Anne olmak anneligi tatmak istiyorum...

Abcdf

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
297
11
16
35
Afyon
Çok yorgun yıpranmış 2 yılım var geride. Hevesim kursagımda kaldı napsam olmadı 5düşük sonu hüsran😞 Rabbim isteyen herkese bende dahil versin...... AMİNNNNNN😞

Bilmiyoruz tüm tahliller temiz çaresi var ama ne derdi veren rabbim mutlaka dermanını vermştr sabrla bekliyorum senn sıkıntılarn ne

Allah gönlünüze göre versin. Umutsuzluğa kapılmadan bir çaresini aramak gerekiyor. İyi bir doktor araştırıp sorunun kaynağına inmeniz sizin için en iyisi. Geçmiş olsun.

Allah hepimize insallah en sagliklisindan bebisler nasip eder.. kizlar benim bir sorum olucak.. yaklasik 10, 15 gundur sag kasigimda agri var doktora gittim fakat hic biseyin yok spor yapiyorsun ve kas olmus bosuna telas etme dedi.. fakat ayin 2 sinde regl olmam gerektigi halde 5 gun gecmesine ramen hala regl olamadim ve kasik agrilarim siddetlendi ve ne yesem migdem bulaniyor gunde 1 paket sigara icen ben 3 adet icince bayilicak gibi oluyorum her seferinde.. dun test yaptim idrar testi negatif cikti.. ne yapsam sasirdim esime eger bebek var sa sevgililer gununde surpriz yapmak istiyorum fakat simdi beklesem mi test mi alsam bi daha bilemedim.. dua ediyorum hep insalllah bebis geliyorsur diye...

Çok yorgun yıpranmış 2 yılım var geride. Hevesim kursagımda kaldı napsam olmadı 5düşük sonu hüsran😞 Rabbim isteyen herkese bende dahil versin...... AMİNNNNNN😞

:( bende bir kaç gün önce düşük yaptım dahaaa :((

bende 23 ocakta asılama olmustum,bugun 15.gün hamile degilim.
test tek cizgiiiiiiiii cook üzüldüm yıkıldımmm :43::43::43::43:
:43:

:( bende bir kaç gün önce düşük yaptım dahaaa :((

kzlar bende cok uzgunum ya anne olmak neden bu kadar zor.istemeyiB dsari atanlarin oluyor,biz bu kadar caba sarf ediyoruz Neden olmuyor.?:14::14::14:

merhaba aranıza yeni katıldım,sorun neydi acaba benim başımda da aynı dert var:((

merhaba bende yeni düşük yaptım. doktora sormayı unuttum siz yardımcı olursanız sevinirim. cinsel ilişkiye ne zaman başlana bilir :26::26::26:

kzlar bende cok uzgunum ya anne olmak neden bu kadar zor.istemeyiB dsari atanlarin oluyor,biz bu kadar caba sarf ediyoruz Neden olmuyor.?:14::14::14:
istemeyip cocuklarini terkedenlere bakiyorum bkac gundur internetten allah herseyin hayirlisini en kisa zamanda verir insallah ta hakkatten cok zor ismis bu hamile kalmak keske baba adaylarimiz da bizim kadar ozen gosterse dikkat etse su konuya

istemeyip cocuklarini terkedenlere bakiyorum bkac gundur internetten allah herseyin hayirlisini en kisa zamanda verir insallah ta hakkatten cok zor ismis bu hamile kalmak keske baba adaylarimiz da bizim kadar ozen gosterse dikkat etse su konuya

katılıyorum,rabbim hayırlısıyla bizlere de nasip etsin.kıymett bilenlerden eylesin . :31::31::31:

gercekdende biz kadinlar daha cok uzuluyoruz bebek isine.erkeklerde uzuluyor ama bizim kadar deyil qaliba.:43::43:

Back
X