- 30 Mart 2018
- 1.126
- 1.882
- 133
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Arkadaşım niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşallahBugün sıradaBoncobo var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ssevincli Ablası
sweetgirlcandy
@Ahsen555
Morm
flamel
mavispreyboya
@coconatt
Perfect Match
agustos72
Boncobo
YogurtSever
DantelKiz
C cisem5719
Gelincik78 (Hamile)
Ssevincli (Hamile)
Nefes0858 (Ferda) Hamile
Aminn kuzum benim inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip olsun olanlarında sağlıkla ilerlesin inşallah
Yaaaa maşallah hamilelik günlüğü eklemişsin ne güzel bir görüntü canım benimDarısı sizlere inan o kadar çok istiyorum ki en az sizler kadar
Sanada maşallah kuzum sende hamilelik günlüğü eklemişsin görüntülere bak ya şahaneAminn kuzum benim inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip olsun olanlarında sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin Allah razı olsun canım benim darısı isteyen herkeseee
Erken mi davrandım bilmiyorum amaYaaaa maşallah hamilelik günlüğü eklemişsin ne güzel bir görüntü canım benim
Bilmem ki canım sen nasıl istersen ama o görüntüyü görmek çok güzelAmin Allah razı olsun canım benim darısı isteyen herkeseee
Erken mi davrandım bilmiyorum ama
Ben böyle şu alttaki açıklamalar varya sırf onları okumak için ekledim burda birine de sordum hemen ekledim ben niye bekleyim ki dedi bende ekledimBilmem ki canım sen nasıl istersen ama o görüntüyü görmek çok güzelbende sabırsızım kalp atışını duyayım eklicem
Iyi yapmışsınız canım maşallah size ordaki yazılanları okumak bile çok güzel çok şükür bu günlerimize Rabbim nasip etti isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallahBen böyle şu alttaki açıklamalar varya sırf onları okumak için ekledim burda birine de sordum hemen ekledim ben niye bekleyim ki dedi bende ekledim
Aminn canım inşallahIyi yapmışsınız canım maşallah size ordaki yazılanları okumak bile çok güzel çok şükür bu günlerimize Rabbim nasip etti isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Okudum Allah kabul etsinBugün sıradaBoncobo var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ssevincli Ablası
sweetgirlcandy
@Ahsen555
Morm
flamel
mavispreyboya
@coconatt
Perfect Match
agustos72
Boncobo
YogurtSever
DantelKiz
C cisem5719
Gelincik78 (Hamile)
Ssevincli (Hamile)
Nefes0858 (Ferda) Hamile
Okudum Allah kabul etsin
Allah razı olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?