Çok yorgun yıpranmış 2 yılım var geride. Hevesim kursagımda kaldı napsam olmadı 5düşük sonu hüsran😞 Rabbim isteyen herkese bende dahil versin...... AMİNNNNNN😞
Çok yorgun yıpranmış 2 yılım var geride. Hevesim kursagımda kaldı napsam olmadı 5düşük sonu hüsran😞 Rabbim isteyen herkese bende dahil versin...... AMİNNNNNN😞
Regl gunun gecti mi peki ??? Test dogru vermeyebiliyormus sonuclari
regl olurum önümüzdeki hafta.cnm belirtimde yok zaten tutmadı sanırım asılamam
Allahtan umut kesilmez ne diyim insallah nasip eder guzel allahimm hepimize..
kzlar bende cok uzgunum ya anne olmak neden bu kadar zor.istemeyiB dsari atanlarin oluyor,biz bu kadar caba sarf ediyoruz Neden olmuyor.?
hayırlısıyla insallah bizlerinde olur
merhaba aranıza yeni katıldım,sorun neydi acaba benim başımda da aynı dert var(
istemeyip cocuklarini terkedenlere bakiyorum bkac gundur internetten allah herseyin hayirlisini en kisa zamanda verir insallah ta hakkatten cok zor ismis bu hamile kalmak keske baba adaylarimiz da bizim kadar ozen gosterse dikkat etse su konuyakzlar bende cok uzgunum ya anne olmak neden bu kadar zor.istemeyiB dsari atanlarin oluyor,biz bu kadar caba sarf ediyoruz Neden olmuyor.?
insallah canim belki bu kara buludlar bi gun cekilir ustumuzden.
istemeyip cocuklarini terkedenlere bakiyorum bkac gundur internetten allah herseyin hayirlisini en kisa zamanda verir insallah ta hakkatten cok zor ismis bu hamile kalmak keske baba adaylarimiz da bizim kadar ozen gosterse dikkat etse su konuya
istemeyip cocuklarini terkedenlere bakiyorum bkac gundur internetten allah herseyin hayirlisini en kisa zamanda verir insallah ta hakkatten cok zor ismis bu hamile kalmak keske baba adaylarimiz da bizim kadar ozen gosterse dikkat etse su konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?