- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Bugün aklımdan geçtin canım yeni dua grubu oluşturacak mi diyeKızlar dün etiketledim bildirim gitmemiş yeniden etiketledim
@Ssevincli
@damlacross
@ummhan
Larka
@ISSIZZ
H halleycik
@Mucizemsn
@Mavissss1
GeceMavi-
@Beyza-
defne-28
@NaaNaa
yildizsavascisi
@Pembe Lotus
G Gizoludi
@cukulatam
@Cemrewww
@lachelnnihan
Hemsirecik
@Ilaymilya
Zeymuss0103
@iremblncglyn
gurbetgulu16
@Gelincik78
@Arelarven
@Glsgl
Merayyy
edaecoo
@rana20
@Evva
Yaa ne güzel tevafuk olmuşBugün aklımdan geçtin canım yeni dua grubu oluşturacak mi diye
Topigin hayırlı olsun canım inşallah vesile olurEki Görüntüle 2824208
Eki Görüntüle 2824209
Eki Görüntüle 2824222
Enbiya Suresi 87. Ayet
Eki Görüntüle 2824223
Enbiya Suresi 89. Ayet
Eki Görüntüle 2824225
Haşr Suresi 24. Ayet
Eki Görüntüle 2824226
Hicr Suresi 86. Ayet
Eki Görüntüle 2824227
Saffat Suresi 100. Ayet
Kızlaaaar yine bir dua grubunda bu güzel ayda buluşuyoruz inşallaaaah
7 tane duamız (ve esmamız) var.
Her kişiye her duayı (esmayı) 20 şer adet okuyoruz. Toplamda 140 adet ediyor.
Her gün 2 kişiye okunacak. Toplamda 280 adet okumuş olacağız günlük.
Liste başladığı günden itibaren 3 gün içinde yeni kişiler eklenecek. Sonrasında ekleme yapılmayacak.
Tedavisi olan kişiler başta net bir tarih belirtirse listeyi ona göre ayarlayacağım. Sonradan zaruri bir durum olmadıkça değişiklik yapılmayacak.
Liste ilk mesajımda olacak. Her gün 21.00 de sırası gelen arkadaşı paylaşacağım.
Okuduğunuzu mutlaka bildirmenizi rica ediyorum. Sorduğum halde eğer geri dönüş yapılmazsa listeden çıkaracağım.
Başlama Tarihi 14.04.2021 Çarşamba 21.00
Ayy valla bende kimseden ses çıkmadı diyorumEtiket dün bana mı gelmiş sadece
Beni dusundugun icin cok tesekkur ederim kuzum bende varim
Teşekkür ederim hoşgeldinTopigin hayırlı olsun canım inşallah vesile olur
Ben de dua etmek isterim ama listeye eklemesen de olur. Hamile duası kabul olur derler diye geldim. Inşallah hepinize bi faydam dokunur
Kopyalayınca bazen etiket gitmiyor sanırımAyy valla bende kimseden ses çıkmadı diyorum
Yaa ne güzel bı kalbin varTopigin hayırlı olsun canım inşallah vesile olur
Ben de dua etmek isterim ama listeye eklemesen de olur. Hamile duası kabul olur derler diye geldim. Inşallah hepinize bi faydam dokunur
Hep yapıyordum bu sefer olmamışKopyalayınca bazen etiket gitmiyor sanırım
Bu arada bende katılmak isterim eğer mümkünse, 13 nisanda asilama oldum onumuzde ki 3 gun cok muhim benim içinEki Görüntüle 2824208
Eki Görüntüle 2824209
Eki Görüntüle 2824222
Enbiya Suresi 87. Ayet
Eki Görüntüle 2824223
Enbiya Suresi 89. Ayet
Eki Görüntüle 2824225
Haşr Suresi 24. Ayet
Eki Görüntüle 2824226
Hicr Suresi 86. Ayet
Eki Görüntüle 2824227
Saffat Suresi 100. Ayet
Kızlaaaar yine bir dua grubunda bu güzel ayda buluşuyoruz inşallaaaah
7 tane duamız (ve esmamız) var.
Her kişiye her duayı (esmayı) 20 şer adet okuyoruz. Toplamda 140 adet ediyor.
Her gün 2 kişiye okunacak. Toplamda 280 adet okumuş olacağız günlük.
Liste başladığı günden itibaren 3 gün içinde yeni kişiler eklenecek. Sonrasında ekleme yapılmayacak.
Tedavisi olan kişiler başta net bir tarih belirtirse listeyi ona göre ayarlayacağım. Sonradan zaruri bir durum olmadıkça değişiklik yapılmayacak.
Liste ilk mesajımda olacak. Her gün 21.00 de sırası gelen arkadaşı paylaşacağım.
Okuduğunuzu mutlaka bildirmenizi rica ediyorum. Sorduğum halde eğer geri dönüş yapılmazsa listeden çıkaracağım.
Başlama Tarihi 14.04.2021 Çarşamba 21.00
Düzenli okursanız neden olmasın ekliyorum listeye sizi de. Liste de öne alırım siziBu arada bende katılmak isterim eğer mümkünse, 13 nisanda asilama oldum onumuzde ki 3 gun cok muhim benim için
Olsun canım yine kalabalık oldu herkes fark etti bir şekildeHep yapıyordum bu sefer olmamış
Cümlemizden canım benimOlsun canım yine kalabalık oldu herkes fark etti bir şekildeAllah razı olsun senden
Kaç kişiye okundu şimdiye kadar bugün tamamlayayım hemenTeşekkür ederim hoşgeldinEkleyelim hamişleri sona alıyoruz
Insan herkesin duasına ihtiyaç duyuyor böyle zamanda. Inşallah vesile olurum Rabbim nasip ederYaa ne güzel bı kalbin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?