Anne olmak çok zor yada ben beceremiyorum

kızım babasına çekmiş biraz eşimde böyleymiş küçükken annesi çok zorlukl çekmiş hala öyledir eşim mızmızdır çok sallamam onu ama konu çocuk olunca çok zorlanıyor insan

Kim instagrama sinir krizi geçirirkenki halini atar ki arkadaşm çocuğun fotoğraflarına methiyeler düzer ama evde iki dk tek başına katlanamaz oraya inanmayın

burada okuduklarımdan sonra 3-5 yıl anneliği erteleneceğim çok üzüldüm adınıza Rabbim yardımcınız olsun
yok ya her çocuk aynı olacak diye birşey yok belki siz çok sabırlı olacaksınız bizim katlanamadıklarımız çerez gelecek belli olmaz o

İnşallah düzelsek de özlesek böylede sevemiyoruzki cadıyı

biraz alerjikti ama sonradan düzeldi bir sıkıntısı kalmadı yemek yemiyorki birşey alerji yapsın havayla besleniyor bildiğiniz

yürüme konusunda fiziksel bir sıkıntısı yok götürdük psikolojik korkuyormuş

sanırım demir gibi bir sabır lazım bende de çok sabır yok akşama doğru sinirlerim iyice gevşiyor zorlanıyorum

çok üzüldüm annelik insanın en zor sınavı sanırım çok güzel bir duygu ama zor yalan yok

Teşekkür ederim Allah sizede yaşatsın biran önce inşallah

Teşekkür ederim en yakın zamanda sizede nasip etsin rabbim inanın her evre kendine göre çok zor

Sizede çok sabırlar diliyorum okurken gülüyor insan yaşarken çok zor sakin kalmak :)

Yorumlara bakarsak 3 yaşına kadar gideri var bu sendromun umarım çok kolay olur sizinki aslında kalabalık ortamda daha kolay oluyor herkes ilgisini çekiyor tek bakarken iyice anneye bağımlı oluyorlar sağlıkla doğsun bebeğiniz

Şunun şurasında ne kalmış az dişimizi sıkalım

Akrabaları kıramıyorlarmış o konuda karışmıyorum artık ne diyebilirimki çok zorlanırsam çok ağlarsam gelip bir iki saat bakıyor annem o kadar sonra hemen kaçıyor evine

ağlıyorum ama neden bilmiyorum ağlaması

yatcaz kalkcaz hop ordayız geliyoruz bitmeyecek napalım kafayı yemesek bari

3 yaşı gözden çıkarmak gerekiyor sanrım :)
Herkes için farklı olabilir bazı yaş gündönümleri milat gibi.... Ay ay bakmalı belki olaya..... Zamanla anımsamıyor insan geçiyor geçmez gibi gelsede. Hatta komik özlüyorum o bebeği bilsem daha tadını çıkarırdım daha az üzülürdüm diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…