Anne olmak çok zor yada ben beceremiyorum

Ben korona zamanı bakmıştım stokta yoktu dedim heryer kapandı sanırım böyle bulamam o yüzden ikinci el tertemiz bir kitap aldım.
Letgo
Zebramo
Tutumlu anne gibi sitelere bakabilirsiniz
Teşekkürler hepsi burada da buldum 70 TL ye.ikinci el ne kadar düşük fiyatlı olabilir ki ? Ona göre sipariş edeyim yada ikinci ellere bakayim

Merhaba çocuğunuzu uyutmak için Amme suresini YouTube dan açın bebeğinize dinletin sonuna kadar Allah'ın izniyle çok etkilidir.
Benim bir arkadaşım da bebeği var 11 aylık ve hiç uyumuyordu ne yaptıysa o da sizin gibi bikmisti bende onun için araştırdım ve YouTube'da da var birçok anne sadede amme suresi ile uyudugunu söylüyor 😉🎈🌸 bir deneyin derim.arkadasta dinletmis ve uyumuş bir süre sonra..ve bundan sonra çok şükür bu sureyi açıyor onunla uyuyormuş 😍🌸
Burdan bakin yorumları da iyice okuyun lütfen göreceksiniz 😍🌸

Teşekkür ederim tavsiyeniz için, mutlaka deneyeceğim. Yorumunuzu daha erken görseydim sahahladığım bir gecenin başında dinletirdim 🥰 ❤️

Televizyon izlemeyi sevmiyor ben otur izle desemde izlemez hep oyun oynadık o yüzden akşama gecelere kadar oynasak bıkmaz çok yorulduğu içinde uyuyamıyor bazen
Bakin sizin once yurume sorununuzu cozmeniz lazim. Sonra uyku. Bu ikisi çözülünce daha ilimli hale gelecektir cocugunuz.

Benn pandeminin basinda bulundugun il de bulunan bir oyun terapistinden oyun terapisi egitimi almistim. Daha sona 2 yasinda ki kizimla uygulamaya basladik esimle.
Kizimin ofke nöbetler, ofkeye bagli katilma problemi vardi. 5. Seansdan sonra bicak gibi kesildi hepsi. Sizde bulunduğunuz il de birinden yardim alabilirsiniz. Ama once diger problemleri cozmelisiniz.

bebeklinick bebeklinick ellerini yikayip duruladiktan sonra hemde bunu suyla oynamaya bayildigi icin yapip duruladiktan sonra köpükler gitti diye ellerine küsüp agliyo niye durulanmışmış elleri
Ve o köpüğün gittiğini göre göre her defasında bu tekrarlanıyor mu 🤣

20aylik oglum var. Bir suredir o da aglama krizleri geciriyor. Bulasik makinasini bosaltirken bana yardim etmeyi seviyor. Kosarak geliyor sesini duyunca. Ama kirlileri yerlestirmesine izin vermedigimde kiyamet kopuyor. Buzdolabini her acisimda gelip dolabin icine bakiyor. Kapagini kesinlikle kapattirmiyor basliyor aglamaya. Bu aralar altini degistirirken cok zorlaniyorum. Cok cabuk sikiliyor. Alti ciplak kacip oynama, pipisine dokunup gulme huyu edinmeye basladi. Aslinda normal seyler bunlar ama benim sabrim yok. Sorun bende belki de.

20aylik oglum var. Bir suredir o da aglama krizleri geciriyor. Bulasik makinasini bosaltirken bana yardim etmeyi seviyor. Kosarak geliyor sesini duyunca. Ama kirlileri yerlestirmesine izin vermedigimde kiyamet kopuyor. Buzdolabini her acisimda gelip dolabin icine bakiyor. Kapagini kesinlikle kapattirmiyor basliyor aglamaya. Bu aralar altini degistirirken cok zorlaniyorum. Cok cabuk sikiliyor. Alti ciplak kacip oynama, pipisine dokunup gulme huyu edinmeye basladi. Aslinda normal seyler bunlar ama benim sabrim yok. Sorun bende belki de.
Bunlar yegenimde de vardı.sorun yapılacak şeyler değil bence 🙏🙏🙏

Back
X