35 yasindayim ve ilk cocuguma gebeyim.33 de evlendim zatendimi yaaaaa ohhhhhhhhh :)))
Rabbim kalbinizin güzelliği gibi ömür nasip etsin size... Allah razı olsun yolunuz hep çiçekli yollardan geçsin...bu mesajınız bile psikolojik olarak rahatlattı :)Arada 4 yaş var görümceyle. Bu 4 yaşa bile 2 çocuk sığar. Herkesin hayatı ve imtihanı farklı her istediğimiz olsa cennet olurdu dünya. Geç kalmışlık duygusu normal ama kıyaslamak iyi değil. 2 yıl çok zaman değil İnşaAllah hayırlısı ile olur. Burda daha dün okudum hayırlısı demedik başımıza neler geldi pişmanım diye. Hayırlı sağlıklı diye dua edin. Benim yaşım sizden 7 yaş büyük ve 4 yıl olacak bekliyorum. Geç kalsam ben kaldım yani :) herksin 2.çocuk haberi geldi şimdi 3 okuyorum hatta birinin 4 olacak. Allah sabredecek mi diye imtihan ediyor belki bilemiyoruz. Birbirimize dua edelim.
yaaaaaaaa harika enerciiiiiiiiiii :))35 yasindayim ve ilk cocuguma gebeyim.33 de evlendim zatenarkadasim 37 de evlendi 39 da dogurdu artik çağ degisiyor.dogurganlik yasi da degisiyor.siz daha oooooo yolun basindasiniz ne gec kalmasi...
Rahat ol askim.ablamda 36 sinda tup bebekle ikiz dogurdu..daha yolunuz uzun demekki gezip gormeye eglenmeye firsat yaratiyor sizin adiniza karmayaaaaaaaa harika enerciiiiiiiiiii :))
Ben ilk çocuğumu 30 yaşında doğurdum şimdi 32 yaşındayım tekrar hamileyim ve bekarken çok doğummkontrol hapı kullanmıştım hatta 2. İçin çok denemiştik ama 3-4 ay hamile kalmamamıştım çok korkmuştum doktora bile gidecektik nerdeyse. Eğer bir rahatsızlığınız yoksa korkma streste hamile kalmayı engelliyor. Birde internette bak soğan suyu kürü İbrahim Saraçoğlu anlatıyor ben onu yapmıştım ve evlendiğim ay hamile kalmıştım bir dene istersenMerhaba, ben 3 yıllık evliyim hatta bugün evlilik yıldönümümüz....... yaşım 29 eşimin 30 .. iki senedir çocuk istiyoruz fakat nasip olmadı 3 çatlatma 3 aşılama yaptırdım. tüp bebek deneyeceğiz inşallah.... ama geç mi kaldım anlamadım görümcem ikinci çocuğunu doğurdu hatta bir yaşında bile oldu, o da 33 yaşında... kıyaslama yapıyorum hemen sonra kendimi strese sokuyorum ... lütfen konuşalım dertleşelim...
yaşlı bayan; dilerim bu yaşadığım psikoliji en kısa sürede yaşarsın :) gerçi ilk önce sizin kafa yapınıza uyan birisini bulmanız lazım oda imkansız gibi duruyor. senin tren çoktan kaçtı hakkında hayırlısı :)
ellerine sağlık canım bu gibi fesatlar tabi ki etrafımızda olucak evde kalmış kadın psikolojisi bunlar klavyede anca böyle rahatlarlar. ama senin gibi insanlar iyi ki var çok teşekkürler... :*
hanım efendi yaptığımız şeyleri konuşacaksak üniversite mezunu mastırı için 2 sene yurtdışında kalmış yetmemiş ülkenin heryerinden arkadaşı olan bir bayanım, yardım konusuna geliceksek umuda koşanlar derneği üyesi türkiye ve dışı yardım kuruluşu için çabalayan bir bireyim. vizyonun geniş olsa insan psikolojisini anlarsın insanları yargılamazsın. beddua değil uyarı almak isteyene. elini sallasa ellisi inşAllah olur o onun kendi hayatı pardon kendi hayatın :))) ayrıca ben takdir ediliyorum merak etme senin gibi düşünce yapısına sahip olan insanlar için klavyede vakit ayıramam. burası enim sayfam benim konum.Herkesin hayattaki tek amacı evlenmek mi sanıyorsun da evlenmemiş kimselere evde kalmış damgası yapıştırıyorsun?
