yaaaaaaaa ne kadar harika insansınızzzzzz.. yüreğime su serptiniz Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa hepsini altın tepside sunsun size çok teşekkürlerEşimle 10 yıldır beraberiz 3 yıldır evliyiz. Yaşım 28 eşim 30. Son üç aydır çocuk düşünüyoruz. Çevremde kim bana çocuk yok mu daha diye sorsa sen doğur bir tane sevelim dedim. Kimseyi ilgilendirmez benim çocuk doğurup doğurmamam.Yada düşünüp düşünmemem. Çok düşüncesiz bir soru ve bu insanlarla arama hep mesafe koydum. Mesleğimden dolayı 10 yıldır kadınlarla muhatap oluyorum. Bizim yaşlarımızda evlenip kendi istekleriyle çocuk sahibi olmayan 50-60lı yaşlarında o kadar çok hanım tanıdım ki. Bu tamamen tercih meselesi. Çocuk yapmadan önce düşünülmesi gereken şey çevrenin ne dediği değil; çocuğun doğduktan sonra getireceği psikolojik, sosyal ve ekonomik sorumluluklarının bilincinde olmak. Emin olun çocuk doğduktan sonra soranların çoğu çevrenizde olmayacak bir başınıza kalacaksınız. Her şeyin bir vakti var. Üstelik yaşınız asla geç değil. Tevekküllü olmak gerektiğini düşünüyorum. Elbet çocuk sahibi olacaksınız ve eminim iyi ki o zaman olmamış, şu an olmuş diyeceksiniz. Bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir. Bunlar şahsi görüşlerim. Her şey gönlünüzce olsun
çoook teşekkürler desteğiniz için :) Rabbim analı babalı büyütsünnn29 gayet genc bir yas acele etmeyin ben de 31 yasimdayim 5 yildir evliyiz hamile kaldim ve hala erken oldu diye icim icimi yiyor. Onemli olan ne zaman hazirsaniz o zaman sakin stres yapmayin
Ay 40 45 arasi yasiniz diye girdim konuya daha 29musMerhaba, ben 3 yıllık evliyim hatta bugün evlilik yıldönümümüz....... yaşım 29 eşimin 30 .. iki senedir çocuk istiyoruz fakat nasip olmadı 3 çatlatma 3 aşılama yaptırdım. tüp bebek deneyeceğiz inşallah.... ama geç mi kaldım anlamadım görümcem ikinci çocuğunu doğurdu hatta bir yaşında bile oldu, o da 33 yaşında... kıyaslama yapıyorum hemen sonra kendimi strese sokuyorum ... lütfen konuşalım dertleşelim...
yaaaaaaaa :) çevre baskısı falan o yüzden strese giriyorum elimde değil benide anlayın. tabi ki sizde çook haklısınız :)Ay 40 45 arasi yasiniz diye girdim konuya daha 29mus
ne diyosuuuuuuuuuuuun :) bende tüp bebek sürecine başlıcam Allah izin verirse.... Annenden Allah razı olsun bak ne güzel sana bakmış. çok özel değilse ne tarz şifada bulundu, bilmek isterim :)Çok enteresan bir hikâyem var. Doktorlar kist var diye çocuğun olmaz demişlerdi ama ben şimdi 5 aylık hamileyim. Annem şifacı idi bana çok özel baktı ve 29 yaşındayım:) . Annem derdi ki hiç bir kadın çocuğu olmayacak şekilde doğmaz
72 kiloydum kilo vermemi istedi 180 boyunda 60 kilo oldum. Daha sonra sabahları bana saç ekmeği yaptı çok nadir dışardan ekmek yedim. Öğlen ve akşam bana ekmek yedirmedi meyve ve sebzeli yemekler yedirdi bol bol çorba yedirdi. Bu şekilde altı ay devam etti. Daha sonra hamile kalmadan iki ay önce soğan suyu içirdi sabah akşam aç karnına. O ay akıntım ve adetim çok değişik oldu diğer ay hamile kaldımne diyosuuuuuuuuuuuun :) bende tüp bebek sürecine başlıcam Allah izin verirse.... Annenden Allah razı olsun bak ne güzel sana bakmış. çok özel değilse ne tarz şifada bulundu, bilmek isterim :)
yaaa evet bende 64 kg boyumda 1.61 -6 kg vermem lazım. soğan suyuda kist yapar diyorlar bende polikistik olduğu için. gerçi tüp beebk tedavisine başlıcaz Allah izin verirse bakalım..72 kiloydum kilo vermemi istedi 180 boyunda 60 kilo oldum. Daha sonra sabahları bana saç ekmeği yaptı çok nadir dışardan ekmek yedim. Öğlen ve akşam bana ekmek yedirmedi meyve ve sebzeli yemekler yedirdi bol bol çorba yedirdi. Bu şekilde altı ay devam etti. Daha sonra hamile kalmadan iki ay önce soğan suyu içirdi sabah akşam aç karnına. O ay akıntım ve adetim çok değişik oldu diğer ay hamile kaldım
