ay hadi inşAllah yaaaa :)Hiç öyle bir psikolojiye girmeye gerek yok. Anne olunca o tahammül fazlalaşıyor hormanel bir durum yani annen olmadan pek bilinmiyor
Merhaba, ben 3 yıllık evliyim hatta bugün evlilik yıldönümümüz....... yaşım 29 eşimin 30 .. iki senedir çocuk istiyoruz fakat nasip olmadı 3 çatlatma 3 aşılama yaptırdım. tüp bebek deneyeceğiz inşallah.... ama geç mi kaldım anlamadım görümcem ikinci çocuğunu doğurdu hatta bir yaşında bile oldu, o da 33 yaşında... kıyaslama yapıyorum hemen sonra kendimi strese sokuyorum ... lütfen konuşalım dertleşelim...
anne olmayaaaaTam olarak nereye geç kaldınız?
Tabikide olacağı zaman oluyor nasılsa sen hayatın tadını çıkart çocuk olunca oek tat alamıyorsun hayattandimi yaaaaa ohhhhhhhhh :)))
Ay rica ediyorum ne alaka.anne olmayaaaa
ben doğal yollarlla anne olamıyorum, doktorum tedaviyle olacağı söyledi nasipse. bu yüzden diyorum işlemler uzun sürer mi olur mu olmaz mı falan kafada kuruntuluk yapıyoruz insan oğlu işte... :)Tabikide olacağı zaman oluyor nasılsa sen hayatın tadını çıkart çocuk olunca oek tat alamıyorsun hayattan
ya birşey diyim mi aslında bende farkındayım ama nedense böyle şöyler duyunca psiklojik olarak rahatlıyorum, o yüzden dertleşelim diye yazdım ya yani bende kendimi yargılıyorum ama başkası dediğinde insanın kafasına dank eder ya öyle düşünün.. :)Ay rica ediyorum ne alaka.
Daha gençsiniz.
sizin gibi insanlar iyi ki var ... çok teşekkürler Allah razı olsun :) :*Gunumuzde evlilik yasi 35e kadar cikti
Ona bakarsak eskiden 22 yasindaki bekarlara evde kaldin derlermis
Simdi zaman degisti insanlar 35ten sonra cocuk sahibi oluyor
43 yasinda doguran var gec evlenip
Bunlar cok normal
Onemli olan kalbi temiz tutmak..
vaovvv harika düşünce yapısı ... gerçekten sizin gibi olmak istiyorum bende rahat ve relax olmak istiyorum... Kaderiniz hep çiçekli yollardan geçsin inşAllah :)Sana şöyle söyleyim 30 yaşında bekarım ve sevgilim bile yok djdjsjdsj
Kendimi de bir şeylere geç kalmış hissetmiyorum. Kadere inanırım. Olacağı varsa en güzel zamanda olacaktır
Annem en küçük kardeşimi 39 yaşında dünyaya getirdi. Babamın da yaşı pek genç sayılmaz, aralarında biraz yaş farkı var. Bu işlerde genetik önemli bir faktör ama yaşınız da geç değil. Stresi bırakıp başlayın tedavinize.Merhaba, ben 3 yıllık evliyim hatta bugün evlilik yıldönümümüz....... yaşım 29 eşimin 30 .. iki senedir çocuk istiyoruz fakat nasip olmadı 3 çatlatma 3 aşılama yaptırdım. tüp bebek deneyeceğiz inşallah.... ama geç mi kaldım anlamadım görümcem ikinci çocuğunu doğurdu hatta bir yaşında bile oldu, o da 33 yaşında... kıyaslama yapıyorum hemen sonra kendimi strese sokuyorum ... lütfen konuşalım dertleşelim...