Senin o kendi aklınca küçümsediğin kadın dünyayı dolaşan, her milletten arkadaşı olan, her türlü yardım sivil toplum kuruluşlarına katılan, en son depremde bile günlerce arama kurtarmada çalışmış, vizyonu geniş bir kadın. Yani belli ki senin küçük dünyanda takdir edemeyeceğin şeyler.
Bir de beddua etmiş aynısını yaşa diye:) Yani çok istiyor da evlenemiyor değil istese elini sallasa ellisini bulacağına eminim:)))
çooook teşekkürlerrrr :)Rahat ol askim.ablamda 36 sinda tup bebekle ikiz dogurdu..daha yolunuz uzun demekki gezip gormeye eglenmeye firsat yaratiyor sizin adiniza karmaönlemini al tabiki yani koyverme ama daha cookkk zamanin var.stres olma..
ya ama bende pcos olduğu için soğan kürü ekstradan kis yapıyor diye duydum doğru mu ki acabaBen ilk çocuğumu 30 yaşında doğurdum şimdi 32 yaşındayım tekrar hamileyim ve bekarken çok doğummkontrol hapı kullanmıştım hatta 2. İçin çok denemiştik ama 3-4 ay hamile kalmamamıştım çok korkmuştum doktora bile gidecektik nerdeyse. Eğer bir rahatsızlığınız yoksa korkma streste hamile kalmayı engelliyor. Birde internette bak soğan suyu kürü İbrahim Saraçoğlu anlatıyor ben onu yapmıştım ve evlendiğim ay hamile kalmıştım bir dene istersen
Ay onu bilemem şimdi sen bi araştır istersen sora yap yada yapmaya ama bende pcos olduğu için soğan kürü ekstradan kis yapıyor diye duydum doğru mu ki acaba
Hayır bende 3.yilima yakin hamile kaldım ustelik doktorlar sansiniz yari yariya demisti Allah ne zaman dilerse o zaman oluyor size tavsiyem gezin dolasin mümkünse sehir degisikligi kafa dagitma ve fazla bu konuyu dusunmeme birde adet gecikmesi 1 hafta dolmadan test yapmayin bu bu kadar yil gecince insani dahada ümudunu kırıyor herkes cok erken yapiyor fazla hayal kırıkligi yasiyor bence sabır gerektiren bir sürec bu ben hamileyken koktuklari cekmisim bisey olmamisti yabi eger nasib olacaksa oluyorMerhaba, ben 3 yıllık evliyim hatta bugün evlilik yıldönümümüz....... yaşım 29 eşimin 30 .. iki senedir çocuk istiyoruz fakat nasip olmadı 3 çatlatma 3 aşılama yaptırdım. tüp bebek deneyeceğiz inşallah.... ama geç mi kaldım anlamadım görümcem ikinci çocuğunu doğurdu hatta bir yaşında bile oldu, o da 33 yaşında... kıyaslama yapıyorum hemen sonra kendimi strese sokuyorum ... lütfen konuşalım dertleşelim...
Daha çok gençsiniz 29...geç kalmadınız öyle düşünmeyinMerhaba, ben 3 yıllık evliyim hatta bugün evlilik yıldönümümüz....... yaşım 29 eşimin 30 .. iki senedir çocuk istiyoruz fakat nasip olmadı 3 çatlatma 3 aşılama yaptırdım. tüp bebek deneyeceğiz inşallah.... ama geç mi kaldım anlamadım görümcem ikinci çocuğunu doğurdu hatta bir yaşında bile oldu, o da 33 yaşında... kıyaslama yapıyorum hemen sonra kendimi strese sokuyorum ... lütfen konuşalım dertleşelim...
:)))) dimiiiiiiiDaha çok gençsiniz 29...geç kalmadınız öyle düşünmeyin
ilk doğum mu :)Anam beni 41 yaşında doğurmuş.Geç kalmak falan yok.
Hayır ikinci. :)ilk doğum mu :)
o zaman ben geç kaldım :))Hayır ikinci. :)
ah bu çevre baskısı....Aaa.. ne gec kalmasi. Daha 30 diyorsunuz. Yol baslamamis bile. Toplum baskisina aldırmayın. Gec felan kalmadiniz. Kendinizi böyle bunaltmayin. Stres izlediginiz yola da olumsuz etki eder. Mutlu olun, rahatlayin, hersey yoluna girecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?