anne olmak gerçekten zormuş

EZHAR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
15
0
36
İstanbul
hamıleliğimin 7. ayına gırdım bu ay. heyecanlıyım korkuyorum mutluyum karmakarışığım. ılk hamıleleığım ve ayrıca bugun benım doğum gunum. 2 hazıran.

mutlu yıllarr sizeeee:)
canım benim ne güzel az kalmış bebişine kavuşmana. Bak bugün de kandil. Dualar daha çok kabul olurmuş bugün annem öyle söyledi. bi de hamilelerin duaları kabul olur derler. e bi de senin doğum günü dileğin var:)) çok şanslısın çok güzel şeyler dile. bi de uzan karnını okşa bi tekme hediyesi al bebişinden:))

ben de 22 haftalık hamileyim. 2 hafta önce gittiğimde doktorum bebeğimi 371 gram biraz zayıf dedi. 2 haftadır soluma yatmaktan sol omzum ağrır oldu:))) cumartesi yine kontrol var. inşallah büyümüştür. cidden hem mutluluk hem heyecan hem telaş hem endişe , korku...nasıl bir karmaşadasın öyle iyi anlıyorum ki. çok mutlu olun bebişinizle inşallah...Allah bekleyen umut eden herkese yaşatsın...

sağol meiscim uzun aradan sonra geldim bitti telaşım kızımı sağsağlim kucağıma aldım 4 aylık oldu şuan. elhamdülillah. sen nasılsın senin durumun ne alemde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…