Sabredin sonuçlarınızda sıkıntı yokmuş, hsg de temizse Allah'ın izniyle olur. Çok acele etmeyin 1 senedie deniyoruz demişsiniz ama muhtemelen her ay doğru zamanları değerlendirememişsinizdir. Kafanızı boşaltıp adet bittikten sonra haftada 3 gün ilişki ile hamile kalırsınız bir kaç ay içerisidne inşallah. Çikolata kistiniz tekrarlamadı değil mi, birde amh değerinize bakıldı mı yumurta rezervleriniz nasılherkese merhaba bende 31 yaşındayım 32 olacağım hatta 2 yıldır evliyim 1 yıldır çocuk düşünüyoruz kısmet olursa ama hep engel çıktı eşimin tahlilleri temiz bende 8 cmlik çikolata kisti çıktı şubat ayında kapalı olarak aldırdım 2 kere klomen art iğne tedavisi uyguladık ama olumsuz oldu. bugün gittiğimde doktor polistikover olduğunu ve geçiktirme tüp bebek dedi ben çok kararsızım doğal yolla olsun diye mi hazırlasam yoksa tüp bebek için mi hsg çekildim sıkıntı yok tam kan sayımı da güzel sonuçlar çok kararsızım ve çok istiyorum anne olmayı çevremde kimseye anlatmadım durumu eşim ve ben oda üzülmesin diye kaygımı belli etmiyorum sanki yorgunluk çöküyor bana bu aralar düşünmekten bi gün kalkıyorum tüp bebeğe başlayalım diyorum diğer gün sabır rabbim vaktinde verir diyorum
Geç kalmadınız tabiki kendinizi böyle düşünerek üzmeyin, hayırlı zamanda kolaylıkla nasip olsun inşallah size deMerhaba, ben 3 yıllık evliyim hatta bugün evlilik yıldönümümüz....... yaşım 29 eşimin 30 .. iki senedir çocuk istiyoruz fakat nasip olmadı 3 çatlatma 3 aşılama yaptırdım. tüp bebek deneyeceğiz inşallah.... ama geç mi kaldım anlamadım görümcem ikinci çocuğunu doğurdu hatta bir yaşında bile oldu, o da 33 yaşında... kıyaslama yapıyorum hemen sonra kendimi strese sokuyorum ... lütfen konuşalım dertleşelim...
kontrole gidiyorum çikolata kist tekrarı olmadı kan değerlerimin hepsi normal sadece bi kaç vitamin eksikSabredin sonuçlarınızda sıkıntı yokmuş, hsg de temizse Allah'ın izniyle olur. Çok acele etmeyin 1 senedie deniyoruz demişsiniz ama muhtemelen her ay doğru zamanları değerlendirememişsinizdir. Kafanızı boşaltıp adet bittikten sonra haftada 3 gün ilişki ile hamile kalırsınız bir kaç ay içerisidne inşallah. Çikolata kistiniz tekrarlamadı değil mi, birde amh değerinize bakıldı mı yumurta rezervleriniz nasıl
Bende benzer süreçten geçtim çok olumsuz yorum yapan doktorlar oldu ama en sonunda pozitif bir doktor buldum size de tavsiyem para göz olmayan doğru yönlendiren iyi bir doktor bulup onunla yolunuza devam etmeniz. İnşallah herşey gönlünüzce olur hamile kalmamanız için hiçbir sebep yok tüm testler normal kistte yok size düşen sadece sabretmek ve dua etmekkontrole gidiyorum çikolata kist tekrarı olmadı kan değerlerimin hepsi normal sadece bi kaç vitamin eksik
doktor yapışıklıktan dolayı zoer olabileceğini söyledi tek doktora güvenmedim bi kaç doktor gezdik bu ay adetimde prof.a gideceğim onun görüşünüde alayım adet sonrası değerlendiriyorum ama çikolata kisti ameliyatından 7 ay geçti hep olumsuz
35 yaşında doğurdum ilk bebeğim geç evlendim hiç birşey için acele etme Hayırlısi ile kucağıni doldursun RabbimMerhaba, ben 3 yıllık evliyim hatta bugün evlilik yıldönümümüz....... yaşım 29 eşimin 30 .. iki senedir çocuk istiyoruz fakat nasip olmadı 3 çatlatma 3 aşılama yaptırdım. tüp bebek deneyeceğiz inşallah.... ama geç mi kaldım anlamadım görümcem ikinci çocuğunu doğurdu hatta bir yaşında bile oldu, o da 33 yaşında... kıyaslama yapıyorum hemen sonra kendimi strese sokuyorum ... lütfen konuşalım dertleşelim...
ÇOK TEŞEKKÜRLER DOKTOR ARAYIŞINDAYIM İŞTE Bİ BULSAMBende benzer süreçten geçtim çok olumsuz yorum yapan doktorlar oldu ama en sonunda pozitif bir doktor buldum size de tavsiyem para göz olmayan doğru yönlendiren iyi bir doktor bulup onunla yolunuza devam etmeniz. İnşallah herşey gönlünüzce olur hamile kalmamanız için hiçbir sebep yok tüm testler normal kistte yok size düşen sadece sabretmek ve dua etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?