tüm mesajları baştan sona okudum..inanın yazılanları birebir yaşıyorum..benimde kızım 17.5 aylık..yeni yeni huyları çıkmaya başladı öfke krizleri geçiriyor eline aldığını fırlatıp atıyor katılırcasına ağlıyor istediği olmayınca...uyku deseniz hamileliğide katarsak 2 senedir hiç yok..sabaha kadar emmek istiyor iştahı sıfır hiç bişey yemek istemiyo..alt değişmek zulüm üst giydirmek işkence..yani bi insan üst değişrken neden kıyamet koparır ki?evde kırılmadık bişey kalmadı..dolap çekmeceler hergün on defa aşağı iner dün gece saat 10 da ev süpürdüm mesela tuzluğu alıp heryere dökmüş peçeteleri küçük küçük parçalayıp atmış etrafa..ve sabah 6 buçukta kalkıp işe geldim..kendimi bazen iğrenç bi anne gibi hissediyorum başarısz yetersiz..çünkü bazen öfkeleniyorum dayanamıyorum..
üstüne babası ilgili bi baba olmamasına karşın sizede her fırsatta müdahale eden biri..nerden düştüm bu hale diyorum bunun içinde sonra kendimi suçluyorum...herşey geçecek güzel günler gelecek inşallah merak etmeyin
üstüne babası ilgili bi baba olmamasına karşın sizede her fırsatta müdahale eden biri..nerden düştüm bu hale diyorum bunun içinde sonra kendimi suçluyorum...herşey geçecek güzel günler gelecek inşallah merak etmeyin