Anne Olmak İçin Combo Dua :)

@deneysel yazar
Bir Pelincik Bir Pelincik

İçin okudum .. Allah kabul etsin.. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin . Sizden biriniz kendi nefsi için istediğini mümin kardeşim icin istemedikçe kamil mümin olmaz. Hadisi Şerif eşliğinde benim duam hayirli sağlıklı hafız bir evlat diliyorum Allah cc den listede adı olan arkadaşlarım içinde diliyorum ...
Allah razı olsun canım 🙏🏻

Eki Görüntüle 2824208
Eki Görüntüle 2824209
Eki Görüntüle 2824222
Enbiya Suresi 87. Ayet

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Eki Görüntüle 2824223
Enbiya Suresi 89. Ayet

Eki Görüntüle 2824225
Haşr Suresi 24. Ayet

Eki Görüntüle 2824226
Hicr Suresi 86. Ayet

Eki Görüntüle 2824227

Saffat Suresi 100. Ayet

Kızlaaaar yine bir dua grubunda bu güzel ayda buluşuyoruz inşallaaaah :KK68:

7 tane duamız (ve esmamız) var.

Her kişiye her duayı (esmayı) 20 şer adet okuyoruz. Toplamda 140 adet ediyor.

Her gün 2 kişiye okunacak. Toplamda 280 adet okumuş olacağız günlük.

Liste başladığı günden itibaren 3 gün içinde yeni kişiler eklenecek. Sonrasında ekleme yapılmayacak.

Tedavisi olan kişiler başta net bir tarih belirtirse listeyi ona göre ayarlayacağım. Sonradan zaruri bir durum olmadıkça değişiklik yapılmayacak.

Liste ilk mesajımda olacak. Her gün 21.00 de sırası gelen arkadaşı paylaşacağım.

Okuduğunuzu mutlaka bildirmenizi rica ediyorum. Sorduğum halde eğer geri dönüş yapılmazsa listeden çıkaracağım.

Başlama Tarihi 14.04.2021 Çarşamba 21.00

🍀 @Oriana (Merve Nur)
🍀 KelebekkB KelebekkB
🍀 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
🍀 sweetgirlcandy sweetgirlcandy
🍀 Life light Life light (Elif)
🍀 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye (Merve)
BankacI26 BankacI26 (Nagehan)
deneyselyazar deneyselyazar
Bir Pelincik Bir Pelincik
Mehfam Mehfam
Magnifiaque Magnifiaque (Merve)
burcusami burcusami
Taze fasulye Taze fasulye
flamel flamel
Cookiie Cookiie
Perfect Match Perfect Match (Alev)
G Gizoludi (Gizem)
agustos72 agustos72
Ballikabak Ballikabak
@cemos
M MaviMabellee
R rana20
@goah
@Zeymuss0103
yildizsavascisi yildizsavascisi
defne-28 defne-28
gurbetgulu16 gurbetgulu16
Larka Larka
@-SnowFlake (Bahar)
Hemsirecik Hemsirecik
mysteryhrn mysteryhrn (Gizem)
@halleycik
Ssevincli Ssevincli
@Ilaymilya
@Gelincik78 (Gözde)
G Glsgl
@Anne umudu
Y yakut1
@Morm
Saliha40 Saliha40
@Vavin
@edaecoo
@Nosking
@Merayyy
yildizsavascisi yildizsavascisi gurbetgulu16 gurbetgulu16 Larka Larka snowflake snowflake Hemsirecik Hemsirecik mysteryhrn mysteryhrn

Kızlar sizlere ve kendime okudumm

Allah kabul etsin 🙏😊

Arkadaşlar hep dua ediyorum gerçekten forumda bu konuları gördükçe. O kadar zor bir durum olduğu hiç aklıma gelmezdi gerçekten ben tam tersiyim çünkü 2 çocuğumdada 7 yaş ara ver .Karar verir vermez hamile olanlardanım. Hamilemiyim diye konu açanların sevincine yürekten katılıyorum .Birde insanlara şaka yollu çocuğun olsun gör çocuk yap sen ,çocuk düşünüyor musun falan diye takılırdım .Hiç kötü niyetli değildim aslında sanki kendileri istemiyor diye düşünürdüm ben öyleyim ya .Şimdi asla demem hatamı anladım kimseye sormam bile o derece kırılgan bir durum olduğunu anladım gerçekten. Ramazan ayı hürmetine herkesin duaları kabul olsun inşallah.

Arkadaşlar hep dua ediyorum gerçekten forumda bu konuları gördükçe. O kadar zor bir durum olduğu hiç aklıma gelmezdi gerçekten ben tam tersiyim çünkü 2 çocuğumdada 7 yaş ara ver .Karar verir vermez hamile olanlardanım. Hamilemiyim diye konu açanların sevincine yürekten katılıyorum .Birde insanlara şaka yollu çocuğun olsun gör çocuk yap sen ,çocuk düşünüyor musun falan diye takılırdım .Hiç kötü niyetli değildim aslında sanki kendileri istemiyor diye düşünürdüm ben öyleyim ya .Şimdi asla demem hatamı anladım kimseye sormam bile o derece kırılgan bir durum olduğunu anladım gerçekten. Ramazan ayı hürmetine herkesin duaları kabul olsun inşallah.
Allah evlatlarini korusun insallah cok tesekkur ederim ♥️Dediklerin cok dogru bende bekarken Ayy evlenip hemen cocuk yapmam diye tuttururdum simdi cocuk icin agliyorum Allah yardim etsin herkese

Back
X