Kendini üzüp stres yapınca oluyor mu?vaovvv harika düşünce yapısı ... gerçekten sizin gibi olmak istiyorum bende rahat ve relax olmak istiyorum... Kaderiniz hep çiçekli yollardan geçsin inşAllah :)
çok haklısınız....Annem en küçük kardeşimi 39 yaşında dünyaya getirdi. Babamın da yaşı pek genç sayılmaz, aralarında biraz yaş farkı var. Bu işlerde genetik önemli bir faktör ama yaşınız da geç değil. Stresi bırakıp başlayın tedavinize.
:)))) amiiinKendini üzüp stres yapınca oluyor mu?
Olmuyor.
O yüzden kasma kendini. Bir şeyi ne kadar düşünüp üstüne düşersen o kadar olmuyor.
En azından evlisin öyle düşün.
Bu arada duan çok güzel, amiiinn senin de inşallah
çok haklısınız, bu arada başınız sağ olsun mekanı cennet olsun anneciğinizin...Evlilik yaşı artık 35 lere çıktı.Hem hayat bazen bizim planladığımız gibi gitmiyor. Her şey vaktini bekliyor. Ben 40 yaşındayım 8 yıllık evliyim evlendikten sonra annemi kaybettim gözümde hiçbir şey yoktu. Herkes çocuk yap atlatırsın dedi .Çocuk yara bandı mı ki yapayım dedim. Siz de başkalarının hayatına göre erken geç diye karar vermeyin. Sağlık olarak ruh olarak hazır olmadan bir şeylere geç kaldığınızı düşünüp kahrolmayın. Bazen evet; ben kendime diyorum : Sezen geç kaldın, diye ama ben ruhsal olarak iyi değildim yine aynı olay olsa yine kalkışmazdım sanırım. Maalesef biyolojik olarak saat aleyhimize işliyor ancak böyle bir sıkıntınız varsa telaşlanın yoksa inanın 29 yaş çok büyük bir yaş yok üstelik siz bir eyleme de geçmişsiniz. Bırakın doktorlar karar versin geç kalıp kalmadığınıza...
gerçekten öyle, korkuyorum ya olamazsam diye çünkü dediğiniz gibi tedaviler hep olumsuz sonuç verdi...Biraz olumsuz deneyimler yaşamış olmanız size bunu hissettiriyor.
Daha ileri yaşlara kadar çocuk düşünmemiş olsaydınız ve daha ileri yaşlarda bu sorunları yaşasaydınız belki daha çok stres olurdunuz. En azından yaşınız tedavi gibi şeyler için genç.
Herkesin zamanı kendine özel.
Kimi erken yaşta , kimi ileri yaşta anne oluyor - olmak istiyor.
Nasip sanırım.
Arada 4 yaş var görümceyle. Bu 4 yaşa bile 2 çocuk sığar. Herkesin hayatı ve imtihanı farklı her istediğimiz olsa cennet olurdu dünya. Geç kalmışlık duygusu normal ama kıyaslamak iyi değil. 2 yıl çok zaman değil İnşaAllah hayırlısı ile olur. Burda daha dün okudum hayırlısı demedik başımıza neler geldi pişmanım diye. Hayırlı sağlıklı diye dua edin. Benim yaşım sizden 7 yaş büyük ve 4 yıl olacak bekliyorum. Geç kalsam ben kaldım yani :) herksin 2.çocuk haberi geldi şimdi 3 okuyorum hatta birinin 4 olacak. Allah sabredecek mi diye imtihan ediyor belki bilemiyoruz. Birbirimize dua edelim.Merhaba, ben 3 yıllık evliyim hatta bugün evlilik yıldönümümüz....... yaşım 29 eşimin 30 .. iki senedir çocuk istiyoruz fakat nasip olmadı 3 çatlatma 3 aşılama yaptırdım. tüp bebek deneyeceğiz inşallah.... ama geç mi kaldım anlamadım görümcem ikinci çocuğunu doğurdu hatta bir yaşında bile oldu, o da 33 yaşında... kıyaslama yapıyorum hemen sonra kendimi strese sokuyorum ... lütfen konuşalım dertleşelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?