anne olmak için geç mi kaldım :(

Rabbim kalbinizin güzelliği gibi ömür nasip etsin size... Allah razı olsun yolunuz hep çiçekli yollardan geçsin...bu mesajınız bile psikolojik olarak rahatlattı :)

Ben ilk çocuğumu 30 yaşında doğurdum şimdi 32 yaşındayım tekrar hamileyim ve bekarken çok doğummkontrol hapı kullanmıştım hatta 2. İçin çok denemiştik ama 3-4 ay hamile kalmamamıştım çok korkmuştum doktora bile gidecektik nerdeyse. Eğer bir rahatsızlığınız yoksa korkma streste hamile kalmayı engelliyor. Birde internette bak soğan suyu kürü İbrahim Saraçoğlu anlatıyor ben onu yapmıştım ve evlendiğim ay hamile kalmıştım bir dene istersen

ellerine sağlık canım bu gibi fesatlar tabi ki etrafımızda olucak evde kalmış kadın psikolojisi bunlar klavyede anca böyle rahatlarlar. ama senin gibi insanlar iyi ki var çok teşekkürler... :*

Herkesin hayattaki tek amacı evlenmek mi sanıyorsun da evlenmemiş kimselere evde kalmış damgası yapıştırıyorsun?

Senin o kendi aklınca küçümsediğin kadın dünyayı dolaşan, her milletten arkadaşı olan, her türlü yardım sivil toplum kuruluşlarına katılan, en son depremde bile günlerce arama kurtarmada çalışmış, vizyonu geniş bir kadın. Yani belli ki senin küçük dünyanda takdir edemeyeceğin şeyler.

Bir de beddua etmiş aynısını yaşa diye:) Yani çok istiyor da evlenemiyor değil istese elini sallasa ellisini bulacağına eminim:)))

hanım efendi yaptığımız şeyleri konuşacaksak üniversite mezunu mastırı için 2 sene yurtdışında kalmış yetmemiş ülkenin heryerinden arkadaşı olan bir bayanım, yardım konusuna geliceksek umuda koşanlar derneği üyesi türkiye ve dışı yardım kuruluşu için çabalayan bir bireyim. vizyonun geniş olsa insan psikolojisini anlarsın insanları yargılamazsın. beddua değil uyarı almak isteyene. elini sallasa ellisi inşAllah olur o onun kendi hayatı pardon kendi hayatın :))) ayrıca ben takdir ediliyorum merak etme senin gibi düşünce yapısına sahip olan insanlar için klavyede vakit ayıramam. burası enim sayfam benim konum.

Rahat ol askim.ablamda 36 sinda tup bebekle ikiz dogurdu..daha yolunuz uzun demekki gezip gormeye eglenmeye firsat yaratiyor sizin adiniza karma önlemini al tabiki yani koyverme ama daha cookkk zamanin var.stres olma..
çooook teşekkürlerrrr :)

ya ama bende pcos olduğu için soğan kürü ekstradan kis yapıyor diye duydum doğru mu ki acaba

Hayır bende 3.yilima yakin hamile kaldım ustelik doktorlar sansiniz yari yariya demisti Allah ne zaman dilerse o zaman oluyor size tavsiyem gezin dolasin mümkünse sehir degisikligi kafa dagitma ve fazla bu konuyu dusunmeme birde adet gecikmesi 1 hafta dolmadan test yapmayin bu bu kadar yil gecince insani dahada ümudunu kırıyor herkes cok erken yapiyor fazla hayal kırıkligi yasiyor bence sabır gerektiren bir sürec bu ben hamileyken koktuklari cekmisim bisey olmamisti yabi eger nasib olacaksa oluyor

Daha çok gençsiniz 29...geç kalmadınız öyle düşünmeyin

Aaa.. ne gec kalmasi. Daha 30 diyorsunuz. Yol baslamamis bile. Toplum baskisina aldırmayın. Gec felan kalmadiniz. Kendinizi böyle bunaltmayin. Stres izlediginiz yola da olumsuz etki eder. Mutlu olun, rahatlayin, hersey yoluna girecektir

Aaa.. ne gec kalmasi. Daha 30 diyorsunuz. Yol baslamamis bile. Toplum baskisina aldırmayın. Gec felan kalmadiniz. Kendinizi böyle bunaltmayin. Stres izlediginiz yola da olumsuz etki eder. Mutlu olun, rahatlayin, hersey yoluna girecektir
ah bu çevre baskısı.... gelin görümce muhabbeti....

Eşimle 10 yıldır beraberiz 3 yıldır evliyiz. Yaşım 28 eşim 30. Son üç aydır çocuk düşünüyoruz. Çevremde kim bana çocuk yok mu daha diye sorsa sen doğur bir tane sevelim dedim. Kimseyi ilgilendirmez benim çocuk doğurup doğurmamam.Yada düşünüp düşünmemem. Çok düşüncesiz bir soru ve bu insanlarla arama hep mesafe koydum. Mesleğimden dolayı 10 yıldır kadınlarla muhatap oluyorum. Bizim yaşlarımızda evlenip kendi istekleriyle çocuk sahibi olmayan 50-60lı yaşlarında o kadar çok hanım tanıdım ki. Bu tamamen tercih meselesi. Çocuk yapmadan önce düşünülmesi gereken şey çevrenin ne dediği değil; çocuğun doğduktan sonra getireceği psikolojik, sosyal ve ekonomik sorumluluklarının bilincinde olmak. Emin olun çocuk doğduktan sonra soranların çoğu çevrenizde olmayacak bir başınıza kalacaksınız. Her şeyin bir vakti var. Üstelik yaşınız asla geç değil. Tevekküllü olmak gerektiğini düşünüyorum. Elbet çocuk sahibi olacaksınız ve eminim iyi ki o zaman olmamış, şu an olmuş diyeceksiniz. Bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir. Bunlar şahsi görüşlerim. Her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…