip şu ay gidelim dediğimizde başlıyor bende iç bunaltıları sıkıntılar... rabbim hepimize emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin inşallah çok zor çok

Haketmemekle ne ilgisi var? Nerede işe yaramaz, cahil, kötü kalpli,gereksiz insan varsa en çok onların çocuğu oluyor.

Rica etsem Ankara'daki merkezi yazabilirmisiniz. Aynı durumla karşı karşıyayız. Mesaj veya yorum atabilirseniz sevinirim. Allahım kolaylikla saglikla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…