Anne olmak çok zor yada ben beceremiyorum

yok yok yalnız değilsiniz hepsini bir çoğumuz yaşıyoruz.
dün akşam kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyordum
on dakika yalnız kalsam geçecek biliyorum ama ne mümkün
30 aydır 10 sayfa bile kitap okumadım eskiden haftada 2 kitap bitiren ben
kafamı veremiyorum ki hiç birşeye
hafta sonu da dediğiniz gibi temizlik ütü yemek.. koca 2 gün bazen kendim için yaptığım tek şey duş almak oluyor.
pazartesi işe geldiğimde üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum.
bu günlerde geçer elbet..

Ahahahha kişisel görüşüme dislike almışım bi tane sanki herkes evlenmek,birine eş ve anne olmak zorunda ne ilginç

Yani iki yas sendromu olabilir benim oglumda oyleydi yapma hayir olmaz kelimesini duydugu an oyuncaklarini teker teker alir aglaya aglaya yere atardi defalarca kapiyi carpardi
Bende ne yapacagimi bilemezdim o zaman oturup izlerdim sinirim bozulurdu
Ama inan geciyo bunlar
Aslinda gun icinde milyon defa bu tip seyler yaptiklari icin bize omur boyu boyle surecekmis gibi geliyor ama en fazla 1 yada iki sene surer
Tabi her seferinde konusup uyarmak gerek boyle yapmayan annelerin cocuklari omur boyu cekebiliyor

inanın kızım sabah kadar da uyumayan bir bebek sürekli meme istiyor ve ben sabaha kadar yine üzerimden tır geçmiş gibi kalkıyorum evde dinlenme gibi bi ihtimal sıfır çünkü..neyse çalışan annelerin bir kısmının böyle düşünmesine çok sevindim :)

çok haklısınız,ben de kızımı destek almadan büyütüyorum. eşim çalısıyor. ben öğretmenim evdeyim şu an. ailelerimiz burda değil. cocuklar yoruyor ama bırakmayın kendinizi. cocuğunuz bir şeyleri böyle anlatmaya çalısıyor olabilir.yürüme olayı için kesinlikle cocuk fizyoterapistine götürmelisiniz. kıskardeşimin cocuğu bir yaşını geçti ne yürüme ne emekleme ne de sürünme vardı. fizik tedavi başladı sürünme ve emekleme başladı şu an.koltuğa tututnup ayağa da kalkıyor. onlar faydasını gördü bir deneyin.

cocuğunuz suyu seviyorsa bebek küvetinde oyuncaklarıyla zaman geçirebilir.benim kızım cok sever mesela. balko varsa salıncak kurun. leğen varsa içine oturtun oyuncaları yanına dökün . bu sekilde aktiviteler olabilir.

Anneniz kızım bebekle ilgili sıkıntı yaşarsan haber ver geliriz diye bir cümle kurmadılar mi?
O yaşta düğün de neymiş kalabalık, gürültü , korona, ???ben bu yaşımda nefret ederim düğün ortamından tam olarak bu sıkıntıları annenize anlattınız mi?

karanliktami yatiyor

Uyku nöbeti deniyor

Ben de aynılarını yaşadım ve yasamaya devam ediyorum. Kızım 26 aylık. Bu zamana kadar ne uykusuzluklar cektim, ne yemekler döktüm, ne sinir krizleri geçirdim. Daha 3 aydır uyumaya başladım. O da deliksiz değil hala. Bir kere kalkar genelde ama buna da razıyım. Yarım saatte bir kalkardı. Sütten kesince bayağı azaldı kalkmaları ama hala iştahsız. Pankek bile sevmiyor o derece. Cok severek yediği hicbir yemek yok hep zorla yediriyorum. Bir saat sürer yemesi. Meyveyi sever sadece. Simdi de 2 yas sendromu başladı. Sebepsiz ağlamaları delirtiyor beni ama gececek biliyorum. 3 yaşından sonra daha kolay olacağına inanıyorum.

Her şey olabilir ve asla bilemiyoruz tam deliksiz uyumaya başladı derken ertesi gece saat başı ağlayarak uyanmalar başgösteriyor.

Bizde de bu ara gece uyanması çıktı. Yanında yatmamızı istemiyor ama beni çağırıyor, gidiyorum şuuu çık diyor kapıyı gösterip. Şuradan çık git yani... Çıkıyorum uyuyor ne bu şimdi bazen bana bağırıyor gidiyorum yanına tük bayyyyaaa. Deli deli hareketler türk bayrağı demek için mi çağırdın

3 yaşı gözden çıkarmak gerekiyor sanrım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…